Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום,

רכשתי היום רכב פולו, שנת 2001 , 75 כ"ס. הרכב עבר 75,0000, אוטומט.

יש כמה וכמה תיקונים שאני צריכה לעשות ברכב ( הרכב נרכש בידיעה שקיימות הבעיות הנ"ל ).

ורציתי לשאול מה ההערכת המחיר לתיקונים הללו והאם כדי לי לעשות זאת במושך מורשה או מוסך אחר (זה הרכב הראשון שלי ואין לי כ"כ ניסיון עם רכבים).

1.ציפוי הדלתות מתקלף/מתפרק (צריך להחליף את כל ציפוי הדלת לדעתי) שמעתי את ההגדרה "זאת המחלה של פולסווגאן", השאלה איפה כדי לתקן וכמה זה אמור לעלות?

2.החלון הימיני של המושב הקדמי אינו עובד (זה אגב דבר שגילתי לאחר קניית הרכב לצערי הרב), גם כשמנסים לפתוח אותו ממושב הנהג.

3.בזמן בדיקת הרכב נאמר לי שיש להחליף רצועה בהילוכים, שוב אני באמת מצטערת שאני לא מכירה את המונחים המקצועיים, הבנתי שבזמן העברת ההילוכים בין P ל-D ההילוך נתקע מעט.

אודה לכם מאוד אם תוכל לעזור לי,

ותודה מראש :-D

פורסם
שלום רב לכל חברי הפורום,

רכשתי היום רכב פולו, שנת 2001 , 75 כ"ס. הרכב עבר 75,0000, אוטומט.

יש כמה וכמה תיקונים שאני צריכה לעשות ברכב ( הרכב נרכש בידיעה שקיימות הבעיות הנ"ל ).

ורציתי לשאול מה ההערכת המחיר לתיקונים הללו והאם כדי לי לעשות זאת במושך מורשה או מוסך אחר (זה הרכב הראשון שלי ואין לי כ"כ ניסיון עם רכבים).

1.ציפוי הדלתות מתקלף/מתפרק (צריך להחליף את כל ציפוי הדלת לדעתי) שמעתי את ההגדרה "זאת המחלה של פולסווגאן", השאלה איפה כדי לתקן וכמה זה אמור לעלות?

2.החלון הימיני של המושב הקדמי אינו עובד (זה אגב דבר שגילתי לאחר קניית הרכב לצערי הרב), גם כשמנסים לפתוח אותו ממושב הנהג.

3.בזמן בדיקת הרכב נאמר לי שיש להחליף רצועה בהילוכים, שוב אני באמת מצטערת שאני לא מכירה את המונחים המקצועיים, הבנתי שבזמן העברת ההילוכים בין P ל-D ההילוך נתקע מעט.

אודה לכם מאוד אם תוכל לעזור לי,

ותודה מראש :-D

אתה בטוח שזה 750000, או שזה 75000?

ועכשיו לשאלות - 1)אצל פחח, רק לצבוע;

2) חשמלאי רכב;

3) זה במוסך, או במכון גירים - לגירים אוטומטיים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

1. מבפנים או מבחוץ? אם הציפוי הפנימי מתקלף (הפלסטיק) ואת לא יכולה בשום פנים ואופן לחיות עם זה, תנסי למצוא פלסטיק פנימי מפירוק במצב יותר טוב.

או חדש מהיבואן - זהירות יכול להיות יקר.

אם חיצוני - צבע לדלת אצל פחח.

2. יש כפתור נעילה ממושב הנהג. תבדקי טוב שהוא לא נעול.

אם את לא מוצאת - תשאלי את בעל הרכב הקודם אם הוא יודע על הבעיה כי יכול להיות שבטעות לחצת עליו.

אם אכן יש בעיה אז יכולות מספר סיבות, החל ממתג או מגע חשמלי ועד למנוע חלונות חשמל לא תקין - אין סיבה ללכת למורשה, אפשרי כול מוסך.

3. צר לי, אבל אני לא כ"כ יודע על מה מדובר כאן, אולי מישהו אחר יבין על מה מדובר.

(או שתעתיקי לנו מה כתוב בטופס הבדיקה).

המלצות לבעלי מקצוע תוכלי לקבל כאן בפורום, רק אמרי לנו מאיזה אזור בארץ את.

תתחדשי, בהצלחה וד"ש לקלארק.

פורסם

אבל נעילה של חלונות, היא נועלת את כל חלונות הרכב, ויש רכבים שרק לא את של הנהג.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

קודם כל מצטערת על הטעות, 75,000 ותודה על התגובות המהירות.

1.החלון- ישר לאחר קבלת הרכב הלכתי להחליף את הקוד בקודן ובררתי אצל הבחור שעשה זאת ( שיערתי מן הסתם שיש לו יותר הבנה ממני בנושא), הוא אמר שזה לא עניין של נעילה, אלא בעיה כלשהיא או במתג או במנגנון. פשוט רציתי לדעת הערכה כלכלית שאני צריכה לעשות לקראת התיקונים הצפויים.

2.מדובר בציפוי הפנימי. השאלה שלי בנוסף לשאלה על העלות , אם אכן מדובר בבעיה שכיחה ברכבים הנ"ל האם כדאי להתקין שוב ציפוי פלסטיק? והאם יש אפשרות או ממולץ לעשות ציפוי בד? אולי ככה הבעיה לא תחזור על עצמה בעתיד?!

אומנם זה לא תיקון בהול אך הרכב חשוב לי גם מבחינה אסתטית.

3.את בדיקת הרכב עשה לי מכר של המשפחה שעובד במושך מורשה, לכן אין לי טופס בדיקה.אבל אני אטריד אותו שוב ע"מ לקרוא לילד בשמו.

4. מבחינה גאוגרפית אני מאזור המרכז- חולון

פורסם

פני אל "מוסך אדמונד עשה לי טוב" שברח' הסתת 10 (בסמטה) א.ת חולון, טל' 03-6500613/4

ובקשי את יורם.

הם מוסך פרטי כללי המתמחים גם בפולקסווגן וגם עוסקים בתיבות הילוכים אוטומטיות. הראי ליורם גם את רפודי הדלתות ויתכן שיהיה לו גם פתרון לזה.

תתחדשי ונסיעה זהירה - רפי לין :-)

• ספונסר פורום
פורסם

בנוגע לריפוד הפנימי ,אפשר לפתור את זה אצל רפד בעלות של כ-300 שח ,

בנוגע לתיבת ההילוכים ,מאד סביר שאין שם שום תקלה התיבה הזאת מאד אמינה

ולא זקוקה לשום תחזוקה ,בכל מקרה בהזדמנות לבדוק עם סורק במוסך שמכיר את הרכב .

בנוגע לחלון ,אין ברכב הזה שום נעילה לחלונות ,אלה הבעיה או במתג (מקורי 130 שח)

או במנוע החלון (משופץ כולל עבודה כ750 שח)

באופן כללי רכב מאד כפי ונוח ,תתחדשי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...