Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדוח שקיבלתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי לפני כמה ימים קיבלתי דוח על אי עצירה מלאה בעצור קנס של 250 ו4 נקודות

זה העבירה הראשונה שלי יש לי עוד חודש שנתיים רשיון זאת אומרת נגמר הנהג חדש

האם יש לי סיכוי להמיר את הדוח לאזהרה?או שחבל לנסות?

ועוד שאלה כמה זמן לפני שולחים ממשרד הרישוי את הטופס לחידוש רשיון

פורסם

תחכה ותשלם רק אחרי שיגמר לך הנהג חדש ותחדש את הרשיון, לאחר שיהיה לך את הרשיון המחודש ביד - לך לדואר ושלם את הקנס, ככה לא יוכלו להטיל עליך סנקציות של נהג חדש אלא רק עונש כספי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

את הרישיון לחידוש אתה אמור לקבל בימים אלה.

כשתקבל אותו - תשלם וזהו.

אם לא תקבל את הרישיון בשבועיים הקרובים, תתקשר למשרד הרישוי או תיגש לשם ותבקש את הרישיון החדש.

אם פתאום תצוץ לך בעיה, כבר תדע מהי ומהיכן.

אם הכל יעבור בשלום - תהיה שמח בחלקך.

לגבי הדו"ח.

יש לך 30 יום להגיש עירעור. אתה יכול להגיש עירעור אפילו ביום האחרון. כשאתה מגיש עירעור, זה לא מיד מתעדכן במערכת, לוקח לזה מס' ימים או שבועות עד שהפקיד מעדכן זאת, וגם אז יש לך חודש חודשיים נוספים עד שתקבל תשובה אם בקשתך התקבלה אם לאו.

לא נראה לי שאיזה קצין משטרה יוותר לך, בוודאי לא לנהג חדש - אבל לנסות אתה תמיד יכול.

גם בלי העירעור יש לך 90 יום לשלם את הדו"ח.

בכל מקרה, עם עירעור או בלי עירעור, שלם את הדו"ח רק לאחר שקיבלת את הרישיון החדש ולאחר שהוא כבר נכנס לתוקף.

יש לך מספיק זמן.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...