Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדדתי הרגע מתח בשלושת החוטים שהולכים לחיישן.

בשניים החיצוניים יש בדיוק 7.5 וולט

באמצעי מתח רגיל 14 ומשהו וולט.

מה זה אומר? מה לעשות הלאה?

פורסם

מנוע צעדים ניתן לפירוק במלואו ורוב הפעמים נראה כיחידה עגולה שרק צד אחד שלה נכנס לתוך בית המצערת.

מיקרו סוויץ של סרק יהיה באזור המצערת.

מי שמכיר יזהה בשניה , חפש היינס או מדריך אחר לרכב שלך יפתור לך את כל בעיות הזיהוי.

פורסם
מדדתי הרגע מתח בשלושת החוטים שהולכים לחיישן.

בשניים החיצוניים יש בדיוק 7.5 וולט

באמצעי מתח רגיל 14 ומשהו וולט.

מה זה אומר? מה לעשות הלאה?

עפ"י המדידות שלך לא מדובר ב TPS אלא במיקרוסוויצ'ים של מצב סרק ומקס' מצערת.

בדוק מתח בפינים החיצוניים כאשר המחבר מחובר למקומו ומתג הצתה פתוח, בסרק אמור להיות לאחד מהם מתח מצבר ובמקס' דוושה אתה אמור לקבל מהשני מתח מצבר.

חזור עם תוצאות ונמשיך לכוון .

פורסם

פתרתי את הבעיה,

הלכה משאבת מים, שבעקבותיה נתפס המנוע, והחזיר נשמתו לבורא.

הרכב כבר לא מגמגם.

ותודה על העזרה, למדתי דבר או שניים מהשרשור.

פורסם

הרכב נלקח אתמול בלילה (וזה לא אשמת הנהג לחלוטין, אני לא מצפה מנהג חדש לזהות תקלות כאלה), הלכה משאבת מים באופן מיידי, (שוב, לא מצפה כלל לזיהוי), כי כנראה בגלל שלא היו מים גם לא היתה מדידה של חום, או משהו כזה, אני סתם מעריך, בכל אופן הוא המשיך לנסוע בעליה לראש פינה, עד שהרכב התחיל לאבד כח ומהירות ובשלב כלשהו הוא עצר בצד ומיד נכבה לו המנוע ומאז לא הצליח להניע, לסטרטר היה קשה מאוד, כשהגעתי למקום התחלתי למלא מים ברדיאטור והכל נשפך במהירות מהמשאבה, זה לא טיימינג, היא חדשה אגב.

את המנוע מן הסתם אי אפשר לשפץ, והגיר ללא סינכרונים כבר חצי שנה (התרגלתי) אבל אם כבר מפרקים הכל, מן הסתם אני אצטרך לשפץ הכל, וזה לא יסתיים בפחות מ9000 שקל, שזה מתקרב למחיר הרכב, אז שיעמוד בבית ונמכור חלק חלק למי שירצה.

נו מילא...

פורסם

איזה באסה.

אולי כדאי לשקול החלפה של החתימה, לדעתי יש לך עוד כמה חלקים לאיסוזו שעומדים עכשיו למכירה :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין באיסוזו נורה שמתריעה על גובה נוזל קירור נמוך ברדיאטור?

משתתף בצערך

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תודה, אבל אני לא משתתף בצערי, זה רק מקרב אותי למטרה הבאה (סופה).

לא היה חיישן שמראה על גובה מים, הכי גרוע שיום קודם (שישי) התקנתי מאווררים חשמליים כדי שלא יתחמם...:evil:

• תוכן חדש...