Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו פה מכיר את היציאה הדרומית באשדוד, אז הנתיב הימני בדרך הוא בד"כ ריק לגמרי והשאר תפוסים.

בכלל מקרה, נסעתי בנתיב הימני ביותר, ולקראת הרמזור נכנסתי לשמאלי (כן, אני יודע שזה מציק ואני בעצמי שונא אנשים שעושים את זה, אבל הייתי חייב לחזור לבסיס מהר) .

זה לא שעברתי על קו לבן רצוף או משהו כזה, פשוט השתלבתי לתוך התנועה. אחרי הרמזור עמד שוטר שבלי שאלות מיותרות דפק (= העניק) לי קנס של 250ש"ח.

אני לא יודע, אולי באמת עברתי על איזה חוק שאני לא מכיר, אבל אין שום דבר שאני יכול לעשות בנושא?

נ.ב

כמובן שאי אפשר לקרוא מילה ממה שהשוטר הנכבד רשם:evil:

פורסם

הוא יותר רשם משהו בסגנון של,סטה מהנתיב הימינילשמאלי ובכך הפריע לתנועה.ולגבי שהאי מתן זכות קדימה,ביקשתי מהנהג השני לתת לי לעבור והוא נתן לי זה לא שחתכתי מישהו

פורסם

רפול דה ביג - ההודעות שלך לא ממש קריאות, או לפחות לא נעימות לקריאה, ולכן ערכתי אותן.

בעתיד, אנא הקפד על הנושא; תגלה שמקבלים יותר תגובות אם כותבים בצורה נעימה לעין.

בכלל מקרה, נסעתי בנתיב הימני ביותר, ולקראת הרמזור נכנסתי לשמאלי (כן, אני יודע שזה מציק ואני בעצמי שונא אנשים שעושים את זה, אבל הייתי חייב לחזור לבסיס מהר) .

מעניין, אני מניח שזהו גם קו המחשבה של אותם אנשים שאתה שונא. גם הם, חייבים להגיע מהר למקום כלשהו (הסרת הגידול שלוחץ להם על מרכז הסוציופטיות במוח, אולי) - והזמן שלהם יותר חשוב מהזמן של האנשים שסובבים אותם.

פורסם

פנייה שמאלה/ימינה בהתחלת נסיעה

250 ש"ח קנס 0 נקודות

נהגת ברכב הנ"ל וגרמת להפרעה/סיכון לתנועה בכך

שפנית שמאלה/ימינה תוך כדי התחלת נסיעה,

בניגוד לתקנה 41 לתקנות התעבורה.

תקום מוקדם בבוקר, כך, לא תעשה דברים "מציקים" לאנשים אחרים.

זה לא הדבר הכי נעים כאשר "חותכים" אותך בכביש, במיוחד כאשר כל הנהגים ממתינים בסבלנות בנתיב שלהם, ונהג אחד שממהר נדחף לתוך הנתיב מבלי להמתין לתורו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בצומת אין כזה דבר עקיפה מימין. במיוחד כאשר הנתיב השמאלי הוא לפנייה שמאלה.

בקיצור, עשית משהו שלא עושים, עכשיו תחשוב אם 5 דקות שינה שוות 250 שקל :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בדיוק בגלל אנשים כמוך נגרם הפקק הזה. אתה נדחף לנתיב הימני וגורם לנהגים להדחף לשמאלי וכולם רק נדחפים ולא נוסעים.

רק שתדע לך שגם אלה שפונים ימינה איפה שאתה נדחפת, עושים פרסה בכיכר ויוצאים שוב שמאלה לא רק שלא חוסכים כלום, אלא גם שם מחכה להם שוטר לעיתים קרובות.

פורסם

אם הרשויות היו מעונינות שלא תבצע את זה הם היו מסמנים קו לבן רצוף על הכביש, יש כבר מיני תקדימים בנושא.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אם מישהו פה מכיר את היציאה הדרומית באשדוד, אז הנתיב הימני בדרך הוא בד"כ ריק לגמרי והשאר תפוסים.

זה לא שעברתי על קו לבן רצוף או משהו כזה, פשוט השתלבתי לתוך התנועה. אחרי הרמזור עמד שוטר שבלי שאלות מיותרות דפק (= העניק) לי קנס של 250ש"ח.

כל הכבוד לשוטר!

והלוואי שהם יתחילו לעמוד גם בכניסה הדרומית לאשדוד ולתפוס את כל "החכמים" שעוקפים את כל הפקק ונדחפים שניה לפני הצומת. מה שחבל זה שהקנס הוא רק 250 ש"ח ולא הרבה הרבה יותר מזה (פלוס כמות נכבדת של נקודות).

אתה יכול להסביר לי למה זה שאתה מיהרת לבסיס ולא יצאת בזמן יותר חשוב ממני שגם מיהרתי ועמדתי כמה דקות כמו כולם בפקק לכיוון היציאה ? אתה חושב שמישהו נהנה לעמוד בפקק ולראות אותך עוקף אותו באלגנטיות, משתלב לאט בנתיב, גורם לעיכוב התנועה ובעצם שם "זין" על כל שאר המשתמשים בכביש ?

אני חושב שהדו"ח מגיע לך לחלוטין ושוב, חבל שהקנס שקיבלת הוא כ"כ נמוך. וגם חבל שהשוטר לא אילץ אותך לפנות לכיוון הדיונה הגדולה (שבנתיב אליה נסעת, לא ?) וע"י כך לעכב אותך עוד קצת.

ההודעה היא לא אישית כלפיך, אלא מוקדשת לכל החוכמולוגים שחושבים שזמנם שווה הרבה יותר משל האחרים.

פורסם

עוד מהתיאוריה ,אני זוכר שאסור לחצות נתיבים לא בתוך צומת ולא 20-15 מטר לפניה ומאחוריה(האמת,שלא הבנתי אם זו הייתה צומת או לא)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

איך עשית את זה

לפי מה שראיתי בונים שם הפרדה בין פניה ימינה לעד הלום ופניה שמאלה לגן יבנה ולמחלף

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לעבור נתיב בצומת מותר בשני מקרים:

1.שעוקפים רכב דו גלגלי או רכב לא ממונע

2.שיש שני נתיבים לכל כיוון נסיעה (מה שהיה בצומות המדוברת כאן)

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

• תוכן חדש...