Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העצירה הפיתאומית היא זו שהורגת8)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה צודק.

אני יורד לפרק את הקליפארים של ברמבו.

אביחי

נ.ב

אם להיות רצינים לרגע, אי שמירת מרחק היא בהחלט אחת הסיבות, ולא המהירות.

אפשר שכל התנועה תיסע על 160 קמ"ש, וכל עוד כולם שומרים מרחק ומכבדים את אחד השני, לא תהיה תאונה.

התסריט השני: 90 קמ"ש בנתיב השמאלי, 110 קמ"ש בימני, זיגזגים, וכל אחד נוהג כאילו הוא לבד- בהחלט יותר מסוכן מהסיטואציה הראשונה.

פורסם

לגבי הפסקה הראשונה:- נכון , אם כולם היו עם כישורי נהיגה כמו שלך , שנראה לי שמצלים על מפקד טייסת קרב ,ונוהגים באוטו כמו שלך שלעולם לא מתקלקל , על כביש שלעולם אין עליו הפתעות-לא היה קורה כלום אם כולם נוסעים אחיד-בכל מהירות. (אבל אז היו מתלוננים ג'חשים צעירים שאין כיף בלנסוע כמו רכבת-ומוצאים איזה תעלול הורג ).

מכיון שיש על הכביש גם רועדי ידיים ואיטיי תגובות עם משקפי תחתיות בקבוקים בגרוטאות על כבישי מע"צ , נראה לי שטוב יהיה לקבוע את המהירות האחידה לפי יכולות החוליה הכי חלשה (כמוני) - מקסימום 80

פורסם

או שלכל הפחות, החוליה הכי חלשה (אתה) תסע בנתיב הימני ולא תפריע לשאר לנסוע במהירויות נורמליות.

אם גם את זה קשה לעשות, הרי שהמעבר לתחבורה ציבורית מעולם לא נראה פתרון הולם יותר מכפי שהוא נראה כעת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
או שלכל הפחות, החוליה הכי חלשה (אתה) תסע בנתיב הימני ולא תפריע לשאר לנסוע במהירויות נורמליות.

אם גם את זה קשה לעשות, הרי שהמעבר לתחבורה ציבורית מעולם לא נראה פתרון הולם יותר מכפי שהוא נראה כעת.

מה יעזור לך ? אז אני אהיה בימני ואחד על 82 קמ"ש יעקוף אותי חצי שעה . לא תצא ראש . ראינו אתכם. סע לאט.

פורסם

יואיל נא כבודו ולא ינסה לחנך אותי.

אם אתה רוצה לנסוע במהירות הנמוכה מהמהירות החוקית - שיבושם לך.

אל תכפה אל אחרים להתנהל באופן שמסכן את התנועה, קל וחומר כאשר הדבר קורה בכל נתיב שאינו הנתיב הימני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
לגבי הפסקה הראשונה:- מכיון שיש על הכביש גם רועדי ידיים ואיטיי תגובות עם משקפי תחתיות בקבוקים בגרוטאות על כבישי מע"צ , נראה לי שטוב יהיה לקבוע את המהירות האחידה לפי יכולות החוליה הכי חלשה (כמוני) - מקסימום 80 אין שום בעיות , האם ירצה כבודו שלפני העגלה בלי סוסים יסע רוכב על סוס להזהיר את העוברים ושבים מפני המכונה התפלצתית הזו שמסוגלת לנסוע בשומו שמיים 140 קמ"ש או יותר ?!!!

אם אדוני המכובד אינו יכול לנסוע במהירות של התנועה יואיל נא ויכבד לבחור אחת משתי אפשרויות , ללכת ולעשות קורסים (למה למקצוע שלך אתה הולך ולא לנהיגה שלך ?) ו/או שיכבד ויחזיר רשיונו ויתן לאנשים שיכולים ויודעים לנהוג לנהוג עבורו .

כי מה נעשה עכשיו 2007 ולא 1908 , עברו קרוב ל100 שנה (חוני המעגל שכנראה ישן עד עכשיו )

בברכה יהודה

פורסם

אם הידיים שלך רועדות והתגובות שלך אטיות וב80 קמ"ש אתה מרגיש "טייס"

אז הכי קל יהיה להצמד לנתיב הימני ואף לפתוח אורות מצוקה בשביל להזהיר את עוברי הדרך מנהג

שהנהיגה ברכב פשוט גדולה עליו.

אגב,

מה המשפט הזה אמור להביע?

ונוהגים באוטו כמו שלך שלעולם לא מתקלקל

הוא נוהג בסיטרואן למען השם!

ואם אתה גם מפחד מתקלות ברכב אז לך תפקיד עכשיו את הרשיון ותחזור לתחבורה ציבורית! :bad-word:

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
נראה לי שטוב יהיה לקבוע את המהירות האחידה לפי יכולות החוליה הכי חלשה (כמוני) - מקסימום 80

אני דווקא חושב שאני החוליה החלשה ונסיעה בכל מהירות מעל 30 קמ"ש מכניסה אותי ללחץ.

אני טוען ודורש שהמהירות החוקית בכל כבישי ישראל תוגבל ל-30 קמ"ש לאלתר!

:roll: :roll: :roll:

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני בעד לתת לאזרחים את היכולת לקבל חצי מסכום הדו"ח אם הם מספקים תמונות שלך בזמן עבירות בכביש.

מדינת הלשנות - זה לדעתי יעבוד יופי טופי, וכן, גם מהירות הורגת.

אגב, בכדי להימנע ממצב כזה, אצלי ברכב מותקנת מערכת RINGSOS.

פורסם

מי שרוצה לנסוע לאט - שיסע לאט, לבריאות, אבל למען השם... זוזו לי מהשמאלי ! :evil:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מי שרוצה לנסוע לאט - שיסע לאט, לבריאות, אבל למען השם... זוזו לי מהשמאלי ! :evil:

צודק הקונדסון! :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תגידו לי חברים,

איך אתם מצפים למהירות מותרת של 130 אם אנשים לא מצליחים להסתדר ב110?

ומתנהגים כמו בהמות,נתקעים בשמאלי כאילו זה המסלול שלהם לגן עדן.

ואנשים עם רכבי יוקרה חותכים נתיבים כאילו הכביש שלהם...

רק אתמול ראיתי 760 דנדשה,חותכת את כל כביש 4 כאילו אבא שלו הבעלים שלה.

פורסם
וכן, גם מהירות הורגת.

מעניין, המתאם בין הכינוי שבחרת לעצמך לבין המשפט הנ"ל הוא די קלוש, שלא לומר שלילי.

כנראה שאתה עוד קורבן של מערכת התעמולה של מופז ושות'.

פורסם

מקסים, תופעת "חיתוך הנתיבים" לא קשורה לסוג הרכב שבו אתה נוהג.

בהמות מגיעים מכל הסוגים, גם עשירים וגם עניים.

זה עניין של חינוך, או המחסור שבו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...