Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה לפעמים שמשכירים אוטו, או שסתם לוקחים מחבר, ופשוט לא יודעים באיזה צד נמצא פתח מילוי הדלק??

אז בשביל הבעיה הזאת, חברות המכוניות המציאו פטנט, אבל הם פשוט שכחו לספר לנו עליו.

כמה סבל הם היו יכולות לחסוך...

זה הולך ככה:

ליד השעון של הדלק, יש ציור של משאבת דלק קטנה. ולמשאבה יש ידית מילוי עם צינור. הצד שבו נמצאת הידית, מורה על צד הפתח שיש ברכב. וככה מספיק להעיף מבט בשביל לדעת לאיזה צד להיכנס.

מוצורפת תמונה להמחשה.

איך לא סיפרו לנו על זה קודם?!

יאיר.

1(70).jpg

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

עוד פעם הסיפור הממוחזר הזה, היה פה כבר שירשור בנושא הזה שדרך אגב לא תמיד נכון..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ככה.

רכב צרפתי/גרמני/איטלקי/אמריקאי/קוריאני מגיע עם פיית תדלוק בצד ימין.

רכב אנגלי מגיע עם פיית תדלוק בצד שמאל

רכב יפני מגיע חלק ימין וחלק שמאל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אני קיבלתי את המייל. ואכן בפיז'ו ובסיאט זה תופס.

כשלקחתי את המאזדה של העבודה שאני לא מכיר, ונכנסתי לתחנת דלק עפ"י הסימן האדיוטי הזה בלוח מחוונים, מצאתי את עצמי עומד בצד הלא נכון של המשאבה כאשר המתדלק מביט בי ומחכה לראות מתי אני אקלוט...

פורסם

אם כבר מדברים עוד פעם על הנושא הזה..

מכירים את הטור של אודטה בידיעות של יום שישי עם העצות שלה?

אז ביום שישי האחרון היא כתבה בדיוק על הדבר הזה...וזה שטויות זה לא תמיד נכון.

אולי במה שקשור במטבח היא מבינה, בכל השאר כנראה שלא..

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

שירשור בנושא הזה ניטחן כאן לפני פחות משבועיים (14/11).

לא צריך לחזור על נושא זה שוב ולמחזר חומר שעודנו טרי.

הייתי מצפה ממישהו שחבר בפורום כבר יותר משנה ומכיר קצת את הכללים, שיעשה חיפוש קטן לפני שהוא כותב "איך לא סיפרו לנו על זה קודם".

סיפרו גם סיפרו וגם את ההיפך סיפרו רק שאתה לא קראת ולא חיפשת.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=182403&highlight=%D7%93%D7%9C%D7%A7

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
רכב צרפתי/גרמני/איטלקי/אמריקאי/קוריאני מגיע עם פיית תדלוק בצד ימין.

רכב אנגלי מגיע עם פיית תדלוק בצד שמאל

רכב יפני מגיע חלק ימין וחלק שמאל

לא נכון.

בפיאט 127 פיית תדלוק היתה בשמאל, ובפיאט אונו בצד ימין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...