Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קודם כל רצוי להדגיש: השאלה היא תאורטית בלבד, לא גנבו לי שום דבר טפוטפוטפו.

נניח וגנבו לי רכב/קטנוע/אופנוע שמבוטח בביטוח מקיף, אני תובע את הביטוח וכל הפרוצדורה הקשורה לזה.

חבר אמר לי שכאשר הרכב נגנב, אין אופציה של הקפאה או ביטול הפוליסה, כלומר הכסף הולך לאיבוד.

האם הדבר נכון ואיך מחשבים את זה או שפשוט לא מחשבים כלום ?

תודה, אור.

שימו לב המצב מדבר על גניבה ולא על תאונות שבהם הרכב מורד מהכביש כאובדן מוחלט/אובדן להלכה, שם היה לי כבר נסיון.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

במקרה של אובדן הרכב (לא ממש משנה אם כתוצאה מתאונה או גניבה) אתה בעצם ממש את הפוליסה ובאותו רגע היא מסתימת.

או במילים אחרות אם אתה מתכנן להעלים את הרכב חכה עד החודש האחרון של הפוליסה :-)

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

זה נכון כי הפוליסה אומרת שאם יגנבו לך את האוטו במהלך השנה תקבל את שוויו. ברגע שגנבו למעשה נגמרה הפוליסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שני המקרים

גם טוטאל וגם גניבה

פורסם

היי ממה שאני זוכר, הג'אסטי שלי הלכה לעולמה בתאונה, לא אשמת אחותי שנהגה ברכב אלא באשמת הגורם השני, קיבלתי מחירון על האוטו ועוד החזר של הביטוח, לא יודע אם זה בגלל שאין לי אשמה במקרה או כי ככה זה, אבל זה מה היה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כי תביעת הביטוח היתה לצד ג' ולא לשלך

פורסם
היי ממה שאני זוכר, הג'אסטי שלי הלכה לעולמה בתאונה, לא אשמת אחותי שנהגה ברכב אלא באשמת הגורם השני, קיבלתי מחירון על האוטו ועוד החזר של הביטוח, לא יודע אם זה בגלל שאין לי אשמה במקרה או כי ככה זה, אבל זה מה היה.

יכול להיות שההחזר היה על ביטוח חובה?

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

בעת אובדן הרכב (שבאשמתך) הולכת לעולמה גם הפוליסה שלך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

"כינון הנזק"--

דבר נוסף זה, אם למשל בדיוק בחצי התקופה של הביטוח נגרם נזק של 50 אחוז לרכב, יהיה "כינון הנזק".

הווה אומר שלהמשך תוקפה של הפוליסה תצטרך לשלם 1/2 מעלותה לפי חישוב שיתבצע באותו הזמן.

במילים אחרות מחשבים בכמה מתוך עלות הפוליסה השתמשת עת תיקן הרכב, ועליך להשלים חזרה את החלק היחסי בו השתמשת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...