Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי ליקרוא נתונים של פיאט HGT מודל 2000 ומעלה ונתונים של סיוויק בשנות ה 93 ככה דיגמי ה ESI

לפיאט יש מנוע 1800 138 HP גל זיזים עלי כפול 16 שס ועל מישקל נדיג 900 קילו

לסייויק מנוע 1600 עם 125 HP (ביום טוב )16 שס עם נגיד 1000 קילו

השאלה שלי איך לפי הנתונים הסייויק עומדת עם הפיאט מבחינת מרוץ דרג.

לפי הנתונים הסיוויק עושה 9 ל 100 והפיאט עושה 8.7 ל 100

יצא לי ליראות באחד המיפגשים סיוויק מיתחרה עם פיאט פונטו HGT והסייויק נתנה לה בראש (הבדל בניהם היה 2 מכוניות קדימה)

מישהוא יכול להסביר?

רז...

פורסם

יש את נתוני יצרן - כמו שרשמתה.

יש את נתוני הנוהג ברכב - נתון משתנה ( לפי איכות הנהג )

ואין לנו את המידע - האם ההונדה, הייתה משופרת, יותר מהסטנדרטית, או הפיאט עם תחזוקה גרועה .

כך שקשה, לתת הסבר - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הפונטו שוקלת 1040 ק"ג! נתון היצרן 8.6 שניות!

הרבה הונדות משופרות ומושתלות במנועים אחרים מייבוא. נתון ההונדה במקור היה 8.7 שניות 0-100.

הרבה תלוי בנהג.

פורסם

זו שאלה יפה בתור פתיחה למשהו רחב יותר - כמו למשל צורת העבודה היפנית מול האירופאית.

או מאפייני הפיתוח היפניים לעומת האירופאיים [וגם האמריקנים לצורך העניין]

אבל מכיוון ששאלת שאלה "תכלס" אני מניח שאין לך כוח להתחיל להתפלסף - אבל אם לנסח את זה באופן נאה -אפשר לומר שבפיאט סוחטים 138 כ"ס ממנוע שזה כנראה די גבול היכולת שלו בתצורה הזו שלו, בעוד שאצל היפנים מדובר ב125 כ"ס שמופקים מהמנוע בלי לגרום לו להזיע יותר מידי.

זה מתבטא באמינות, זה מתבטא בפוטנציאל השיפורים וזה מתבטא - גם - ב"פתיחות" ועם כל הכבוד לפיאט HGT וסיביק ESI, לא הייתי קורא לפתיחות ביניהן מרוץ דראג. [כמו שלא הייתי קורא לי נוסע מהר בכיכר ג'מיקאנה]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ישנם הרבה מאוד משתנים ששכחת להוסיף אותם.

חובה לבדוק את יחסי העברה בגיר,זה יכול להסביר הרבה מאוד אם לא הכול, גם מהלך התיבה עצמה משפיע הרבה פעמים.

אפשר להמשיך לגודל הצמיגים ורוחבם שעלולים להיות מפריעים במידה והם גדולים יותר מהרכב השני.

מקדם הגרר, משפיע אף הוא על ייעלות הרכב בהאצה מהמקום.

בקיצור ישנם עוד מספר גורמים שעשוים להשפיע על יכולת הרכב לצאת מהמקום ולאו דווקא נתון היחס הספק/משקל.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...