Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם מאוד בולטים מאחורה אני מחפש כיסוי הבנתי שיש כיסוי מיוחד בשביל זה מעוצב הבעיה שלא מצאתי...

מישהו מכיר חנות במרכז - נס ציונה ראשון שיש שם את את הכיסוי?

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

הזמנה מהאינטרנט יכולה להיות אופציה טובה.

זה לא הדבר הכי נדיר שיש

וחוץ מזה אתה עם אוטו, תסע קצת לא יזיק .

באזור שלך אני לא יודע איפה אולי תערוך חיפוש בפורום על מקום קרוב לשם .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אלקס צודק,זה מה שאני עושה באוטו למניעת צרות עין של אנשים וחדות עין מצד גנבים,בד אקוסטי שחור שייכסה את הרמקולים.

פורסם

תגיד זה זה וזה אתה בא להספים?

ההודעות שלך ממש לא במקום.

שים לב למה שאתה רושם

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
למה שלא תכסה אותם עם בד אקוסטי שעולה 30 ש"ח

תחשוב על האופציה הזאת.

שובו של "הבד האקוסטי"!! מי לעזאזל המציא את המושג הזה?!?!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
תגיד זה זה וזה אתה בא להספים?

ההודעות שלך ממש לא במקום.

שים לב למה שאתה רושם

יעקב

הוא דווקא צודק מאה אחוז:lol:. חוץ מזה, אתה זה שמאיר לו הארות? רוב ההודעות שלך חסרות תוכן לחלוטין .

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
הוא דווקא צודק מאה אחוז:lol:. חוץ מזה, אתה זה שמאיר לו הארות? רוב ההודעות שלך חסרות תוכן לחלוטין .

אם ההודעות שלי לא מעניינות אותך אתה מוזמן לא לקרוא.

אני מנסה לעזור בצורה כולשהי

בזמן שהוא רושם להוציא את הרמקולים, הבנאדם רוצה את הרמקולים למה להוציא?

אין לי מה להוסיף

יעקב

פורסם

ילדים! די לריב!

יש כמה שיטות מאוד מוכרות:

1. לזרוק סדין דק (לונג) של חברה שרק עכשיו חזרו מהודו - גם גורם לרכב להיות מכוער וגם גורם לגנבים לחשוב שזה רכב של אישה... עובד טוב!

2. בד תול שחור (מכונה גם כ"בד אקוסטי") דק מאוד, קל מאוד ואוורירי - לא משנה כמעט במאומה את הסאונד של הרמקול ומסתיר אותו היטב.

3. התקנת הרמקול מתחת למגש, סגירה של המגש מלמעה עם רשת לול (כדי שאף אחד לא יוכל לפגוע ברמקול מלמעלה - ומתיחת בד לבד או "בד אקוסטי" על כל המגש - נותן מראה של "מגש מקורי" לרכב - אף אחד לא יודע בכלל שיש שם רמקולים.

עובד טוב - עד הפעם הראשונה שאתה שוכח להנמיח את הווליום לפני שאתה חונה ואז כבר מישהו קולט אותך ושם זה נגמר.

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...