Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני אני שם מקדימה מורל פולס 6.5 וכרגע יש שם רמקולים קואקסלים לא רעים של פולס אודיוhttp://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=399187 אז אמרתי אם כבר אז ננצל אותם לבמה אחורית (יוגברו גם הם ע"י מגבר),

אז השאלה היא איפה עדיף? בלתות האחוריות או במגש?

יש לי אופציה לשני המיקומים (הרכב הוא מאזדה 323 2004).

תודה מראש :lol:.

פורסם

לדעתי בדלתות.

הם לא על המגש אז לא מושך גנבים ואין חשיפה לשמש.

במגש, מי שיושב מאחורה והמוזיקה מתחת לאוזן- לא ממש נעים!

בדלת עדיף, לדעתי!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

יש סאב - פיוניר12" 800W TS-W305C , תיבה סגורה

קומפוננט קדימה- מורל פולס 6.5

HU - סוני cdx 7705x

מגבר - פולס אודיו BA4004

ועכשיו בניפרד מגבר קונקורד 2 ערוצים התחבר לרמקולים פולס אודיו.

מודע לכך שהסט אפ לא מי יודע מה אך לא על זה אנו דנים כרגע.

בבקשה אם אפשר עוד המלצות איפה כדאי לשים את הרמקולים האחוריים?

פורסם

כמו שכתוב בחתימה של מיסטר בנץ - בפח...

שם הייתי שם רמקולים אחוריים.

הייתי במקומך לוקח את התקציב הזה ומשדרג את הסאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה תקציב? הוא אמר שיש לו את הרמקולים כבר לא שהוא מתכנן לקנות.

אני הייתי שם בדלתות קודם כל בגלל שבבגאז' יש לך סאב, והוא יגרום לעיוותים לרמקולים על המגש. וגם בגלל שזה הרבה יותר נעים למי שיושב מאחורה באמת כי הרמקול לא צועק לו באוזן

:-) just smile
פורסם

תשים איפה שנישמע לך הכי טוב זה לא שאתה חותך את המגש במיוחד לרמקולים יש לך אפשרות לנסות בשני המקומות ומה שניראה לך תחליט אתה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

עצה קצת מקורית..לא ראיתי את זה בהרבה מכוניות..(פרט באוטו של אח של חבר שלי)

אז ככה...אם אתה מספיק קריזמטי וגאון..קח ת'רמקולים ותלה אותם מעל הדלתות..אין יותר טוב מזה..

אם אתה רוצה לתלות 2 רמקולים אז קצת אחרי מרכז האוטו..(המשענות של הנהג וזה שלידו..) ואם יש לך 4 רמקולים אז רמקול אחד בכל פינה...

עם הרעיון הזה אפשר עם החישוב שלי להתפתח עד 7 רמקולים...

בהצלחה גבר..מקווה שעזרתי..

פורסם

אתה חושב שאם אני יתלה אותם זה ייתן לי.....................?

אני רואה שאתה חדש פה, אז לידע כללי יותר רמקולים באוטו לא יתנו לך הרבה..

פורסם

עדיף במגש האוחרי הם יהיו לך בגובה האוזניים וככה אתה יוצר מצב שרוב השמיעה תבוא מאחור אלא עם כן הסט הקידמי שלך חזק מאוד והוא יצליח להשתלט על הסאונד ואם אתה לא רוצה שהם ישתלטו לך אז שים אותם בדלתות

בכל אופן אם יש באפשרותך למכור אותם אז עדיף כי לא צריך אבל אם אתה כמוני שמרגיש שחסר לך משהו מאחור אז תשים בדלתות

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
אבל אם אתה כמוני שמרגיש שחסר לך משהו מאחור אז תשים בדלתות

תודה בדיוק מה שרציתי לשמוע, אני אוהב את הסאונד מקדימה אבל אני ממש מרגיש שחסר לי מש'ו מאחורה אני לא רוצה שהשתלטו לי על הסאונד.

פורסם

תקשיב,

לא אמרתי שזה יתן לך יותר מידיי, רק העלתי רעיון, אם אתה רוצה אתה יכול לקבל אותו ואם אתה לא רוצה אז אל תקבל אותו.

דרך אגב, תאמין לי שזה יתן לך הרבה מאוד, יותר ממה שאתה חושב זה בטוח

פורסם
עצה קצת מקורית..לא ראיתי את זה בהרבה מכוניות..(פרט באוטו של אח של חבר שלי)

אז ככה...אם אתה מספיק קריזמטי וגאון..קח ת'רמקולים ותלה אותם מעל הדלתות..אין יותר טוב מזה..

אם אתה רוצה לתלות 2 רמקולים אז קצת אחרי מרכז האוטו..(המשענות של הנהג וזה שלידו..) ואם יש לך 4 רמקולים אז רמקול אחד בכל פינה...

עם הרעיון הזה אפשר עם החישוב שלי להתפתח עד 7 רמקולים...

בהצלחה גבר..מקווה שעזרתי..

עוד מאת אני נופל מהכיסא. :lol::lol::lol:

תגיד חבר, אתה חושב שרמקול זה קישות לרכב שאיפה שלא תשים אותם רק שזה יהיה יפה יותר? :lol:

מה אתה מצפה מהם? תישמע, אם יש לך סאב ברכב אז לא כדאי לשים אותם על המגש. אם אין אז אין בעיה. שים על המגש רמקול 6.5 בזה ניגמר הסיפור. אם יש סאב אז יש לך שתי אפשרויות או לשים בדלתות אחוריות או לשים במגש וליבנות להם תיבות שיפרידו בין סאב לרמקלים. שזה הכי טוב.

אופציה שלישית זה, אם אתה רוצה שיוסיפו לך רעש (רעש זה אומר מוסיקה חזקה, בלי פירוט גדול מידי של תדרים) אז שים6\9 ענקיים של רוקפורד או משהו דומה ב 1000ש"ח חבר למגבר ויאלה.

פורסם

כמו שאמרתי, אני רק רוצה להשלים טיפה את מה שחסר לי מאחורה לא יותר מזה.

תודה רבה הגעתי להחלטה על הדלתות האחוריות.

פורסם

אני דווקא הייתי מרחיק אותם ככל הניתן ממני ושם אותם על המגש, ככל שהם יהיו יותר רחוקים ממני זה פחות יגרע מהרמקולים הקדמיים.

וככל שהם יהיו יותר קרובים לראש של הנוסעים מאחור - ככה תצטרך להגביר אותם כמה שפחות בשביל שהם יהנו מהם ואתה תסבול מהגניבה של הסאונד לחלק האחורי של הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...