Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני חודשיים בערך פתחתי נושא על המעביד הקודם שלי שלא שילם לי חודש אחרון שעבדתי אצלו.

אחרי תביעה בעזרת ההסתדרות ואחרי המשפט שהיה לפני חודש הגיע פסק הדין בדואר רשום שהנתבע כלומר המעביד חייב לשלם לי Xשקל במזומן עד חודש מקבלת פסק הדין.

פסק דין.

1.הצדדים הסמיכו בית דין זה לפסוק לפי סעיף 79 א' לחוק בתי המשפט.

וכן הסמיכו הצדדים כי בית הדין יפסוק ללא נימוקים.

2. בהביאי בחשבון את כלל הנסיבות שבתיק זה אני פוסק כדקלמן-

א. הנתבע ישלם לתובע סך של Xו נכון להיום. אם יהא צורך לגלם את הסכום הנ"ל הוא יגולם ע"י הנתבע ובלבד שהתובע יקבל לידיו סך של Xש"ח.

ב. הסכום הנ"ל ישולם לתובע תוך 30 ימים מיום קבלת פסק דין ובמידה ולא ישולם במועד זה יחולו עליו הפרשי הצמדה וריבית עד ליום התשלום בפועל.

נכון להיום חברה עבר חודש. לא אכפת לו הוא לא מעוניין לשלם.

כשהייתי במשפט הייתי לבד ללא עורך דין וכרגע אני לא יודע איך פועלים.

אני אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי.

תודה מראש.

יוםטוב.

ROVER=~~

פורסם

בקשרר להוצאה לפועל.

איך זה מתבצע?

והאם יקח לי הרבהה זמן עד שאני יראה את הכסף...?

כי לפי מה שאני יודע הוצאה לפועל לוקחתת זמן.

ROVER=~~

פורסם

אתה ניגש למשרדי ההוצאה לפועל עם ת.ז ופסק הדין,משלם על פתיחת תיק והולך הביייתה.

התהליך ארוך ולא תמיד מניב תוצאות.

בהצלחה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בכל אופן רק שתדע שהכסף שהוא חייב לך צמוד לריבית דיי גבוהה.

אנו זכינו ב 1000 שח על נזק שאדם ביצע לדירה, אותו אדם נעלם ללא לשלם.

לא רדפנו אחריו ואפילו לא דיווחנו לשום גורם (מפאת היותו עבריין)

זה היה ב 1999, מאז מסתבר שמערכת החוק כן רדפה אחריו בשבילנו,

לאחרונה הוא איתר אותנו (עברנו דירה) ולא בשביל להחזיר לנו את הסכום שגדל ל 9000 שח, אלא כי אחרי שעיקלו לו מוצרי חשמל, עיקלו לו את חשבון הבנק+הרכב+איסור יציאה מהארץ.

אתה מבין, את כל זה מערכת החוק עשתה בלי שניתלונן והם אפילו לא עידכנו אותנו.

טוב, אני חייב לספר את סוף הסיפור, אז אותו אדם ביקש לשלם לנו את ה 1000 שח המקוריים ונחתום לו שקיבלנו את כל החוב.

כמובן ש.....

חתמנו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רגע אחד... משהו פה לא מסתדר לי.

איך בדיוק ידעו שהוא לא שילם את החוב? הודעת שהוא לא כיבד את הפסק דין?

ROVER=~~

פורסם

אין לי מושג, אף פעם לא הייתי בצד השני (אשם)

אבל אני מתאר לעצמי שדורשים ממנו להציג לבית משפט אישור מסויים.

בטח משהו כמו ששוטר נותן לך להפקיד רשיון בתחנה או כל רעיון דומה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הוצאה לפועל זאת התשובה בשבילך,ואם האדם לא עבריין,ברגע שהוא יקבל את המכתב מהם בדואר,הוא יגש לשלם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לפני ההוצל"פ דבר שוב עם ההסתדרות. יש סיכוי טוב שמכתב מעו"ד שלהם יגרום לו למהר ולשלם כי ברגע שנפתח תיק הוצל"פ החוב קופץ משמעותית (החייב משלם את כל הוצאות הגביה) כך שיש סיכוי טוב אם יבין שיש עו"ד בעסק ולעו"ד יש אינטרס ללכת להוצל"פ ולגבות את שכר הטרחה שלו על ההליך הוא ימהר לשלם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מעבר לעיקולים, יש משהו שנקרא פקודת מאסר. תבדוק לגבי זה, הדבר הזה אמור לעבוד כי אף אחד הרי לא ירצה להיכנס למאסר עד שישלם את החוב.

בקישור הבא יש את כל האפשרויות שעומדות לרשותך לפי החוק

http://elyon1.court.gov.il/heb/info/choveret/poal_zoche.htm

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אז ככה,

קודם כל כרגע תשכח מהכסף, חשוב עליו כעל קופת חיסכון לעתיד :)

פנה להוצאה לפועל, יחד עם פסק הדין, ופתח תיק.

הוצאה לפועל תשלח לו מכתב דרישת תשלום (כולל העלות של פתיחת תיק - כל מה שתשלם להוצאה לפועל ייגבה ממנו ויוחזר לך )

תקווה שהבחור לא ישלם ולא יתיחס, ואז מתחיל הכיף האמיתי:

מתחילה להצטבר ריבית , סכום של כ 1000 ש"ח במהרה יהפוך ל 1200-1300 , תוך 30 יום תוכל להוציא פקודת עיקול, לאחר 30 יום נוספים תוכל להוציא פקודת מאסר.

פקודת עיקול אומרת שמעקלים לו את חשבון הבנק,רכב,בית וכו' ופשוט באים ולוקחים מוצרים \ רכב ומכרים אותם, ובכסף הזה משלמים לך.

פקודת מאסר - מגיע שוטר אליו הביתה , ולוקח אותו כאמור למעצר או שהוא משלם במקום את הסכום כולל הריביות וכולל כל מה שיש בתיק.

בקיצור, תוך שנה של התחמקויות מצידו אתה יכול להכפיל ולהשליש את הסכום שהוא חייב לך.

שיהיה בהצלחה :)

שניר, שלפני חצי שנה בערך קיבל 23 אלף ש"ח כשהסכום המקורי עמד על 14 :)

פורסם

הסכום המקורי גדל מאד בעיקר כשעושים שימוש בעורך דין.

הריבית שמקבלים בהוצל"פ אחרי פסק דין היא בסה"כ ריבית של 5% לשנה מעבר להצמדה.

ההליך הוא שאתה פותח תיק הוצאה לפועל ואז ההוצאה לפועל שולחים לחייב אזהרה שדורשת ממנו לשלם את הסכום הפסוק+אגרה ששילמת על פתיחת התיק.

אם האיש התחמק מלקבל את האזהרה קרוב לודאי שתצטרך למסור לו אותה עם שליח במסירה אישית.

אם הוא לא ישלם את החוב תוך 30 יום, תוכל להתחיל לבצע פעולות על מנת לגבות את החוב כמו עיקולים על חשבון הבנק שלו וכיו"ב.

פקדות מאסר זה הליך שבו תוכל לעשות שימוש אם הוא לא ישלם כמה תשלומים (בד"כ פורסים לו את החוב לתשלומים באופן כמעט אוטמטי אם הסכום הוא גדול) ואז מוציאים פקודת מאסר, ואל האיש יגיעו שוטרים הביתה לעצור אותו אלא אם הוא ישלם את החוב שלו עד לאותו מועד.

קח בחשבון שכמעט עבור כל הליך שאתה מבצע בהוצל"פ אתה צריך לשלם אגרה מסויימת.

• תוכן חדש...