Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

64 מעל המותר.

106devil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הקשר מטיף, אתה יודע כמה רשיונות נשללים כל יום ?למה זה רלוונטי? ואתה יודע מה שישללו לך גם, זה לא מעניין אותי. מה שמעניין אותי זה אנשים שבאים לטובתם ולא מבינים שזה לא לטובתם מה פה בדיוק לטובת פתוח התרד- תחסוך את הטובות. לך לפורום שומרי משקל ? תקשיב חמוד אני חולה על מהירות והכיף שלי היה פעם לנסוע וכמה שיותר מהר, רצוי 180. ולאחר כמה לקחים הבנתי שזה לא לארץ לפחות לא בכבישי הנפוצים-כביש 3 מסלולים ריק בשעה 8 בבוקר ביום שבת הוא לא מתאים או שפשוט קל לעשות שם כסף קל על חשבון נהגים שנוהגים שם ככה כי הכביש ריק. אז אמרתי לבחור למה לנסוע מהר? ישר קפצו ככה וככה וואו מה אתם מתלהבים מה אני שוטר? סעו כמה שבא לכם אם אתה לא מבינים שזה לטובתכם. כאילו מה ? כיתה טיפולית ? אומרים לכם לא כדאי סעו נורמלי ותשמרו על הרשיון-אם זה היה בלשון המלצה אז סבבה אבל זה לא היה המצב. וואו אז אתם נוסעים מהר וואו מעניין מישהו יאללה חפרתם את המוחאתה לא חייב לבוא לפורום..

אתה צודק כולם טועים

מה אתה מתווכח בקשנו עזרה ממך?

אתה עוזר לפותח התרד לפתור את הבעיה?

אולי אתה חפרת את המוח?

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בקיצור אני רואה שהשרשור הזה יוצא מפרופרציה אז אומר את מה שאמרתי בשרשור דומה

"

לפעמים אני נוסע באוטו ואז בא מישהו עוקף אותי מימין נכנס בין לבין עוד מישהו שנוסע במקביל אלי, כמעט מוריד אותי לשוליים אני צופר, מסמן כלום הוא כולו באטרף לעקוף. ואז הוא עוקף ונעלם על איזה 160. בתור אחד שהרכב שלו משמיע את הצליל היפה שלו ב160 אני עדיין יודע שבארץ יש חוקים מחמירים מכיוון שנהגים במדינתנו משתוללים על הכביש. ואני עדיין נוסע על 110 ולא יותר, אני גם ממליץ לאחרים לא לעבור את המהירות המותרת. וזה עצוב אבל עו"ד היום יכול להוציא בנאדם גם מרצח. עצתי לפותח השרשור כמה שזה כיף סע 110 יודע מה 120 מה איבדת שאתה ממהר להגיע ל150 ? כי עכשיו אולי תאבד את הרשיון שלך. היה שווה ? אם כן ? אז תקשקש בכיס כי עו"ד ידרוש.

מצ"ב - מהירות בנהיגה מופרזת http://www.trafficjam.co.il/mehirut.html

" ולכל המתחכמים סעו כמה שבא לכם ותסכנו את עצמכם זה לא מעניין אותי רק אל תסכנו את הסובבים אתכם. אם למישהו יש בעיה עם הדיעה שלי ורוצה לכפות עלי את דעתו המנוגדת מוזמן לכתוב לי ה"פ, להתחיל ללכלך את הפורום במריבות זה תת רמה. וזה תופס לגבי כמה אנשים שרשמו בשרשור, המבין יבין. מי שמזלזל מזלזלים בו אבל אני מתחיל להגעל לרדת לרמה הזאת ובגלל זה בולם את פי, למרות הפיתוי לענות לכמה אמיצים פה. ושוב אחזור על זה אני בטוח שמעכשיו פותח השרשור ירגיע עם הגז גם בגלל הנקודות וגם בגלל הכיס זה ממש לא כיף שזה קורה לך ? נכון ? שוב אני אגיד, גם אני אוהב לנסוע מהר אבל אל תתלהבו כל אחד פה שיודע להגיד "שב בשקט" משחק לי אותה מינימום וין דיזל ממהיר ועצבני. אז כל השומאכרים למינהם זה שקניתם איבו או בולמים של קוני לא עושה אתכם לנהגים טובים או רושם על מישהו. במיוחד לא הדיבור המלוכלך על בחורות אולי זה עובד וגם זה רק על השבורות שחררו את הונטיל שיצא לכם הלחץ אתם גורמים לשחיקה.

פורסם

המהיריות המותרות בכבישים האלה פשוט מגוחכת 90 קמ"ש דרך מהירה? או 110 בחלק מכביש 6 ?

הכבישים האלה בנויים להרבה יותר מזה הם רחבים יש ראות טובה ברוב המקומות ומהירות של 140 -160 ממש לא יסכנו שם אף אחד , בעיקר רכבים חדשים שמסוגלים לשייט במהיריות האלה או רכבי ספורט שיועדו ליותר מזה . כמו שנאמר ישנן עבירות תנועה הרבה יותר חמורות ממהירות כמו לעבור באור אדום , אי מתן זכות קדימה, נסיעה ברכב שמכלולי הבטיחות אינם תקינים (ברקסים , צמיגים ישנים , מצב תחזוקתי גרוע וכ'ו) ועוד כל מיני עבירות .

הבעיה במדינה הזאת שהיא שהיא לא רק מגבילה את המהירות המותרת בכביש מהיר למהירות עלובה , אין גם שום מסלול סגור בארץ שניתן לקחת את הרכב וללמוד את המגבלות שלו במקום סגור , לשפר יכולת נהיגה וכמובן להנות קצת ובלי לסכן אף אחד .

פורסם

אני רק רוצה שאני מביע שיכבדו את זה גם אם לא מסכימים ולא שב בשקט, להזכירך שאתה הראשון שהתחלת בזלזול של "יופי, אז מה אתה קופץ" ומביע עליי שאני יפה נפש את מי זה מעניין ? אם זה הייתי אני ומישהו היה מביע עלי דיעה אז הייתי מקבל את זה והיייתי מבין שזה סה"כ לטובתי. ממך אני בטוח לא רוצה כלום. אני כולה מביע דיעה כמו כל חבר בפורום הזה, זה שהדיעה שלי אולי שונה וזה שאני לא מסכים עם הדיעות של חברי הפורום האחרים, זה לא עושה אותי לא בסדר או אבא של מישהו. בגלל זה אנחנו בני אדם ואל תשכח שכולנו שונים. לא הכול בחיים זה שחור ולבן. ואתה יודע מה מילא זה היה השרשור שלך אז הייתי מבין למה אתה קופץ אבל זה לא השרשור שלך וזכותי לתת לבנאדם עצה זה הכול. שלא נוסעים מהר בארץ.

פורסם
150 קמ"ש ? בארץ? למה ?
זה היתה ההודעה המקורית למקרה שלא שמת לב, זה נקרא לשפוט ? כי שאלתי למה? ולא מועיל בכלל ? לי זה הואיל שהורדתי את הרגל מהגז. מישהו צריך להגיד לו שזה לא בסדר שלא יאבד את הרשיון שלו. תקשיב אתה מתחיל לעצבן אותי אז בוא אגלה לך, מה מעצבן אותי בלא מועיל שלך שאתה אומר לו לא נורא כל הכבוד טוס 160 ואתה מחשיב את עצמך עוד כמועיל! ההתלהבות שלי ממכוניות גדולה משלך פי כמה אני בטוח אבל אני לא מדרדר אותו לעשות שטויות.

ועכשיו תקשיב טוב, היה לי חבר שהיה מתלהב ממהירויות, וזריקות תחת ולהכנס לשכונה שלו על שני גלגלים- שהבחור נכנס באישה ואבא בן 80 שישב בלוינשטיין כצמח עד שמת והבחור היה יושב יום ולילה ומתחנן אלי שאדבר עם דודים שלי שיפעילו קצינים במשטרה לטובתו, היה בוכה בלילות שהלך לו הרשיון שאולי יכנס לכלא ל10 שנים שהרג בנאדם! אני הייתי במשפט שלו וארוסתו התחננה בדמעות לשופטת שלא תכניס אותו לכלא ושזה יהרוס להם את החיים, אז מה אתה אומר אני לא מועיל ? אם כבר אני הכי מועיל ! ומי אתה שתקבע אם אני מועיל או לא ? מה עכשיו אתה נהיית שופט ? או נהיית אבא שלי ? השבוע מספר לי על בחור שבא אליהם והתקין בולמי זעזועים ספורטיביים ויום ראשון האוטו בא על גרר לאחר שהתהפך, מה אתם משחקים אותה ? מפריע לכם לשמוע את האמת.

פורסם
המהיריות המותרות בכבישים האלה פשוט מגוחכת 90 קמ"ש דרך מהירה? או 110 בחלק מכביש 6 ?

הכבישים האלה בנויים להרבה יותר מזה הם רחבים יש ראות טובה ברוב המקומות ומהירות של 140 -160 ממש לא יסכנו שם אף אחד , בעיקר רכבים חדשים שמסוגלים לשייט במהיריות האלה או רכבי ספורט שיועדו ליותר מזה . כמו שנאמר ישנן עבירות תנועה הרבה יותר חמורות ממהירות כמו לעבור באור אדום , אי מתן זכות קדימה, נסיעה ברכב שמכלולי הבטיחות אינם תקינים (ברקסים , צמיגים ישנים , מצב תחזוקתי גרוע וכ'ו) ועוד כל מיני עבירות . רשמתי את זה כבר אבל אולי לא קראת, או שלא התייחסת אודה לך אם תענה על זה:

זה כמו שמישהו יאנוס בחורה, והטיעון שלו לחפות, יהיה שהעבירה היא לא חמורה כמו רצח למשל.

האם זה הופך את האונס למעשה שמותר לבצע אותו?:shock:

הבעיה במדינה הזאת שהיא שהיא לא רק מגבילה את המהירות המותרת בכביש מהיר למהירות עלובה , אין גם שום מסלול סגור בארץ שניתן לקחת את הרכב וללמוד את המגבלות שלו במקום סגור , לשפר יכולת נהיגה וכמובן להנות קצת ובלי לסכן אף אחד .

יש לך כמה סתירות בהודעה.

"מבלי לסכן אף אחד" אז אתה מודה שמהירות מסכנת.

למה שכולם יסעו 100-110 ואתה תטוס על 150? ,כמו שקספר רשם , לנסוע במקום שכולם נוסעים בו 110 במהירות של 70 זה מסוכן.

אכן כן, הבדל של 40 קמ"ש נכון? זה גם ההבדל בין 110 ל 150(40 קמ"ש..).

מתי תבין שאתה לא יודע מי נוסע לידך בכביש, ואם יש בחור מבוגר שנוסע כחוק 90, תיסע 60 קמ"ש מעליו? כל תכנון הנסיעה שלו ישתבש, אל תהיה מופתע אם הוא לא יחשב טוב כניסה לנתיב שלך בגלל שאתה נוסע 60 קמ"ש יותר ממנו.

הכביש הסטנדרטי נועד לנסיעה וכדי להגיע ממקום למקום, אין לאף אחד דרך לדעת מי נהג מיומן , ומי סתם ילדון שלא יודע איזה מכונה קטלנית יש לו ביד, לשם כך יש חוקים, כי אין דרך לברר מי עולה על הכביש, או להגביל למהירות מסויימת רק נהגים שאינם מיומנים.

הבט על כל רכבי ה"ספורט" ואמור לי מדוע לחלקם הגדול יש תאונות שאסי או שהרכבים מושבתים? נכון- מהירות גבוהה, שנובעת ממנוע שמסוגל להגיע אליה בדרך כלל.

ולכל אלא שירשמו משהו על "יפה נפש",אני לא יפה נפש ולא יפה תואר, אבל אני באמת משתדל לשמור על החוק.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אז למה שמישהו יקנה רכב ספורט?יש אנשים שאוהבים לנהוג ויש אנשים שצריכים רכב כדי להגיע ממקום למקום!מה לעשות שאם אתה אוהב לנהוג אתה גם בדרך כלל אוהב לנהוג מהר..:twisted: בכביש בין עירוני ישר ויחסית ריק אפשר להגיע גם ל-200 בלי לסכן אף אחד! כל מה שצריך זה נסיון וזהירות רבה(לחשוב 20 צעדים קדימה) ולא לחפש את הפלאפון שנפל או לחפש את השיר האהוב..

המהירות היא לא הגורם לתאונות, מפגרים חסרי מוח,שלא כל כך מבינים מה הם עושים ומה תהיה תגובה של רכבם לפעולה זו או אחרת במהירות כזאת, כן!

אז תפסיקו לרדת על כל אחד...

תודה..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

אה כאילו אם לאימפרזה יש 500 כוחות סוס אז צריך להרביץ אותם נכון ? מזל שאין פה בוגאטי ויירון, הכבישים בארץ, הנהגים בארץ(חלקם נמצאים איתנו ממש כאן בשרשור), המנטליות והכל בארץ בעצם לא בנוי ולא מיועד למהירויות כאלו אתם לא בגרמניה. והנה ההוכחה http://new.finder.co.il/showpage.asp?page=http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439989,00.html

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...