Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנוגע ל-306 xsi מסוימת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע רגע... השנתות האדומות בספידומטר (ב-50,90,130) - למה הן מתייחסות? להעברות הילוכים לא?

(למרות שתמיד תהיתי איך הן זהות ברכבים בעלי יחסי העברה שונים).

פורסם
רגע רגע... השנתות האדומות בספידומטר (ב-50,90,130) - למה הן מתייחסות? להעברות הילוכים לא?

(למרות שתמיד תהיתי איך הן זהות ברכבים בעלי יחסי העברה שונים).

לא,

אצלי בסקסו הן גם מסומנות.

מדובר על מהירות מותרת..

50 בעיר

90 בין עירוני

130 כביש 6 :lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אומר שאתה ליצן, עוד אחד שקנה וולקן שזהו בעצם רכב משפחתי מפואר וחושב או אולי בעצם בטוח כאילו שהוא קנה רכב ספורט.

מתי אנשים ידעו ליחס את האוטו שלהם לרכב שהוא בעצם ?

האא כן גילוי קטן, היה לי וולקן לאיזה 3 חודשים בערך, הסיויק לא יותר מהירה, יש לך בעיה באוטו

(אופס גם הייתה לי חברה בירושלים ככה שהאוטו תפר את הכביש הזה מכל נתיב מכל זוית ובכל שעה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לפי נתוני היצרן (עפ"י מגזין אוטו ישן) הסיוויק מהירה במאוץ ל-100 ב-1.5 שניות.

כך שאין שום בעיה ברכב, וסטינו מהנושא המקורי של השרשור. בלי קשר לסיוויק, הרכב מעלה יופי של חיוכים.

פורסם
עצור! לא דיברתי על מה שהזכרת - אל על נקודת התורפה של המנוע! (אגב, אצלי יש ברקסים של ברלינגו וצמיגים SP9000 195.50.15 - ככה שלא יודע אם יש הבדל בין ההתנהגות של הרכב שלי לבין זו של XSI).

לגבי המראה היותר יפה - מסכים. (רק אתמול מישהי אמרה לי שהאוטו מאוד מכוער :lol:).

אני דיברתי על המנוע - והמנוע הזה הוא ביזיון על האוטו!. אתמול נסעתי לי-ם עם 4 אנשים - בעליות היה לי קושי לעבור את ה-100-110 בהילוך רביעי (לפני כן הייתה לי סיוויק ידנית, ואיתה אין בעיה להגיע גם ל140). עזוב את זה - עוד דוגמא: הייתי צריך כח כדי לעקוף משאית בכביש בו 2 נתיבים הופכים לאחד - ולרכב חסר כח! נקודה. ועוד הרכב שלי נוסע טיפה יותר חזק מוולקן 2.0 סטנדרטית (של מכר פדנט... רכב שמור ולא קרוע).

כמה שצוחקים על עונדה, הלוואי והיו לוולקן ביצועים של סיויוק ידנית. הפתרון טמון בהשתלת מנוע 16V, גם יקר וגם מייקר את האחזקה. תיסקלו אותי, אבל זו דעתי.

ולבחור שפתח את השרשור: אני לא ממליץ חלילה לקנות הונדה. אני ממליץ לקחת את ה-35K, לחסוך טיפה ולקנות קליאו ספורט. ב-55 את קונה אחת שמורה, ועוד אחרי ששילמת 10(!) מעל המחירון (הביזיוני). כמו שאמר בחור בPSI: צריך לשלוח ליצחק פרחים ושוקולד עם פתק 'תודה על המחירון של הקליאוספורט'.

EBARI - אני אישית חושב שעשית טעות שקנית פונטו. אז מה אם הרכב יקר לתחזוקה? בתקציב של פונטו אפשר לקנות משהו מעניין!. תמיד אומרים לי (בעיקר המשפחה, ששונאים את התחביב שלי ולא רק כי הוא יקר) שרכב זו השקעה גרועה. אני עונה להם שלא תמיד. התשואה שאני מקבל מהרכב שלי באה בדמות חיוכים כמה פעמים ביום ומצב-רוח טוב כשאני מביט עליה בחנייה, יודע שהיא שלי... עדיף בהרבה על אחוזים מאיזה פק"מ.)

אביעד. (עשיתם לי חשק לצאת לסיבוב :))

וולקן שיכולת מנועו היא כפי שתארת, הוא וולקן עם מנוע חלש ותו לא. הקביעה של אחד מקודמיך על עדיפות ה XSI, היא ענין של טעם יותר מכל דבר אחר, בכל הנוגע לצורה ועיצוב ופשוט לא נכונה בכל הנוגע לעדיפות דינמית ואיכות חומרים.
  • תוכן חדש...