Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה פיאט אונו מודל 93' יד רביעית (03 ברישיון), האוטו עבר 113 אלף קילומטר (מקוריים, לא שונה בספידומטר ולא הוחלף מנוע).

האוטו עבר לפני כ4000 קילומטר טיפול 10000 מלא שכלל: פילטרים (דלק, אוויר, שמן), פלאגים, שמן, נוזל קירור (לא מים!) ועוד.

לפני כחצי שנה הוחלפה באוטו (בעצמי) כמעט כל מערכת ההיגוי (חלקים חדשים בלבד) כולל: מסרק הגה, ציריות, משולשים, תפוחי הגה ובוצע כיוון.

כמו כן בזמן שהאוטו ברשותי (כמעט שנתיים) הוחלפו: חוטי הצתה, סליל (קויל) הצתה, מפלג (דיסטרביוטר) צמיגים ועוד.

הקונה יקבל עם הרכב גם סט תופים אחוריים חדשים בקופסה (לא היה זמן וגם אין כרגע צורך), רצועת טיימינג ועוד.

כמו כן, בדלתות הקדמיות ישנה בנייה לרמקולים 6.5 אינץ' מעץ שבוצעה ע"י אקא מערכת.

הקונה יקבל עם הרכב רדיו דיסק ורמקולים פשוטים כי המערכת שלי עברה לאוטו החדש.

האוטו בצבע לבן, ישנן מספר דפיקות פח קלות (האוטו גר בת"א, אין מה לעשות) ומספר נקודות חלודה קטנות.

לאוטו יש נעילה מרכזית ואזעקה עם שלט שכרגע לא עובדות (הכל מחובר, לא התעניינתי יותר מדי למה הפסיק לעבוד).

הותקנו באוטו חלונות חשמליים, כמו כן ישנו מזן שעובד מעולה (רסקור).

האוטו יימכר במחיר המחירון, מוכן להיות גמיש מעט לאנשים רציניים, אני יודע בדיוק מה יש לי ביד.

לרכב יש היסטוריית טיפולים מלאה! במוסכים מורשים ואפילו ספר הרכב המקורי.

לפרטים נוספים 0547846005, עמרי.

נא לא לשלוח הודעות פרטיות, אני בצבא ולא תקבלו תשובה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...