Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנוגע ל-306 xsi מסוימת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי 306 xsi כחולה שנראת במצב טוב. לא הלכתי לראות אותה עדיין, אבל לפני שאני הולך לראות אותה רציתי לדעת עם 194אלף קילומטר זה על סף החיים של המנוע של ה xsi... ? האם אני אצטרך לעשות החלפת מנוע בקרוב במקרה שאני אקנה אותה?

פורסם

תן קצת יותר פרטים...

בגדול לפי הצבע והק"מ אז אני אאמר ואנחש שזו ה-XSI הכחולה שבאזור ירושלים.

שנה שעברה היא היתה בבעלותו של איזה ילד ממעלה אדומים, הוא היה יד 2 והראשונה היתה בחור מעכו.

הרכב נמכר וכעבור חצי שנה בערך צצה שוב באתר יד2.

בחישוב זריז היד היא שלישית אך לא אתפלא אם משהו רכש אותה ומנסה להעיף אותה.

בקיצור נמרץ - כשאני ראיתי את הרכב הוא היה רכב גמור!!!

להתרחק ומהר!!!

הרכב עבר תאונה קשה מאוד בצד כאשר משאית נכנסה בו וחלק מהמשא שלה הועף על הרכב.

בבדיקה שהילד ממעלה אדומים הראה לי מופיע ליקויי שלדה עם משמעות גבוהה וכל הקשקוש הזה.

רדיאטור חימום היה מנותק, בולמי זעזועים גמורים (כל ה 4), שילובי הילוכים קטאסטרופה, תיקוני פחחות על כל הרכב ברמה מאוד מאוד נמוכה ועוד המון דברים כאלה. ניכר כי הרכב מאוד מאוד מוזנח.

עם נתונים כאלה - לברוח!!!

אגב - איך אתה אומר שהרכב נראה טוב אם לא ראית אותו?

פורסם

תודה רבה רבה רבה.

התכוונתי נראית טוב מהבחינה החיצונית שלה .

מה אתה אומר על ה xsi השחורה שהתפרסמה לאחרונה למכירה? הוא רוצה 35 אלף שקל...

פורסם

אני חושב שלקנות XSI, ועוד ב-35 זה להיות פראייר. למה? אם כבר השלמת עם זה שהרכב עם ביצועים סבירים ולא-ממש ספורטיביים (כמו של טויוטה קורולה ידנית, נניח) - לך על וולקן!. אתה יכול למצוא ב-18-20 רכב שמור ומיושר קו, ורכבים במצב בינוני אפילו ב-15-16.

אביעד. בעלים של וולקן שמורה.

פורסם

היו ימים בפורום שתגובה כמו של aa123 הייתה מלווה בסקילה!!! :lol:

לפותח הת'רד פרט מוסף שלא ציינתי הוא שהיא הייתה 98 אז זה אמור לסייע לך להבין אם אכן מדובר באותו רכב.

לעניין השחורה - מתנצל אך לא מכיר. ירדתי לגמרי מרכישת רכב שכזה (אחרי שחיפשתי קרוב לשנה אחת שתמצא חן בעיני) והחלטתי ללכת על משהו הרבה יותר לתחזוקה... פונטו 03 ואני מרוצה ממנה. אין מה להשוות בכלל בין הרכבים אך כרגע עלויות אחזקה מכתיבות את הקניה...

שיהיה בהמון הצלחה ואל תמהר. רכבים עם ניחוח קצת ספורטיבי שמגיעות לידיים של ילדים, וזה קורה הרבה, זה מתכון לרכב קרוע.

פורסם
אני חושב שלקנות XSI, ועוד ב-35 זה להיות פראייר. למה? אם כבר השלמת עם זה שהרכב עם ביצועים סבירים ולא-ממש ספורטיביים (כמו של טויוטה קורולה ידנית, נניח) - לך על וולקן!.

אוי ואבוי.

אביעד,

הוולקן פחות טובה מה-306.

אין מה לעשות.

לזכות הפז'ו עומדים מראה הרבה יותר יפה,איכות טובה יותר, הגה טוב יותר,

התנהגות מאוזנת יותר ומערכת בלימה טובה יותר.

הוולקן בעלת התנהגות חריפה יותר ומאוזנת פחות.

אבל למרות זאת אני גם מסכים שהוולקן מכונית נפלאה בזכות עצמה ומשתלמת מאוד בגלל המחירים הנמוכים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני מסכים עם לירן ומצטרף תמונה של הילדה, שתראו. :)

למרות שהסיטרואן 16V יכולה להיות יותר מגניבה, כל עוד לא נותנים לאופיר לנהוג בה... :twisted:

small_P1130169c.jpg

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אוי ואבוי.

אביעד,

הוולקן פחות טובה מה-306.

אין מה לעשות.

התנהגות מאוזנת יותר ומערכת בלימה טובה יותר.

הוולקן בעלת התנהגות חריפה יותר ומאוזנת פחות.

אבל למרות זאת אני גם מסכים שהוולקן מכונית נפלאה בזכות עצמה ומשתלמת מאוד בגלל המחירים הנמוכים.

עצור! לא דיברתי על מה שהזכרת - אל על נקודת התורפה של המנוע! (אגב, אצלי יש ברקסים של ברלינגו וצמיגים SP9000 195.50.15 - ככה שלא יודע אם יש הבדל בין ההתנהגות של הרכב שלי לבין זו של XSI).

לגבי המראה היותר יפה - מסכים. (רק אתמול מישהי אמרה לי שהאוטו מאוד מכוער :lol:).

אני דיברתי על המנוע - והמנוע הזה הוא ביזיון על האוטו!. אתמול נסעתי לי-ם עם 4 אנשים - בעליות היה לי קושי לעבור את ה-100-110 בהילוך רביעי (לפני כן הייתה לי סיוויק ידנית, ואיתה אין בעיה להגיע גם ל140). עזוב את זה - עוד דוגמא: הייתי צריך כח כדי לעקוף משאית בכביש בו 2 נתיבים הופכים לאחד - ולרכב חסר כח! נקודה. ועוד הרכב שלי נוסע טיפה יותר חזק מוולקן 2.0 סטנדרטית (של מכר פדנט... רכב שמור ולא קרוע).

כמה שצוחקים על עונדה, הלוואי והיו לוולקן ביצועים של סיויוק ידנית. הפתרון טמון בהשתלת מנוע 16V, גם יקר וגם מייקר את האחזקה. תיסקלו אותי, אבל זו דעתי.

ולבחור שפתח את השרשור: אני לא ממליץ חלילה לקנות הונדה. אני ממליץ לקחת את ה-35K, לחסוך טיפה ולקנות קליאו ספורט. ב-55 את קונה אחת שמורה, ועוד אחרי ששילמת 10(!) מעל המחירון (הביזיוני). כמו שאמר בחור בPSI: צריך לשלוח ליצחק פרחים ושוקולד עם פתק 'תודה על המחירון של הקליאוספורט'.

EBARI - אני אישית חושב שעשית טעות שקנית פונטו. אז מה אם הרכב יקר לתחזוקה? בתקציב של פונטו אפשר לקנות משהו מעניין!. תמיד אומרים לי (בעיקר המשפחה, ששונאים את התחביב שלי ולא רק כי הוא יקר) שרכב זו השקעה גרועה. אני עונה להם שלא תמיד. התשואה שאני מקבל מהרכב שלי באה בדמות חיוכים כמה פעמים ביום ומצב-רוח טוב כשאני מביט עליה בחנייה, יודע שהיא שלי... עדיף בהרבה על אחוזים מאיזה פק"מ.)

אביעד. (עשיתם לי חשק לצאת לסיבוב :))

פורסם

לפי דעתי פשוט לקנות 16V, אם כבר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

חבר'ה אתם גדולים ובאמת תודה על התשובות. אני מחפש כבר המון זמן את אותו הרכב עם הניחוח הספורטיבי ולא אכפת לי אם הניחוח יהיה צרפתי,איטלקי או גרמני... פשוט אחרי שאתה רואה כל-כך הרבה רכבים קרועים ואחרי שאתה מבין כמה מהר נחטפים השמורים, כל המחשבה(החשק נשאר) על רכב שיעלה לך את החיוך שאתה נוהג בו יורדת ומתחילות מחשבות כמו: " גם גולף 1600 חזקה... לא?" .

וולקן ? אין שמורות. הצעתי בעבר לאנשים הרבה מעל המחירון ופשוט לא מכרו.

קליאו ספורט? יקר לי מאוד.

מה נישאר?איזה רכב הגיוני למצוא שמור?

אני קרוב להישבר... תראו לאיזה מצב הגעתי! חשבתי לשלם 35 אלף על xsi !8)

פורסם

אביעד - אם הXSI היא דור שני (98) אז המנוע הוא 16V והמצב שונה משמעותית מאצלך.

הבדלים אחרים ? מרווח סרנים שונה מקדימה, תא כפפות :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שכחת בנוסף לתא-כפפות גם מראת נהג מתכווננת חשמלית ולא ידנית. וחלונות חשמל מאחורה. אופס.... רק את המדבקה של הפזומט אני לא מצליח למצוא :-P

אני מסכים לגבי ה-16V. רק שהיא לא עולה 35. (ובלי קשר, עם אנג'ל-אייז מקדימה נראית מדהים!)

ולפותח השרשור שנמצא בשיא הדילמה: 106 ראלי (ששוב, אני אישית הייתי פוסל בגלל מחסור בכח, למרות שיש לי חבר עם ראלי דור I 1300 שנוסעת יפה), או S16. על S16 שמורה תשלם 40 (ואולי פחות) שזה 15 מעל המחירון. לך על זה. רק קח בחשבון שהבטיחות לא משהו. בכל אופן - לא לקנות XSI. תמשיך לחפש וולקן, ובעודף תשפר את הצמיגים (לעלות מידה ל-15 חשוב ומשפיע גם על פעולת הABS! לטובה) ואת הברקסים. ועוד יישאר עודף.

אביעד

פורסם

.

אם אתה מדבר על איכות חומרים והרכבה אני נאלץ לא להסכים.

איכות הפלסטיקים וההרכבה בZX לא פחות טובה מב306 ובמספר מקומות טובה יותר.[בכללי שתיהן לא משהו]

גם המרכב עמיד יותר לחלודה. עוד לא יצא לי לראות ZX מחלידה בגג למשל. 306 ראיתי הרבה [גם ללא סנרוף].

הערה: אני מדבר על הכלל. כמובן שיש יוצאים מן הכלל כמו האוטו של פיזבן :-)

פורסם
ועוד הרכב שלי נוסע טיפה יותר חזק מוולקן 2.0 סטנדרטית

אתה הורג אותי עם המשפט הזה כל פעם מחדש, זאת כבר פעם שלישית שאמרת את זה, לא?

מה זה השכנועים העצמיים האלה? צא מזה בחורצ'יק, אם הכל סטנדרטי מתחת למכסה מנוע, המנוע לא קם בבוקר יום אחד ומחליט שהוא חזק יותר.

ארז, שנוסע על וולקן סטנדרטית שנוסעת כמו וולקן סטנדרטית.

פורסם
אתה הורג אותי עם המשפט הזה כל פעם מחדש, זאת כבר פעם שלישית שאמרת את זה, לא?

מה זה השכנועים העצמיים האלה? צא מזה בחורצ'יק, אם הכל סטנדרטי מתחת למכסה מנוע, המנוע לא קם בבוקר יום אחד ומחליט שהוא חזק יותר.

ארז, שנוסע על וולקן סטנדרטית שנוסעת כמו וולקן סטנדרטית.

אל תרתחחח אדון עזריאל....

שכנועים עצמיים? אני אומר לכל מי שרק מוכן לשמוע שהאוטו עגלה :lol: כאן עוד התנסחתי בעדינות.

• תוכן חדש...