Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון הרוב בבדיקה זה חרטה.

הרכב במצב דיי טוב (לגבי הטורבו אני לא כ"כ מבין,שיגיבו יודעי הדבר :).

בכל הבדיקות תמיד רושמים שהקלאץ לקראת סוף חייו,להתעלם. צמיגים? עלות 2 צמיגים סטנדרטיים בסביבות ה600 שקל.

הזעות במנוע? חופש בהילוכים? חרטה ברטה.ניתן לתקן את החופש בעלות נמוכה מאד.

בולמ"ז? אצלי רשמו שהאחוריים חלשים.רכשתי את הרכב לפני למעלה משנתיים ונחש מה? כן אני עדיין נוסע על אותם בולמ"ז "חלשים" ולא מרגיש הבדל לעומת רכבים אחרים עם בולמי זעזועים חדשים שנסעתי עליהם.

אני הייתי בודק לגבי הטורבו ורוכש את הרכב לאחר הורדה של בערך כ5% על התאונה מקדימה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

איזה צמיגים אתה קונה לאיביזה טורבו ב 600 שקל?

קלאץ' לאיביזה טורבו עולה יותר מ 4K(במורשה זה יכול להגיע גם ל 6), אתה היית מתעלם?

בולמי זעזועים באיביזה במצב לא תקין זה מצב שגובל בבלתי ניסבל והם יקרים.

תיקון חופש בהילוכים בעלות נמוכה? :shock:

אני מסכים שנתוני הבדיקות שיוצאות מהמכונים מרובות כסתכ"ים אבל לא על כל רכב אפשר להגיב כמו שאתה הגבת פה...

פורסם

שלום,

צמיגים וטסט זה עניין של מזל. אני קניתי את ה GTI שלי עם צמיגים מתים - אז מה?

על זה לפסול רכב במצב מצויין?

כנ"ל לגבי טסט, היה לי טסט רק ל3 חודשים.

אז שמתי רביעייה חדשה ועשיתי טסט.

לגבי שאר הדברים:

מה שמדאיג אותי, זה הקלאץ', כי לא כתוב הכסת"ח הרגיל (מפריד גבוה / נמוך) והנזילה ממערכת הידראולית.

בקשר לטורבו : אין מושג למכוני הבדיקה איך לבדוק או להסתכל על טורבו - אני הייתי במקומך הולך למוסך מומחה, שיעיף מבט על הרכב מבחינה מכאנית ושילדתית ויתן חוות דעת אמיתית ואם הכל בסדר - נותן לבחור קצת פחות כסף לבחור ולוקח את הרכב.

סתם דוגמא: אצלי בבדיקה אמרו נזילות במערכת קירור, ניגשתי למוסך לפני שקניתי את הרכב שיעיף מבט והוא זיהה צינור סדוק שקצת נזל.(ולא היו חסרים מים)

החליף צינור על המקום, וזה היה הריג'קט היחיד - אחרי שבוע נכנסתי אליו והחלפתי כמעט את כל צנרת הגומי במנוע (צינורות דלק ומים) , בשביל השקט הנפשי. (כולל בדיקת דליפות בלחץ ממערכת קירור שהתבררה כתקינה לחלוטין)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה למגיבים,

הייתי מעדיף שתגיבו מיד כי דעתכם מאוד עוזרת לי אבל בד"כ אחרי בדיקה צריך לקבל החלטה תוך יום יומיים ועבר יותר משבוע....

אגב על תאונה אני לא יכול להוריד לו כי הוא אמר לי על זה עוד לפני הבדיקה.

בכל מקרה עברתי הלאה, צפו לדיווח בקרוב...

• תוכן חדש...