Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא קשור,

הבחור עם ה760 קנה אותה בשביל להרגיש מאסטר.

זה שהוא חתך נתיבים מהווה רק עוד תסמין.

זה לא שהוא חתך בגלל ה760 אלא קנה אותה ונהג ככה כתוצאה מגורם משותף.

בכל מקרה,

אני כנהג חדש שכביכול לא ראה חצי מהכבישים במדינה

חושב שמחלקים רשיון בקלות יתרה.

זאת חשפה ציץ, זה נראה מסכן וההוא נראה ילד טוב.

אם בכל חידוש רשיון הייתה חובה לעבור טסט (שכלול במחיר האגרה)

אז העולם היה נראה קצת יותר טוב.

אה, וגם זה שהטסטר החביב גונב זכות קדימה ולא עוצר בעצור

זאת גם בעיה.

"I teach the fools some basic rules"

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מקסים, תופעת "חיתוך הנתיבים" לא קשורה לסוג הרכב שבו אתה נוהג.

בהמות מגיעים מכל הסוגים, גם עשירים וגם עניים.צודק בהחלט , אני רציתי לומר את אותו דבר:mm_yeah:

זה עניין של חינוך, או המחסור שבו.

ולשיטתכם אני מניח שנקבע את החוקים הבאים (אתם רשאים לרשום התנגדויות , הן ישקלו והוועדה תחליט ותודיע בשלושה עותקים:lol: ) :

1 - מכוניות פאר אסורות בנסיעה בכבישים בעלי שני נתיבים או יותר

2 - רודסטרים ומכוניות ספורטיביות , ומכוניות שיחס כו"ס למשקל עולה על 50כו"ס לטון , גם הן אסורות כמו סעיף 1

3 - בכול מקרה לא יסעו המכוניות האמורות בסעיפים 1 ו2 יותר מ70 קמ"ש גם בכבישים שמותר בהם 110 קמ"ש ע"פ תמרור .

4 - בהמשך לסעיף 4 רצוי לדעת כי התמרורים לגבי מהירות הם כלפי תיירים/תושבי חוץ (שיודעים איך לנהוג ) לנייטיבס המגבלה היא כמו בסעיף 3 ולמכוניות משפחתיות 50-60 קמ"ש בלבד , בשטח עירוני 20 קמ"ש

5 -

6 -

..... (פשוט היה לי קשה לרשום את כול החוקים , היד כאבה לי אז אנה ממכם גשו לאתר האינטרנט ובדקו את שאר ההצעות חוק בעצמכם )

בברכה יהודה

פורסם

מהירות כן הורגת.

הדבר היחידי שאני מסכים הוא שהיא לא הגורם לתאונה. במידה וכבר עשית תאונה בגלל אי שמירת מרחק\סטייה מנתיב או WAHTEVER המהירות תגרום לתוצאה יותר קשה (מוות?).

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

ככה נראה לוטוס אליז אחרי תאונה.

המכונית נמכרת בארה"ב בלי כל חוקי פגושים ושאר בפטנטים האמריקאים בגלל שהיא אמורה להיות מאוד בטוחה.

Carscoop_Elise_ACC_60.jpg

שעון המהירות נתקע אחרי שהוא ירד מהמהירות קצת.

הוא תקוע על 190 קמ"ש.

Carscoop_Elise_ACC_62.jpg

בקיצור.

מהירות הורגת אם הכביש לא מתאים למהירות,אם הנהג לא מתאים למהירות,אם המכונית לא מתאימה למהירות,אם נהג אחר חותך אותך...

הנהג מת,אם לא כבר הבנתם את זה.

אייל

פורסם
או שלכל הפחות, החוליה הכי חלשה (אתה) תסע בנתיב הימני ולא תפריע לשאר לנסוע במהירויות נורמליות.

אם גם את זה קשה לעשות, הרי שהמעבר לתחבורה ציבורית מעולם לא נראה פתרון הולם יותר מכפי שהוא נראה כעת.

מה שנכון. אני יותר חד ומגיב כשאני נוסע לפי המגבלות שלי, לא לפי מה שקבע המחוקק - וכך גם רוב האנשים. נסה לסוע 80 בכביש שש ותראה ש"נמנמן" זה לא רק שם חיבה לחתול.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מכיון שיש על הכביש גם רועדי ידיים ואיטיי תגובות עם משקפי תחתיות בקבוקים בגרוטאות על כבישי מע"צ , נראה לי שטוב יהיה לקבוע את המהירות האחידה לפי יכולות החוליה הכי חלשה (כמוני) - מקסימום 80

אם אתה מרגיש שאתה מסכן חיי אדם (ובתנאים שתיארת, אתה מהווה מפגע מתנייע), הואל נא לעבור לתחבורה ציבורית ו/או לצד הנוסע, וחדל לסכן אותי ואחרים על הכביש. בגלל טיפוסים כמוך אני מנסה להיות כמה שפחות זמן על הכביש = מהירות גבוהה יותר.

אגב, אענה לך באותה מטבע בה אני עונה לרוב "מומחי" התחבורה הדמגוגים האחרים. 80 קמ"ש, ואף 50 - הינה מהירות מסוכנת לגוף האדם. הפיזיולוגיה של בעל חיים לא בנוייה לעמוד בחבטה של מעל 20 קמ"ש.

לפיכך - מומלץ בחום - נסיעה במהירות של עד 13 קמ"ש, ורצוי להריץ אדם שיעבור לפני המכונית ויזהיר את העוברים והשבים בפני הסכנה הממשמשת ובאה.

אם טרם הבנת - לקידמה יש מחיר. נסיעה במהירות סבירה (130-140 קמ"ש) הינה חלק מהקידמה. נכון, יש בכך סכנה, אבל גם חשמל 220 וולט מסוכן לא פחות, ואף יותר. שיטוט באינטרנט מסוכן אף הוא (בגילאים ו/או במצב נפשי מסויים).

אתה רוצה לעצור את כולם ולרדת? עבור הסיכונים הללו, יש אמצעי זהירות ומניעה (לא רק מגומי/לטקס) שמורידים את הסיכון לרמה נסבלת.

נגד אדיוטים אין מה לעשות, והם ימותו, בין אם ייסעו 92 קמ"ש בכביש מהיר ובין אם ייגעו בידיים חשופות ורגליים רטובות בתקע שבור בבית. DARWIN RULES.

תפקיד החברה/רשויות/ספקי התשתיות (מע"צ/חח"י/ISP/משרד הרישוי האמון על הכשרת נהגים), שהן חלק מהחברה (בדיוק כמוני וכמוך) הוא לנטרל כמה שיותר מפגעים ו/או לתת לי את ההכשרה להימנע מהמפגעים הללו.

ההצעה שלך טובה בדיוק כמו שחברת החשמל (ו/או מי שעובד בהתקנת תשתיות חשמל) תיקח עכשיו שבט עלום ציוויליזציה, תשים אותו בתוך בית מלא שקעי חשמל חשופים, ותוציא לאנשים הוראה שלא להתקרב יותר ממטר אחד לשקעי החשמל. מתערב שיהיו כמה מתים ?

במקום זאת - מחייבים את המתקינים/ספקים - להתקין שקעים מבודדים, ומלמדים את הציבור מדוע החשמל מסוכן. בדיוק אותו דבר עושים עם כלי נשק. אין לאדם הממוצע גישה לנשק (מלבד שירות צבאי, סיפור אחר), והוא נדרש למיומנות מינימלית כדי לשאתו. גם הלימוד נעשה תחת פיקוח מקצועי ובמקום מתאים.

בנהיגה ומכוניות - המצב שונה וגרוע בהרבה. ההצעה שלך (הגבלת מהירות) משולה להצעה לחלק נשק לכל האוכלוסייה, אבל לשים פחות כדורים במחסנית...

פורסם

אישית, אם יש לי נסיעה מחיפה לאשקלון בלילה (והיו הרבה) - לנסוע 120-140 משאיר אותי ער. אם הייתי נוסע 90 הייתי נרדם.

כמובן שמתי שיש עומס נקודתי אני מפזר את 'ההפגנה' (=כל אלו שמצטופפים) ע"י האטה ל-80 אפילו. מתי שיש טור צפוף של מכוניות (שרק מתבקש שאחד מנהגיהן יצא לעקיפה, ואולי לא יעריך נכון את המהירות שלי) - אני לא עובר 110-120. כל-שכן לא מתעלם וממשיך עם 140.

פורסם
ולשיטתכם אני מניח שנקבע את החוקים הבאים (אתם רשאים לרשום התנגדויות , הן ישקלו והוועדה תחליט ותודיע בשלושה עותקים:lol: ) :

2 - רודסטרים ומכוניות ספורטיביות , ומכוניות שיחס כו"ס למשקל עולה על 50כו"ס לטון , גם הן אסורות כמו סעיף 1

.....

יש לי סייג קטן...

לג'אסטי שלי יש בערך 55כוחות סוס והיא שוקלת 670. קילו זה אומר שעם רכב אימתני כזה אסור לי לזוז על כבישי ישראל?

פורסם

אם לתמצת בלשון הכותרת, המהירות כן הורגת איפה שאפשר לגמור בפציעות ופוצעת/הורגת/הורסת איפה שאפשר למנוע תאונה בנסיעה יותר איטית. (אבל אז איפה יהיה הכיף ?-במיטה/מטבח/באיסוף ג'וקים - לא על הכביש.)

• תוכן חדש...