Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט אונו שנת 93 כאשר אני מאותת שמאלה הוא מאותת לי מהר ואז מפסיק לאותת ובצד ימין הכל עובד סבבה ומאותת סבבה

מה הבעיה ?... והאם מכשילים על זה בטסט?

פורסם

איתות מהיר מעיד בדרך כלל על נורה שרופה.

בדקת את הנורות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם כל ה 4 פועלות ואין בעיה, אז כדאי לבדוק מגעים בשלב הזה.

אני עורכת עבורך חיפוש בפורום כדי לראות האם יש אפשרויות נוספות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם כל ה 4 פועלות ואין בעיה, אז כדאי לבדוק מגעים בשלב הזה.

אני עורכת עבורך חיפוש בפורום כדי לראות האם יש אפשרויות נוספות.

ל'

האם אל זה יכולים להכשיל בטסט כי עוד חודש אני הולך לטסט וזה הטסט הראשון שלי

ותודה

פורסם

אם האיתותים פועלים והכל תקין, אז אין סיבה להכשלה.

אם האיתותים עובדים ואז מפסיקים לגמרי הבוחן יכשיל אותך, זה חלק מהדברים שבודקים.

ל'

פורסם

אני חושד שהארקת פנס אחורי שמאלי אינה תקינה.

הדלק אורות והפעל אתאות שמאלה והסתכל על הפנס האחורי ואם גם נורות בלם ורברס ואור אח' מהבהבות אז אכן יש תקלת הארקה במחבר החוטים אל פנס זה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי תקלה מהסוג הזה מצריכה החלפה של צמה לא?

ל'

פורסם

בהחלט לא.

צריך, בתוך תא המטען להסיר את כפתורי חיזוק השטיח הפנימי מדופן הפח שמאחורי הפנס ואז יש גישה אל המחבר. מנתקים המחבר מבית הפנס וקצה המתכת של החוט השחור במחבר, במקרה של תקלת הארקה, יהיה שחור ושפתיו קצת פתוחים מדי (בהשוואה לאחרים). ע"י בד שמיר ו/או פצירה מיוחדת קטנה, מנקים את מגע המתכת במחבר ואת המגע הנגדי שבבית הפנס האח' וע"י מברג דק קצת מכווצים את שפתי המגע בדומה לאחרים ומרכיבים בחזרה המחבר.

פורסם

אם כבר העלנו את הנושא של האיתותים, מה ניתן לעשות במקרה שבו האיתותים תקינים לחלוטין אך איתות אחורי בצד אחד מאותת בצורה "חלש" "עצלה" יותר?

ל'

פורסם
אני חושד שהארקת פנס אחורי שמאלי אינה תקינה.

הדלק אורות והפעל אתאות שמאלה והסתכל על הפנס האחורי ואם גם נורות בלם ורברס ואור אח' מהבהבות אז אכן יש תקלת הארקה במחבר החוטים אל פנס זה.

תודה רפי ניראה לי שאתה צוודק כי הוא באמת עושה לי בלאגן מאחורה שאני לוחץ על ברקס הוא כאילו מחלק את הכוח של החשמל בין כל המנורות וגם לאיתות באמת יש שם בלאן מאחורה בצד שמאל עדיף שאני ילך למוסך כמה עולה לסדר כזה דבר ?

פורסם
בכמה עשרות ש"ח זה יסודר ויתוקן ואכן זאת תקלת הארקת הפנס האחורי.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה להפנותך לחשמלאי רכב טוב באזורך.

נצרת עילית

• תוכן חדש...