Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על התכנית הזאת נפלתי בטעות לצערי פעם וחצי, זמן צפיה כולל בערך 4.5 דקות. זה לא אומר בהכרח שלא נפלטה לו פעם יציאה נכונה .גם שעון עומד מראה שעה נכונה פעמיים ביממה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם לתמצת בלשון הכותרת, המהירות כן הורגת איפה שאפשר לגמור בפציעות ופוצעת/הורגת/הורסת איפה שאפשר למנוע תאונה בנסיעה יותר איטית. (אבל אז איפה יהיה הכיף ?-במיטה/מטבח/באיסוף ג'וקים - לא על הכביש.)

מעניין.:roll: שנה וחצי אני מתעסק עם תאונות על בסיס יומיומי ועוד לא ייצא לי לשמוע שהבוחן קבע את סיבת התאונה כתוצאה ממהירות.

אנשים כמוך צריכים להתנייד בתחבורה ציבורית. אתה סכנה למשתמשי הדרך האחרים, אחד הגורמים לעומסים, עצבנות בנהיגה ועוד הרבה דברים "נפלאים".

כדאי שתפנים: מפחד לנהוג = אל תנהג.

Veni Vidi Vici

פורסם
יש לי סייג קטן...

לג'אסטי שלי יש בערך 55כוחות סוס והיא שוקלת 670. קילו זה אומר שעם רכב אימתני כזה אסור לי לזוז על כבישי ישראל? חד משמעית כן :lol: 55/0.67=82 כ"ס/טון אי לכך ובהתאם לזאת ,היא כנראה יכולה לנסוע במהירות הלא חוקית ומפחידה בעליל של מעל 60 קמ"ש , ובתאוצה אסטרונומית של 15 דקות ל100 קמ"ש

הנך יכול להקל על הגזירה אם ברשיון הרכב וברשיון הנהיגה יכתב שאתה צריך רוכב על סוס שיצפור לפניך במרחק של 10 ק"מ להזהיר את העוברים ושבים ושאר ירקות הנעים בכבישים :lol:

אתה יכול להחליף את הסוס בקטנוע:lol:

בברכה יהודה

• תוכן חדש...