Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 3 חודשים של חיפושים, מצאתי את אהבת חיי, היה לי A3 1.6 וחיפשתי משהו דומה , אחרי המון התלבטויות בין GTI ואימפרזה WRX , ואחרי בדיקת 6 מכוניות מצאתי את מה שאני מחפש. הרכב הוא אוודי A3 מנוע 1.8T אדום. 180 כ"ס , גיר רגיל שנת 2001. הבעיה ברכב זה שהוא בד"כ נמצא אצל צעירים וכמעט ואין רכב שהוא ללא תאונות. הרכב שמצאתי אחרי בדיקה בשני מכוני בדיקה ולא אחד נמצא שהוחלף לו כנף שמאלית קדמית בשנת 2002( מצורפת תמונה). וחוץ מזה לא היה לו תיקון אחר. המנוע 100% , לא להאמין. והאמת חששתי קצת מצריכת הדלק אבל הוא נוסע מצויין , קצת יותר מ1.6 אבל בהחלט לא יותר מגולף מנוע 2.0 שיש לאמא.

מה שאהבתי יותר הוא הצבע של הרכב. יש לו צבע מדהים , הוא נראה כמו ירוק זית אבל עם כמה טיפות מים הוא "מתחלף " לצבע חום. מחירון הרכב הוא 70 אלף אבל הוא נקנה ב 65 כי אני צריך לעשות לו טסט ולהחליף לו צמיגים.

מצורפות תמונות של הרכב , גם של הכנף השמאלית שהוחלפה. אמנם צריך שטיפה , יהיו עוד תמונות ..

DSC00005.jpg

DSC00007.jpg

DSC00008.jpg

DSC00010.jpg

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

תודה לפידבקים שלכם , נורא שמח לשמוע שאהבתם את האוטו, אני יד רביעית על האוטו , והוא עם 100 אלף ק"מ , לגבי שיפורים אני רוצה אבל לא כל כך יכול כרגע, כי רק חזרתי ללימודים ויש לי 26000 ש"ח לשלם שכר לימוד ושלא נדבר על הוצאות אחרות, יכול להיות אבל לא מתוכנן כרגע. ( אולי פורק לחץ בשביל הצליל ולא יותר בשלב זה) .. לגבי הבחור ששאל איך הוא בכללי, אני אישית הייתי ממליץ בחום , זה הA3 השניה שלי אחרי שירדתי מגולף שנת 2002 , והוא ברמה אחרת, רכב עולמי, אם יש לך שאלה ספיציפית אז בכיף..

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם
אם אני לא טועה גם בגולף MK4 יש מצערת חשמלית,ושמעתי גולף עם פורק חיצוני.

חלק מן הגולפים (ה-GTI כמובן) הגיעו עם מצערות מכאניות וחלק עם חשמליות, ולכן שמעת את רעש הפורק.

גם ב-A3 המצב היה דומה בשנתונים הראשונים.

אך בדגם ה-180 של שנת 2002 אני בטוח ב-99% שמדובר במצערת חשמלית.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
אני אישית הייתי ממליץ בחום , זה הA3 השניה שלי אחרי שירדתי מגולף שנת 2002 , והוא ברמה אחרת, רכב עולמי, אם יש לך שאלה ספיציפית אז בכיף..

ההמלצה שלך מעניינת, יש לי חבר שבדיוק מתלבט בין גולף ל-A3 (מהשנתונים שאתה מדבר עליהם). אתה אומר שזו ליגה אחרת, הייתי רוצה לדעת באיזה תחום זה מתבטא. חוץ מאיכות תא-הנוסעים שכמובן גבוהה יותר באאודי (ולא שבגולף חסר). במילים אחרות, אם אתה לוקח גולף ו-A3 באותה גרסת מנוע, מה ההבדל בפועל?

פורסם

זה מאוד תלוי לאיזה גולף אתה משווה.

אם אתה משווה לגולף GTI , מבחינת מנוע - כמעט זהה, מבחינת עיצוב פנימי - לא זהים אבל הרבה חלקים פנימיים שיש בגולף נמצאים באאודי לפי התמונות כאן. (הגה, ידית הילוכים, ידית בלם יד , חלקי פלסטיקה שונים ,לוח שעונים וכו'...)

ההבדל הוא יותר במיצוב היוקרתי של המותג אאודי ומה שהוא משדר ללקוח.

כמו כן סביר להניח שיש הבדלים בכיול הרכב.

כמו כן , אין בגולף שרשרת בצבע תכלת כרוכה סביב ידית ההילוכים :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...