Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלחו נא לי - אך הפעם אני חושב שהצדק עם חברות הליסינג.

חברה לא תוציא רכב כלשהו למכירה במחיר מופקע רק בכדי שירקיב במגרש.

ולכן סביר שקובעי מדיניות המחירים יודעים למה הם מבקשים מחיר מופקע עבור רכביהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ולכן סביר שקובעי מדיניות המחירים יודעים למה הם מבקשים מחיר מופקע עבור רכביהם.

הם מבקשים מחיר מופקע כי הם יכולים.

זה טבעי , הגיוני ומתקבל על הדעת שהם רוצים להרוויח מקנייה מוזלת של הרכב , השכרתו

וכמובן , החולייה המתבקשת - מכירת הגרוטאה בסיום התהליך.

כל אחד ממגרשי הליסינג יכול להשתמש בכל נוסחה שתגרום לרווח מקסימלי ,

נוסחת : "להחסיר 30K ק"מ ואז לחלק את מס' הק"מ ב-3" ,

או נוסחת: "לא להתחשב בירידת ערך" ,

וכמובן: "לא לשים לב למכות שלדה" ,

"להעלים עין מהעובדה שרכב ליסינג משמש את כל החבר'ה / משפחה" .

מידן.

ZZR

פורסם
מצטער להגיד לך אבל אם אתה קורה למישהו אחר טיפש כדאי שתחשוב יותר טוב האם הדיעות שלך נכונות או לא (ובמקרה הזה הן לא תמיד נכונות).

לבחור יש רק X כסף להשקיע על רכב. הוא יכול להתפשר על רכב פרטי נחות יותר, או להתפנק על רכב חדיש ואיכותי יותר אך מליסינג. גם יכול להיות שאם תשלם יותר על רכב פרטי אז האיבוד ערך יהיה קריטי יותר מאשר רכישת רכב מליסינג.

לגבי הנושא השני,

הרכב עבר ק"מ גבוה בשנים שהוא נמצא על הכביש ולכן הוא נרכש במחיר נמוך מאוד. אם הרכב יוחזק על ידי הבעלים זמן רב בתור רכב משני אז הק"מ ברכב יתאזן עם הק"מ הממוצע השנתי ויוכל למכור את הרכב במחיר גבוה יותר יחסית מאשר מה שקנה אותו.

לעומת זאת אם הוא יקנה רכב עם ק"מ נמוך וישלם על הרכב מחיר מכובד יחסית, והק"מ הממוצע עוד ירד - לא בהכרח הוא יקבל מחיר טוב משמעותית יחסית למחירון מאשר מה שהוא שילם כי אנשים לא נוטים להתלהב אם זה 12K או 10K ק"מ בשנה.

קלעת בול, הרכב אולי יעשה 5000 ק"מ בשנה,ואנו נוטים להחזיק את הרכב כ 5 שנים,כך שמבחינת ק"מ הרכב יצבור כ 130,000 ק"מ ב 9 שנים,לא כל כך נורא.

מעבר לזאת , נראה את כל המגיבים פה משיגים פיקאסו פרטית.., גם מליסינג המשימה הייתה בלתי אפשרית.

הרכב הספציפי הזה טופל במוסכים מורשים בלבד של לובינסקי, עם ספר טיפולים מסודר.

לעניות דעתי הרכב שווה את המחיר שלו, קניתי מתחת למחירון,אמכור אותו מתחת למחירון , אין לי עם זה שום בעיה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תגיד לי, אתה רציני? מה שאתה אומר בעצם זה שחברות הליסינג דופקות את כל השאר, וכדי שהן לא תיפולנה מנכסיהן חס וחלילה, צריך לאפשר להן להמשיך לעשות את זה!אתה לא צריך המערכת הון/שלטון כן תדאג לזה אתה מאלו שנותנים להם סטירה אז הם מיד מגישים את הלחי השנייה? לא אני לא ישו

רציתי שתבינו על איזה אינטרסים אתם מנסים להשפיע , ושתבינו שבמדינת ישראל על אינטרסים כאלו אין שום סיכוי.

בברכה יהודה

פורסם
.

מצאתי סיטרואן פיקאסו מודל 2004, מחירון 74,000 , מבקשים 69,000 ש"ח, למה ?? , כי לרכב יש דרישה גבוהה..

ממה נובעת הדרישה הגבוהה לפיקסו?

מידן.

.

ZZR

פורסם
סלחו נא לי - אך הפעם אני חושב שהצדק עם חברות הליסינג.

חברה לא תוציא רכב כלשהו למכירה במחיר מופקע רק בכדי שירקיב במגרש.

ולכן סביר שקובעי מדיניות המחירים יודעים למה הם מבקשים מחיר מופקע עבור רכביהם. כן אתה צודק בהחלט השאלה היא למה?

הנקודה היא שיש המון אנשים שאחרי מסע תלאות לחיפוש רכב ואחרי שעברו מכוני בדיקה, שעשו להם יותר סמטוכה בראש ,מאשר נתנו להם מידע עינייני שיעזור להם להחליט, (מי אמר כיסוי תחת?) שלמעשה עבורו הם שילמו במיטב כספם . והם לא חובבי רכב שקוראים בCF , אזי מה נותר להם ?

המגרשים שנותנים "אחריות" אעלק , וגם אם המגרש בשיטת מצליח גורף יותר כסף , ויש אישור מהמחירון הלאומי אז מה טוב .

אז נכון הוא שזו לא הונאה ולא רמאות (כי כול אחד יכול לבקש על רכבו כמה שהוא רוצה) אבל מבחינת המחירון הלאומי ומערכת האינטרסים העומדת מאחוריו , זה צורה מסויימת של הונאה שנותנת מצג שיקרי ללקוחות הליסינג .

אבל אף אחד לא יצליח לעשות תביעה ייצוגית על זה או להכריח אותם לשנות את השיטה . אז תמשיכו לבכות

בברכה יהודה

פורסם
מצאתי סיטרואן פיקאסו מודל 2004, מחירון 74,000 , מבקשים 69,000 ש"ח, למה ?? , כי לרכב יש דרישה גבוהה..

לרכב יש דרישה גבוהה? אז תשלם מה שמבקשים או שאל תקנה

אתה בעצמך אומר שמאוד קשה למצוא פיקאסו, אז למה שימכרו בזול?

• תוכן חדש...