Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על פיג'ו 306 מודלים של שנות 2000/2001 או פיאט בראבו כנ"ל מודלים 2000/2001.

כעיקרון אני קונה עם אחי, אנחנו קיבלנו רישיון לא לפני הרבה זמן ואנחנו לא מבינים יותר מיידי במכוניות...(בלשון המעטה)

רוצים אוטו יפה וחסכוני. ואנחנו מוגבלים לאוטומט כי אח שלי הגאון לא עשה רישיון לרגיל...

דיברתי עם המוסחניק של אימא שלי והוא התחיל לספר לי סיפורים לקנות רק מכוניות יפניות ושהם מתקלקלות פחות והמליץ לי על סוזוקי בלנה.

נראה לי סתם חירטט אותי...

על מה אתם ממליצים?

פורסם

מקפיץ...

חברה תעזרו לי בבקשה, נמאס לי שעובדים עליי בגלל שאני לא מבין בדברים.

כבר היה לי ניסיון עם מחשב שדחפו לי ואני הצטערתי שלא התיעצתי קודם לפני הרכישה(רק אחרי שעבדו עליי התחלתי להתענין בחומרה של מחשבים שלא יעבדו עלי בשנית).

אני לא אחזור על אותה טעות בפעמים במיוחד לא עם משהו כמו רכב שחסכתי לקניה שלו שנה שלמה...

פורסם

והמליץ לי על סוזוקי בלנה.

אהבתי את השם, אבל שמה האמיתי הוא סוזוקי באלנו.

בכזה תקציב, אני הייתי מתרחק מ-306, כיוון שבאמת צריך מזל כדי למצוא אחת שמורה ומטופלת בזמן.

בתקציב הזה הייתי מחפש סוזוקי סוויפט או לגאסי ישנה.

בכל אופן, לא נראה לי שיש באלנו שנכנסת לתקציב שלך.

פורסם
אהבתי את השם, אבל שמה האמיתי הוא סוזוקי באלנו.

בכזה תקציב, אני הייתי מתרחק מ-306, כיוון שבאמת צריך מזל כדי למצוא אחת שמורה ומטופלת בזמן.

בתקציב הזה הייתי מחפש סוזוקי סוויפט או לגאסי ישנה.

בכל אופן, לא נראה לי שיש באלנו שנכנסת לתקציב שלך.

סבבה , תודה , מה לגבי הפיאט בראבו ופונטו נכנסות בתקציב? והאם הם מומלצות?

פורסם

ב 30 אלף שקל ניתן לקנות בלנו אוטומטית באיזור שנת 97-98.

פיאט בראבו נכנסת בתקציב עם עודף.

לגבי פונטו- יש מגוון מודלים ושנות ייצור. החל משליש מהתקציב שלך ועד פי 4 ממנו.

אם הידע שלך במכונאות הוא אפסי, ועם כל בעייה קטנה אתה הולך למוסך, ובמיוחד אם אתה מחפש מכונית אוטומטית, כדאי לך לשמוע לדעת המוסכניק.

פורסם
ב 30 אלף שקל ניתן לקנות בלנו אוטומטית באיזור שנת 97-98.

סליחה מראש, את זה לא ידעתי !

האמת היא שאני בן אדם של יפניות, לא משנה מה יהיה התקציב, אני אחשוב רק על יפניות. ניסיתי לעבור לגרמניה ופשוט זחלתי על הרגליים ליפנית אחרת בחזרה.

בנוסף לסוויפט שהמלצתי, אני ממליץ גם על שרייד או אפילו סטארלט.

פורסם

מה לגבי דייהו לאנוס מודלים של שנות ה2000/2001?

ראיתי כמה הצעות והוא באזור התקציב שלי...

וגם נראה לא רע.

יש משהו לגביו שאני צריך לדעת?

ד"א למישהו שלא מבין במכוניות מומלץ לקנות מאדם פרטי או מסוכנות?(אני לוקח את המכונית לבדיקה גם ככה, אבל בכל מקרה...)

• תוכן חדש...