Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קנה 205 ג'וניור, 94 (אם אני לא טועה) עם מנוע שהוחלף ל 1400, הרכב היה זקק לשיפוץ ראש מנוע, החריטה נעשתה בצורה יפה, לאחר מכן הכל הורכב (תוך כדי הטיפול בראש מנוע נעשו כמה וכמה דברים מסביב לכן קשה לדעת איפה בדיוק הפאשלה, העבודה נעשתה מתחת לבית ככה שאין למי לפנות וממי לדרוש).

הרכב נוסע בראשון, בשני הוא מתחיל לקרטע, חיישן אויר שזה מה היה נראה הסיבה לבעיה הוחלף והבעיה נשארה.

אני מחפש המלצה לחבר, מוסך שטוב באבחון בעיות ובכלל ידוע בטיפול וידע ברכבי פיג'ו הישנים, אשמח לשמוע הצעות.

רצוי בפ''ת (רחוק יותר יש את איציק מבית דגן שאני ממליץ עליו לכולם בחום, אבל כרגע מחפשים משהו קרוב כמו פ''ת, הרכב נמצא באריאל).

תודה מראש, עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הרכב נסע טוב לפני ההחלפה של המנוע?

האם הוחלפה גם מערכת ההזרקה? מערכת ההזרקה של ה1100 שונה ממערכת ההזרקה של ה1400...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה דיברתי בכלליות וכנראה התבלבלת, המנוע 1.1 הוחלף לפני שנים, במנוע 1.4 שאליו החליפו נוצרה בעיה עם הזמן, בריחה מהראש מנוע עקב התחממות, הרכב עבר חריטה של הראש מנוע והכל הורכב + כמה חלקים חודשו בדרך.

היום הסתבר שאחד ממעברי השמן כנראה היה סתום והטלטל פרץ החוצה מהבלוק ככה שכרגע כבר מאוחר להציל משהו.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

נבחנות כמה אפשרויות, לקנות רכב עם ראש גמור ולהרכיב את הראש המשופץ הקיים ועוד כמה אפשרויות.

עם זאת התבקשתי לפרסם אותה למחירה לחלקים או בחלקים אז התשובה היא כן.

פשוט במחיר של הקניה שלה לא שווה להשקיע בבלוק מנוע חדש... הרכב עם טסט לחצי שנה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...