Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פ ר ו ט ו ק ו ל

אסיפת וועד עמותת הראלירייד , עמותת העבירות ועמותת נהגי המרוצים , מיום 4/7/07

מיקום האסיפה – בית קבוצת פישמן רח' טוליפמן 7 אז"ת הישן ראשל"צ , שעה 19:00

נוכחים -

עמותת העבירות - אלי שחר , יואב מנושביץ , מיקי יוחאי , צחי מדלה , נמרוד מלר

עמותת נהגי המרוצים - יובל מלמד . גבי סרוגו , צבי לייט ,אילן אהרון , גמליאל.

עמותת הראלירייד - גל שחם ,אייל אפרתי , ניצן שקל , ויקו אסולין, , ארז אברמוב ,ערן וולנדברג

אריה פאהן

 

מנהל הישיבה – ניצן שקל

 

סדר יום – דיון וקבלת החלטה בדבר הקמת התאחדות משותפת או נפרדת לעמותות

 

דיון -

ניצן שקל – עקב כל התהפוכות שקרו לאחרונה ובעיקרה החלטתה של עמותת העבירות שהחליטה לבקש הכרה כהתאחדות נפרדת ועצמאית , התכנסנו כאן היום לדון ולהחליט סופית ,האם כל עמותה תגיש בקשה להכיר בה כהתאחדות נפרדת ועצמאית בתחומה או שנחליט על המשך הליכה משותפת של כל העמותות העוסקות בספורט מוטורי של רכבים כהתאחדות אחת .

דעתי היא – בראיה לעתיד אני צופה שיקרה מצב שלא יהיו מספיק אנשים שישאו על כתפיהם את ההתעסקות בהתאחדות ,כרגע חברי וועדי העמותות עדיין מלאי מוטיבציה לפעול , אולם בעתיד המוטיבציה תרד ,לכן אני מעדיף להגדיל את מספר האנשים הפעילים ע"י הליכה כהתאחדות אחת משותפת.

 

גבי סרוגו – התאחדות מצריכה למעלה מ-30 אנשים כדי לתפעל אותה ,

בנוסף צריך משרד עם פקידות ומזכירות ,העמותות בנפרד לא יוכלו להחזיק את ההתאחדות ,

אני בעד שכל העמותות ילכו תחת התאחדות אחת .

 

אלי שחר – אני חושב שכל עמותה צריכה ללכת כהתאחדות נפרדת כדי שתהיה לה אוטונומיה מלאה בתחומה

בדקנו את התקשירים סעיף אחר סעיף וראינו שעמותת העבירות יכולה לעמוד בדרישות ולהפעיל התאחדות עצמאית , אין לי התנגדות להתאחדות משותפת בתנאי שיוסכם על תקנון שיתן אוטנומיה לכל עמותה .

 

יובל מלמד – צריך להקים התאחדות משותפת וגדולה ככל האפשר לכל העמותות , ההתאחדות תצטרך למנות יו"ר שיעבוד במשרה מלאה בשכר , היו"ר יצטרך לשמור ולקדם את האינטרסים של הספורטאים מול הרשויות .

במצב הנוכחי שבכל עמותה רשומים כיום 40 חברים אין סיכוי שהרשות תכיר בכל עמותה בנפרד כהתאחדות עצמאית , העבודה של ההתאחדות צריכה להיות מול הרשויות והעבודה של העמותות צריכה להיות בתחום הספורט .

 

מיקי יוחאי –אני לא מסכים לדעה שהרשות לא תכיר בכל עמותה כהתאחדות נפרדת , עברנו על כללי ההכרה בהתאחדות ולדעתי עמותת העבירות עומדת בכללים אלה,לכן אני לא רואה מצב בו רשות הספורט לא תכיר בנו כהתאחדות נפרדת לתחום שלנו , מה שקובע זה הקריטריונים שפורסמו ואנו עומדים בהם ,

אולם אני בעד הליכה להתאחדות משותפת כיוון שההתאחדות תשמור על ענפי הספורט השונים גם אם בתחום מסוים לא יהיו מארגנים שיעשו זאת .

מה שיקבע עכשיו הוא שיהיה בעתיד וברגע שיוחלט על הליכה משותפת זה יהיה מהלך בלתי הפיך ,לכן אני מבקש שיכתב בתקנון ההתאחדות שבמידה ואחת העמותות תבקש לצאת מההתאחדות ולבקש הכרה כהתאחדות נפרדת .ההתאחדות המשותפת תתמוך בזה .

 

נמרוד מלר – ברגע שתהיה התאחדות משותפת מעל העמותות ,העמותות יאבדו את התוכן שלהם , ההחלטות והפעילות האמיתית תהיה בהתאחדות , אני חושב שבהתאחדות משותפת קיימים ניגודי אינטרסים ובעיות שצריך לפתור אותם דרך תקנון ההתאחדות לפני שמחליטים על הליכה משותפת.

 

אריה פאהן – חוק הספורט המוטורי כמעט ולא נותן להתאחדות סמכות .

סמכויות כגון מתן רשיונות ואישורים לנהגים ,רכבים,ומארגנים נתונה בידי רשות הספורט בלבד .

לכן אני לא רואה בעיה להתחייב להפעיל התאחדות נפרדת ועצמאית .

הפעילות האמיתית של ההתאחדות תהיה בהתאם ליוזמות של החברים בה , במידה והם יפעלו לקדם דברים , רק אז יהיה להתאחדות תוכן מעשי .

אני מסכים שהתאחדות משותפת תגרום לריקון מתוכן של העמותות כיוון שההחלטות יתקבלו בסופו של דבר בהתאחדות המשותפת , עם הזמן חברי הוועד ירגישו בחוסר חיוניות לפעול בעמותה.

לדעתי עמותת הראלירייד צריכה לבקש הכרה כהתאחדות עצמאית דבר שיגרום לחברי הוועד להמשיך לפעול ולקדם את הראלירייד .

בוועד עמותת העבירות ועמותת נהגי המרוצים יש נציגים שעוסקים לפרנסתם בתחום הספורט המוטורי , הם באופן לגיטימי יפעלו לקדם את התחום שלהם ,דבר זה לא קיים בעמותת הראלירייד .

אפשר לשתף פעולה עם שאר העמותות בנושאים שונים , אולם ההתאחדות צריכה להיות נפרדת ועצמאית

 

ויקו אסולין – אני חושב שיש יתרון בהליכה כהתאחדות משותפת וגדולה יותר , אם נראה בבא הזמן שהמצב לא טוב נוכל לפרוש מההתאחדות ולהקים התאחדות נפרדת לראלירייד .

 

גל שחם –בראיה של שנים קדימה , רוב העוסקים בתחום הספורט המוטורי עושים זאת כתחביב ולא בצורה מקצועית , יתכן שיהיו תחומים מסויימים שיזכו לחשיפה ופריחה ואילו תחומים מסויימים ידעכו , בהתאחדות משותפת נוכל לתת מענה לתחומים אשר דרכם לא תצלח ולעזור להם להתקדם ולהמשיך לפעול , לכן אני בעד הליכה להתאחדות משותפת .

 

אייל אפרתי – מלכתחילה חשבתי שעמותת הראלירייד צריכה ללכת כהתאחדות עצמאית ,אולם שיניתי כעת את דעתי ,אפשר ללכת להתאחדות משותפת לאחר שיכתב תקנון מוסכם על כל העמותות .

 

צחי מדלה – יש בעיות שצריך לפתור בתקנון של ההתאחדות המדוברת ולאחר מכן להחליט אם הולכים ביחד או בנפרד .

ארז אברמוב – אני בעד הליכה להתאחדות משותפת וגדולה .

 

אילן אהרון – כל הסיבות כבר נאמרו , אני בעד התאחדות משותפת .

 

החלטה –

עמותת הראלירייד ,עמותת העבירות ועמותת נהגי המרוצים החליטו ברוב קולות כי תוקם עמותה שתגיש בקשה להכיר בה כהתאחדות אחת שמייצגת את תחומיהם .

עמותות נוספות שעוסקות בספורט מוטורי של רכבים יוכלו להצטרף להתאחדות .

נציגי העמותות בהתאחדות (כפי שנבחרו בעבר) יתכנסו תוך שבועיים לגיבוש תקנון מוסכם להתאחדות .

 

 

 

 

 

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

×
×
  • תוכן חדש...