Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כולם זורקים דוטק דוטק דוטק .... בזמן האחרון שמעתי כל כך הרבה התקנות של דוטק שהגעתי למסקנה כבר שפולס עם טיוטר MT22 מנגן הרבה יותר יפה מדוטק אורגינאל! וזה גם יוצא זול יותר ..והזלזול בה HU זה הנקודה שכולם נופלים אומרים שלא צריך משהו מיוחד ויקר ולבסוף מחליפים ...

לא הבנתי את הנקודה שלך, אתה אומר שה- dotech mk2 טובים או לא?

בסדר מקבל את ההערה על הHU אבל עדיין לא יודע מה לבחור כי כל אחד אומר משהו אחר.

הפוקאל v1 באמת יותר טוב מהמוראל?

מגבר הייתי שמח לדגם מפורט.

ושוב בסאב המלחמה בין ה c12 ל p2 שאין לי מושג מה לבחור.

קצת קשה לי לגבש דעה.

Seat Ibiza 2012

פורסם

מאיפה אתךה בארץ?

אולי תבוא לאחד המפגשים או סתם תקבע עם מישהו תשמע מערכת או שתיים ותבין מה אתה אוהב.

פורסם

תראה אני לא מבין כל כך במערכות כדי להגיד לך שהאקוסטיקה בפיג'ו 206 על הפנים היתה לי אחת 3 דלתות וסבלתי נוראה גם שאין איפה להרכיב את המגברים כמו שצריך וגם אין מקום לסאב 12 באוטו כזה ולכן עשיתי בנייה (חובבנית אבל בנייה) ובוא נגיד ככה גם אתה תצטרך לעשות אלא אם כן יש לך 5 דלתות שהיא יותר גדולה מאחורה .

ואתה תיהיה חייב להשים רמקולים מאחורה כי בלעדיהם השמעיה שלך תהיה די צולעת כי הרמקולים מקדימה מכוונים לכיוון הדשבורד ולא לכיוון הנהג תעשה את החשבון שלך

ואני ההיתי ממליץ על מגבר 5 ערוצים סאב 10" ושני זוגות קומפוננטים זה אופטימלי ברכב כזה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

קצת קשה לי לגבש דעה.

תגיע למפגש בשבת. יהיו המון חברי פורום עם המון מערכות. להגיד לך דוטק פוקל הרץ זה קל, ואנחנו יכולים להגיד לך מעכשיו עד מחר מה ההמלצות שלנו ולהמשיך לבלבל אותך בלי סוף.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סט קומפוננט = אתה חייב לשמוע כדי שהאוזן שלך תחליט מה אתה אוהב.,

סאב = אם ההתלבטות בין C12 לבין P2 של רוקפורד, אז הP2 לוקח בעיניים עצומות.

C12 סאב גרוע, לא מדוייק, מזכיר את הפיונייר ה305C הישן בצליל , ממש לךא אהבתי.

פורסם

דגם של הפוקאל FOCAL POLYGLASS V1

קח גם קישור

http://www.autos-sound.net/shop/index.php?p=productMore&iProduct=210

שמע זה נכון שהאוזן שלך צריכה להחליט אך אני בעברי הייתי בעלים של מורל דוטק שהיו נחמדים עברתי לV1 של פוקאל וזה עולם אחר וכרגע אני בעלים של K2P של פוקאל כי אחרי ששמעתי פוקאל התאהבתי בסאונד שלהם ממליץ בחום לשמוע את הפוקאל

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

MBQ נכון שבתקציב שלך נכנס רק סט מהסדרות הנמוכות אבל הדגמים החדשים ברמה גבוהה

ומי שיש לו מה להגיד מוזמן לשמוע 2 סטים שונים של החברה במיפגש ואז לדבר

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

המערכת שלי היא SQ (בערך) בתקציב זהה לשלך.

HU של קלריון 356MP

קומפוננט: boston acoustics s60

סאב: של באזוקה 12 אינצ', לא זוכר איזה דגם בדיוק אבל דופק טוב.

מגבר: crunch 4 ערוצים 600W , pzi . גם לא זכור בדיוק איזה דגם.

מערכת מכובדת מאוד ביחס לתקציב שהיה לי ואני מאוד מרוצה ממנה.

פורסם
סט קומפוננט = אתה חייב לשמוע כדי שהאוזן שלך תחליט מה אתה אוהב.,

סאב = אם ההתלבטות בין C12 לבין P2 של רוקפורד, אז הP2 לוקח בעיניים עצומות.

C12 סאב גרוע, לא מדוייק, מזכיר את הפיונייר ה305C הישן בצליל , ממש לךא אהבתי.

הp2 ממש לא לוקח בעיניים עוצמות אני מסכים איתך שהוא יותר חזק ופאנצי מהקיקר אבל תשמע את הקיקר בתיבה נכונה כי הסאב הזה בעייתי כשלא שמים אותו בתיבה נכונה, אצלי הוא גם מדוייק, גם חזק ובכלל לא נמרח וכל זה אני מדבר איתך על סאב שעולה חצי מחיר מהP2

לכן לשם סיכום שני הסאבים האלה מצויינים דבר ראשון אל תחשוש מלבחור אחד משניהם כי למעשה אתה לא עושה השוואה נכונה כי הם לא באותו טווח מחירים בכלל אם כבר אתה מתלבט אז גם תוסיף להתלבטות של את הפניקס גולד אוקטן

hu: pioneer 5800mp amp: lightning audio b2.400.4 comp: octan-zr rear: pioneer 200W japan sub: kicker c12

פורסם

סתם מחשבה שעלתה... האם דחוף לך לקנות הכל עכשיו?

אם התשובה לא - אני ממליץ לך לשדרג את הבחירות שלך ב HU, מגבר 2/4 ערוצים וקומפוננט טובים ולהשקיע באיטום דלתות.

סאב תוכל לקנות מאוחר יותר, מה שקריטי זה הקומפוננט וההתקנה שלו והרדיודיסק.

HU- אפשר לקנות משומש במצב טוב ולעלות קצת ברמה

מגבר- כנ"ל

קומפוננט חדש ואיטום דלתות + התקנה מקצועית.

פורסם

עברתי על כל הת'רד. נשמעות לי יותר מדי תיאורתיות הבחירות שלך. מספר הערות:

פז'ו 206 - אין שום בעיה של מקום להתקנה של מה שאתה רוצה (כל עוד אתה לא מתכנן לשים יותר ממספר שקיות בבגאז', מעבר למערכת. סאב של 12 אינצ' בתיבה אוטומה, נכנס יופי. רמקולים אחוריים - לפי שיקול עיניך (אבל משהו איכותי ובסיסי, להשלמת הנפח מאחורה, זה הכל, מוגבר מה HU). אני שמתי ולא מתחרט.

המלצות - המלצות זה טוב, ממקד אותך במספר אופציות. ההמלצות שאתה מקבל פה, בד"כ מניסיון אישי של אנשים - ערכן רב. את ההחלטה הסופית אתה חייב לעשות בעצמך. אתה משקיע פה סכום - תעשה קצת שיעורי בית. תשמע מערכות - זה חשוב מאוד, ככה תוכל לקבל מושג ולמקד את עצמך טוב יותר.

HU - אין סיבה לשפוך יותר מדי מהתקציב ל HU. אתה חייב לחלק את התקציב בצורה מאוזנת. תיקח קלריון, רק אם אתה יודע מה זה קלריון - מה הוא נותן לך עבור הכסף שלך. כדי שלא תתאכזב, תלך לחנות או למפגש, תראה מכשירים ותחליט מה טוב לך.

איטום התקנה - תיקח בחשבון לפחות 700 ש"ח, במיוחד אם אתה רוצה התקנה נקייה, מקצועית, כוללת בניות. לגבי איטום - תחשוב טוב האם באמת יש סיבה לכך. איטום גם אפשר לעשות בהמשך. אל תעשה כלום - כי ככה אמרו, תשמע בעצמך ותחליט אם אתה רוצה או לא.

בהצלחה, יואב

יואב :arrow:

פורסם
תראה , כל אחד וטעמו שלו .

לכן : לדעתי .

רדיו דיסק 765 קלריון 1900 ש"ח לא חושב שכדאי לשים קלריון כזה בכלל ולא על מערכת בסכום שלו בפרט

סאב רוקפורד - P2 - 850 -900 כולל תיבה הייתי בודק את הפניקס גולד אוקטן ZR

והזלזול בה HU זה הנקודה שכולם נופלים אומרים שלא צריך משהו מיוחד ויקר ולבסוף מחליפים ...כן , אבל חלקם מחליפים לא בשביל ממש לשדרג אלה שיהיה להם משהו פצצי

הדיעות שלי באדום

ואני אסביר , למערכת צריך להיות באלאנס מסויים ואזשהו מקצב פנימי כזה שתתאים לכול הרכיבים שאתה קונה, לשים מערכת של 4K ור"ד של 2K זה פשוט בזבוז משאבים אדיר . אין שום סיכוי שתהנה מהיכולות של הר"ד שעליהם אתה משלם.

לגבי קלריון , חוץ מה775USB רוב המכשירים שלהם די עניים בפונקציות , זה מתאים למישהו שהולך על מערכת ברמה גבוהה , שיעבוד על FLAT ושאת רוב הכיוונים יעשה בהתקנה ובבחירת רכיבים בלבד . וזה אומר התקנה מטורפת מבחינת איכות ומכך נגזר גם עלויות . לאחרים הם צריכים את הפונקציות שלקלריון אין . ובמערכות בסכומים האלו זה פשוט לא שייך

זוהי דעתי כמובן .

בברכה יהודה

• תוכן חדש...