Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיתון לפני כשנה, אחרי המלחמה התפרסמו אחוזי הגיוס מכל אזור. בת"א יש יותר מתגייסים מאשר בירושלים, כי בירושלים חצי מהעיר הם דוסים(שהם חיים בבועה שלהם). אם בירושלים מספר החילונים היה שווה למספר החילונים בת"א רבתי, בירושלים היו הרבה יותר מתגייסים.

כמו שבירושלים יש דוסים שחיים בבועה שלהם, בת"א יש פציפיסטים שחיים בבועה שלהם..

דוסים ופציפיסטים זה בדיוק אותו דבר.. בשני המקרים הם נמנעים מלהתגייס לצבא בגלל ה"אמונה" שלהם.

ואני ממש אבל ממש לא חושב שפיגוע בת"א יהיה מה ש"יוציא אנשים מהבועה". אולי אפילו להיפך.. הוא יעודד אנשים ללכת לכיוון של או ימין קיצוני ואנטי-ערבים או שמאל-קיצוני ופציפיזם כדי למנוע "שפיכות דמים כמו שהייתה בפיגוע".

יתחילו לצאת להפגנות שכל מה שצה"ל עושה בשטחים חוזר אלינו לפרצוף ומתפוצץ במרכז תלאביב וכן הלאה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קונדסון - הפעם אני לא ממש מסכים איתך.

אני רואה איך הורים מתנהגים לילדים קטנים בארץ, כמו מלכים.

ראבאק - יש פה ילדים בני 3 שכבר הספיקו להשמין.

ילד קטן ושמן זה אחד הדברים שמראים הכי הרבה על ההורים.

אני גדלתי עם יחס קשוח, אמנם את החגורה פגשתי פעמים ספורות בכלל, אבל אני לא מצטער על זה. זה הציב גבולות מאד ברורים שקיימים אצלי עד היום.

ואתה מכיר אותי מספיק טוב.

אני לא תומך בשיטת ילד מוכה, אבל ילד שלא קיבל סתירה בחייו מההורים הוא ילד שאין לו גבולות.

כמו שאני יודע להחליש את המערכת כשאני נכנס לשכונה, כמו שאני יודע לעצור ולתת זכות קדימה וכמו שאני תמיד עוצר על קו העצירה בתמרור עצור - ככה אני מתנהג בחיים.

והאמת - כואב לי לראות אנשים בני 50 שמסיבה לא ברורה לא קיבלו את החינוך הזה, ועוד יותר כואב לי לראות ילדים בני 10 שמאיימים עליי (מטר שמונים ו80 קילו) במכות. ואני רציני. הילד בא ובעט בי. כאשר לקחתי אותו לאמא שלו - היא צעקה עליי, שאני בכלל נוגע בילד שלה, הייתי המום - (והסברתי לה טוב מאד מה אני חושב על דרכי החינוך שלה).

VOLK, למרות שיש לי דעה מאד מגובשת עלייך, הפעם אני מסכים איתך (חלקית, אבל מסכים). מה שהולך בארץ מבחינת חינוך (ורואים את זה יותר על אנשים בני 50+ מאשר על הילדים) - זה זוועה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ולפי מה שאני רואה, הרוסים באופן כללי, ועולים מבריה"מ לשעבר הם יותר נעימי הליכות מאשר צברים. תוצאה של חינוך נכון, אין מה לעשות יש לשיטות הרוסיות קבלות.

כמובן.. נעימי הליכות.

בגלל זה כשחבר הולך עם חברה שלו בדיזינגוף בלילה אז קופצים עליו 4 עולים מבריה"מ ומפוצצים אותו מכות בלי שום סיבה.

אבל העיקר שאמרו "בבקשה" כששאלו אם יש לו מצית/יכול להביא להם סיגריה..

פורסם

מסכים איתכם.

החינוך של הילדים פה על הפנים.

הילדים פה, מפונקים, שמנים, מקבלים מעל ומעבר.

"כאשר לקחתי אותו לאמא שלו - היא צעקה עליי, שאני בכלל נוגע בילד שלה"

משהו דומה לזה, אבא שלי סיפר לי, בברית המועצות, אם הוא היה עושה בעיות, הוא לא היה מעיז להגיד משהו נגד המורה שלו, ומה פה? תגיד משהו נגד המורה, ההורים שלך יאכלו את המורה.

חינוך על הפנים, אני אישית לא אחנך את הילדים שלי ככה, הם יקבלו חינוך קשה.

כשצריך לצחוק אז צוחקים, כשרציני אז רציני עד הסוף.

עדיף בגיל קטן שיהיה קשה מאשר שאחרי זה בעתיד הבן ישב בכלא, או יעשה בעיות.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ובוא נראה איך בנאדם משיג כבוד.

נגיד אני גר בהדר, לשכונה עובר בנאדם חדש.

מזמינים אותו לשבת איתנו, נראה איך מתנהג, איך מגיב, בסופו של דבר מישהו יקפוץ עליו, ולפי איך שהוא ייצא מזה ניתן להסיק אם כזה בנאדם שווה כבוד ומי הוא בכלל.

ממש מבחן קבלה לכנופיה :lol::lol:

אם אתה רציני, ובאמת התכוונת למה שאמרת, ואתה באמת עושה את זה, אני לא אומר לך מה אני חושב כי אני מפחד שיחסמו אותי :lol::wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
כמובן.. נעימי הליכות.

בגלל זה כשחבר הולך עם חברה שלו בדיזינגוף בלילה אז קופצים עליו 4 עולים מבריה"מ ומפוצצים אותו מכות בלי שום סיבה.

אבל העיקר שאמרו "בבקשה" כששאלו אם יש לו מצית/יכול להביא להם סיגריה..

ואם היה קופץ עליך צבר, אז היית אומר שכולם עבריינים ופושעים?!

למה אתה לוקח את המיעוט? תגיד שכל הרוסים חברים בתנועות ניאו נאציות וזהו.

מה עם כל שאר הרוסים? העליה מבריה"מ שהביאה עימה אנשים משכילים נעימי הליכות שהכניסו תרבות מערבית, וידע רב שהביא לפתיחת מקומות עבודה. כל ההיטק בארץ קם כשהגיעו יהודים רוסיים,אם לא הם היית חי עכשיו בזיפט ומדמיין איך החיים היו יכולים להיות במדינה מפותחת .

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

דבר ראשון, כבר קפצו עלי צברים.. תאמין לי שאמרתי דברים הרבה יותר קשים.

"עולים מבריה"מ לשעבר הם יותר נעימי הליכות מאשר צברים"

להזכירך, כל המדינה הזאת בנוייה מעולים ומהגרים. חלקם בדור הנוכחי, חלקם בדור הקודם וחלקם בדור שלפניו.

מעטים הם האנשים שיש להם שורשים של למעלה מ3 דורות אחורה בארץ. ובסופו של יום רוב הסבים-והסבתות של בני דורנו לא נולדו בארץ.

רוב האנשים ממשיכים בצורת החינוך שהם קיבלו מההורים שלהם כשהם היו ילדים והתבגרו וזה מה שהם מעבירים לילדים שלהם.

ועם כל הכבוד לעלייה הרוסית ול"אנשים משכילים ונעימי הליכו שהכניסו תרבות מערבית", אני לא זוכר שבברית המועצות הייתה כזו תרבות מערבית מפותחת עד אמצע שנות התשעים.

כל ההיטק בארץ קם כשהגיעו יהודים רוסיים? להזכירך חברות ההיי-טק הגדולות בארץ הוקמו דווקא בסוף שנות השמונים ותחילת התשעים ע"י יהודים צברים שגדלו בארץ לפני העלייה מבריה"מ לשעבר.

(אמדוקס ב 82, צ'ק פוינט ב93, מרקורי בתחילת שנות ה90 או סוף ה80, אני כבר לא זוכר בדיוק. ECI נוסדה בכלל בשנות ה60! ויש עוד הרבה דוגמאות)

יפה לך שאתה מנכס את כל ההתקדמות הטכנולוגית של מדינת ישראל ב15 השנים האחרונות ליהודים מבריה"מ וטורח לציין שאם הם לא היו מגיעים כולנו היינו חיים בזיפט ובמדינה מתפתחת (או שמא בכלל במדינת עולם שלישי?).

הרי היהודים שחיו בארץ לפני זה כולם מפגרים, חסרי תרבות ונימוסין ומקומם בכלל באפריקה. אין להם שום קשר בכלל לטכנולוגיה שלא לדבר על הקמה של חברות היי-טק.

פורסם

איך לעזאזל הגעתם מבר רפאלי לחינוך בבית רוסי/ישראלי :shock:

:roll:

יכול להיות שבר רפאלי לא קיבלה הפלקות בטוסיק עם החגורה ובגלל זה היא מתנהגת ככה?

:lol::lol:

פורסם

אני מתנדב להפליק לה ;)

פורסם

בר רפאלי - השתמטות - שיטות חינוך - גזענות - פליקים בתחת של בר רפאלי.

אח, איך אני אוהב את זה כשסוגרים מעגלים...

אני קיבלתי 5 כאפות בחיים שלי, ויכול כיום להגיד שכמעט כולן היו מוצדקות.

חייבים לתת לילד גבולות, אבל לא כמו שנותנים גבולות בתרבות הסובייטית. לא צריך כל היום לצעוק על הילד, ואחר כך להתפלא איך הוא כל כך מלא באגרסיות, אבל גם לא צריך לתת לו לעשות מה שבא לו כל הזמן.

לימדו אותי גם שאם אני לא יכול לעשות משהו, זה בגלל איזושהי סיבה, ככה שלימדו אותי לחשוב.

כן, יש משהו בדברים שאומרים על החינוך הישראלי כיום, ועל זה שילדים הם עבריינים, אבל ללכת לקיצוניות כמו של ידידנו בעל ההונדה פשוט לא בא בחשבון. יש משהו שקוראים לו "חופש האדם", וVOLK, ידידי, אתה פאשיסט!

הילדים היום הם אידיוטים ורק אוהבים את עצמם. האינדיבידואליזם צומח כל הזמן וזה אחד מהמחירים שכולנו משלמים.

ראיתי את זה כשעשיתי פר"ח, כשלא יכולתי להסביר לילד למה לא צריך להרוג חתולים ולמה לעבור ליד אוטו של מישהו ולחרוט לו "תומר היה כאן" על מכסה המנוע זה לא בסדר.

מה הייתה הבעיה כאן? חינוך לקוי. הוא ילד קטן, מעצבן, רכיכה, אלים, שקרן, ועוד כמה דברים שמאפיינים את הדור הזה.

אולי לא צריך לדפוק לו מכות רצח, אבל כאפה מדי פעם כן תעזור, רק כשהיא הכרחית.

אגב, הכלב שלו היה קופץ על אנשים, מלקק אותם, נושך אותם ולא סותם את הפה. כבעלים לשעבר של 37 כלבים (חלק גדול מהם במקביל), אני יכול לציין באופן חופשי שהאשמה היא בחינוך. גם של הילד, וגם של הכלב.

פורסם

אני מאוד שמח שיש פה עוד כמה קולות שפויים.

איך לעזאזל הגעתם מבר רפאלי לחינוך בבית רוסי/ישראלי :shock:

:roll:

יכול להיות שבר רפאלי לא קיבלה הפלקות בטוסיק עם החגורה ובגלל זה היא מתנהגת ככה?

:lol::lol:

ובדיוק, אני בטוח שבר רפאלי גדלה עם כפית כסף בפה, למדה לשים על כולם זין כי אבא ואמא יוציאו אותה מכל צרה, וגדלה וממשיכה לשים על כולם מה שבא לה.

והעניין עם הרוסים, אנייגיד לכם בדיוק למה יש את הניאו נאצים וכל החבורות האלה.

נערים שעלו לאחרונה (מקסימום 5 שנים), באו מתרבות כל כך שונה, שמיים וארץ אתם לא מתארים לעצמכם, רובם מוצאים חבר רוסים יותר וותיקים (כמוני 10 שנים בארץ), וטוב להם איתם, חלקם לא, מהסיבה הפשוטה שהרבה רוסים "ישנים" בעיקר כאלה שעלו ב91 פשוט נהפכו ללא רוסים, כמו שזה נשמע, לא מכירים את התרבות, בקושי יודעים את השפה, ומתנהגים אחרת.

לכן אותם נערים, מנסים בלית ברירה להכנס לחברה הישראלית, בהתחלה הכוונות שלהם טובות, באמת, אבל אז הם מתחילים לראות את המנטליות הישראלית, את ההתנהגות, את היחס לילדים קטנים ולאנשים אחרים, והם שונאים את זה, הם רואים אותכם כמו עם דפוק, מתחילים לשנוא, חלק עוזבים, חלק מתבודדים עם הסמים, חלק מוצאים כאלה כמוהם ועושים שטויות, דוגמת הניאו נאצים.

אני מכיר לא מעט כאלה, ועם רוב הדברים שיש להם להגיד על הישראלים אני מסכים, אבל מפה ועד לזה שאני רוצה פה דיקטטורה או להצטרף להחבורה ניאו נאצית הדרך ארוכה.

ולבחור שרצה להרים לי את הג'אנטים, אתה לא ילד, לך אני יכול לעשות מה שבא לי.

פורסם

VOLK, רק כדי להכניס לך קצת פרופורציה, כל הניאו נאצים שהגיעו מרוסיה הם טעות של הסוכנות.

המדינה הזאת מוגדרת כמדינה יהודית, והביאו אנשים שהם לא יהודים.

אתה צודק, בן אדם שלא קשור ולא מרגיש שייך בסוף יפתח רגשות שליליים כלפי המקום החדש.

זה כמו כשאני הגעתי לצ'ילה למשך 10 שנים. לא התסגלתי לתרבות וכיום אני רואה אותה בתרבות מציקה, מזיקה, פרזיטית, של עולם שלישי ופרימיטיבית בהמון מרכיבים שלה.

אבל!

הם לא היו צריכים להגיע הנה כבר מההתחלה. לא הייתה סיבה שיביאו אנשים שאין להם שום דבר שקשור ליהדות אפילו, ויתנו להם לחיות כאן. אני לא אומר שהיו צריכים להביא רק אנשים עם כיפה (חס ושלום), אבל אנשים עם התרבות היהודית בבית, זה לפחות כן.

במקום זה הם הביאו אנשים שמאמינים במשטרים קיצוניים ובחינוך לקוי ובחרב כדרך חיים. אז ברור שיש ניאו נאצים! הם לא יהודים!!!

פורסם

יפה, ישראל הגדירה חוק שבות, לא רוסים ולא אף אחד אחר, אתם אשמים, בישלתם דייסה עכשיו תאכלו אותה.

אין לי משהו אחר להגיד.

בעצם יש, ישראל היא מדינה יהודית, אבל אין סיבה שלא יהיו פה אימיגרנטים, כאלה יש בכל מדינה, ורובם בסדר.

הרוסים שעלו לפה, ראו בדיוק מה שרואים פושעים אחרים, אין מערכת ענישה, יחסית למאיפה שהם עלו זה גן עדן, ממתי אסיר שיושב בכלא יושב על מיטה ואוכל 3 ארוחות ביום?

תעשו פה לאגר אחד, רק אחד, עם התנאים המתאימים תראו ישר איך הפשיעה יורדת.

פורסם

לכן אותם נערים, מנסים בלית ברירה להכנס לחברה הישראלית, בהתחלה הכוונות שלהם טובות, באמת, אבל אז הם מתחילים לראות את המנטליות הישראלית, את ההתנהגות, את היחס לילדים קטנים ולאנשים אחרים, והם שונאים את זה, הם רואים אותכם כמו עם דפוק, מתחילים לשנוא, חלק עוזבים, חלק מתבודדים עם הסמים, חלק מוצאים כאלה כמוהם ועושים שטויות, דוגמת הניאו נאצים.

אני מכיר לא מעט כאלה, ועם רוב הדברים שיש להם להגיד על הישראלים אני מסכים.

הם רואים את ההתנהגות ה"ישראלית" ואת היחס לאנשים אחרים, רואים אותנו כמו עם "דפוק", וסולדים מאיתנו כי לדעתם התרבות שלנו לא מתאימה לרמתם.

אבל הם, מרססים כתובות וסמלי נאצה על קירות של בתי כנסת, בכניסות של בנייני מגורים ומשחיטים מצבות בבתי קברות - ואנחנו לא מספיק טובים בשבילם?

מצטער לבשר לך, אבל החינוך שהם קיבלו הוא חרא של חינוך, וגם אתה קיבלת חינוך כזה אם אתה מסכים במאומה עם מה שהם עושים.

התרבות הישראלית חרא?! נכון, יש פה אנשים שלא יודעים סובלנות וכבוד לזולת מהו - אבל הם גרועים בהרבה מאותם אנשים, הם תת-רמה, ועם כל הכבוד לכוונות הטובות באמת שלהם שעליהם אתה מדבר, הם יותר ממוזמנים לעוף מפה חזרה לאן שבאו אם זה מה שהם מסוגלים לתרום למדינה.

אני מתאר לעצמי שברוסיה בטח יותר טוב, כמו שדיסקובר כתב - יודעים להגיד בבקשה ותודה אבל קורעים את הילד שלהם במכות אם הוא שבר איזה כד בבית.

גם לדעתי החינוך בהרבה בתים בישראל הוא לקוי, וגם לדעתי מגיע לילד לקבל סטירה אם מגיע לו באמת - אבל מה שאתה מתאר הוא מוגזם.

כתוצאה מזה אתה מקבל דור של נערים מלאי אגרסיות ושנאה כלפי העולם ומי שאינם מכירים, כמו העלייה האחרונה שתיארת.

בגלל זה כשהם באים לארץ ומצפים להרגיש כאילו נשארו ברוסיה, וקשה להם להסתגל לתרבות שונה משלהם (אני לא מאשים אותם, לכל אחד יהיה קשה), במקום לנסות חזק יותר ולהפנים שהם צריכים להשתנות קצת ולהסתגל לסביבה חדשה הם מפנים את הכעס שלהם כלפי "הישראלי", ואתה מקבל מקרים כמו -

ריסוס כתובות נאצה על בתי כנסת, השחטת בתי קברות, חבורת רוסים שמפוצצים במכות סטודנטים במסיבה, חבורת רוסים שמרביצים מכות רצח לזקן ברחוב ועוד המון מקרים שקרו פה בעבר.

חינוך טוב צריך להיות אוהב ומסביר, אך לפעמים כשהילד עושה משהו חמור לא מזיק לתת לו סטירה קטנה כדי לקבוע גבולות ברורים - לא לחנך ילד שמנת, אך גם לא להתנהג אליו ב OVERKILL ולהרים ידיים במקום להסביר באופן קבוע כמו ברוסיה.

מצטער לבשר לך שוב, אבל אלו שאתה מכיר מוזמנים לרכוש כרטיס טיסה בכיוון אחד לרוסיה.

כל אלו כמוהם, שמתכננים לבוא לארץ כדי להתנהג כמו חבריהם כאן, מוזמנים לבזבז את הכסף של הכרטיס על משהו יעיל כמו בקבוקי וודקה.

ואני חוזר וכותב, אין לי שום דבר נגד רוסים, יצאו מהתרבות הזו ובאו לכאן המון אנשים טובים - רופאים, מהנדסים, מוזיקאים, מדענים ועוד ועוד.

והרבה מהם אנשים מאוד מנומסים ונעימי הליכות - הבעייה שלי היא עם העלייה האחרונה של הנוער, זו שדיברת עליה.

הם, חרא של אנשים - ועדיף בשבילנו ובשבילם שיתרחקו מכאן כמה שיותר כי זה רק עושה בלאגאן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...