Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור מכשיר חיצוני לנגן CD ברכב...

DaMn20
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפני חודשיים קניתי את הנגן mp3 מבית Jensen - הדגם - 9800.

בכל מקרה, אני מתכנן לקנות נגן MP3 כדוגמת iPod , למי שמכיר.

יש לו 20GB וזה ממש מגניב.

העניין הוא שאין לי חיבור AUX IN במכשיר ה Jensen שלי (שאגב מחובר למגבר BOSE שיש לי ברכב, אם זה יכול לעזור בפיתרון הבעיה).

איך אני אוכל לעשות שישמעו מה iPod מכל הרמקולים ברכב, מבלי לפרק את ה Jensen שיש לי כרגע?

תודה מראש..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דובר כאן על זה בקשר למכשיר קנווד אבל מכיוון שאני לא מאמין שתמצא לרדיו דיסק של ג'נסן מתאם שהופך כניסת צ'יינג'ר (יש לו?) לכניסת AUX האפשרויות שיש לך הן כאלה:

1. מתאם FM, מתאם שיושב על תחנת רדיו ולו יש כניסות RCA. החסרון הוא שהאיכות תהיה טווח התדרים של הרדיו אבל אני מכיר אנשים עם צ'יינג'ר שלו יש מתאם כזה ושהם מרוצים מהאיכות.

2. ללכת למעבדה ולראות אם יש אפשרות להוסיף כניסה.

3. יש אפשרות לקנות מיקסר שני ערוצים לחבר אליו את שני המכשירים וממנו יציאה למגבר. הבעיה תהיה שהאות שיוצאת מהרדיו דיסק ומהIPOD לא תהיה שווה ולכן כיוון הGAIN שבמגבר לא יתאים לשניהם. אפשר בסך הכל להתגבר על זה אם ההבדלים במתח אינם גדולים. גם לפעמים למצוא מקום למיקסר יכולה להיות בעיה ולעיתים הוא אף יכול להכניס רעשים.

לי היה "פטנט" שכזה כאשר חיברתי נגן MP3 (לפני כמה שנים כשרדיו דיסקים MP3 לא היו נפוצים) יחד עם הרדיו האורגינלי למגבר אבל השתמשתי במנחת לרדיו האורגינלי (מבחינת איכות זה לא שינה לי משום ששמעתי דרכו רק רדיו) גם כי לא היו לו יציאות RCA וגם כדי להשוות את המתח סיגנל שלו למתח הסיגנל של נגן הMP3 כמה שאפשר, זה דווקא עבד טוב אבל צריך להיות קצת יצירתי כאן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...