Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל בשביל חבר .

יש לי חבר שרוצה להחליף את האוטו שלו לרכב בשנתון יותר מתקדם ולרכב יותר איכותי.

יש לו 205 שנת 93 והוא רוצה לשדרג את עצמו לרכב של 40-50 אלף שקל ,הוא בקושי מצליח לחסוך כסף מהמשכורת שלו כי רוב כספו הולך על השכרת דירה וכל ההוצאות שכלולות בזה,הוצאות על הרכב ושאר הדברים המקובלים להוצאת כסף.

הוא לא מבלה הרבה ולא זורק את הכסף באוויר (מבזבז).

אני נתתי לו רעיון שיפתח חברה קטנה\עסק זעיר של ניקיון משרדים וכ"ו שלפי חוקיי מס הכנסה (עסק זעיר שעושה פחות מ60 אלף שקל בשנה אינו חייב במס) ואת העסק הזה יפעיל בשעות הפנאי לדוגמא בימי שישי או בערבים אחרי העבודה שלו וכך יוכל לעשות כסף מהצד.

מה אתם חושבים?

האם זה כדאי או אולי יש רעיונות יותר טובים לחסוך כסף אולי דרך השקע בבורסה או במשהו אחר (הכוונה להשקע בבורסה או במשהו אחר היא בסכום קטן של 3000-4000 שקל שיוכלו להניב איזשהו רווח קטן ונחמד.

פורסם

לא כל כך הבנתי את השאלה. אתה מחפש יעוץ מוטורי או יעוץ השקעות? אני מבולבל מהשרשור שלך, עשית בו קצת סלט..:?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

שיקצץ הוצאות - תמיד יש איפה לחסוך.

בכל מקרה, אם הוא לא יכול להרשות לעצמו רכב טוב יותר מה205 אז זה מה יש, כסף לא גדל על עצים, וגם לא רכבים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקיצור הוא מחפש עבודה טובה

ואיך נוכל לעזור בזה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין כאן פתרון קסם. כדי להגדיל הכנסה מחפשים עבודה מכניסה יותר או שלוקחים עבודה נוספת,

עם עדיפות למקומות שמשלמים בשחור. להכנס לבורסה עם 4000 ש"ח זה מיותר.

כדי להקטין הוצאות מנסים בהתחלה לחסוך באמת בדברים הקטנים- אינטרנט, כבלים, מזון,

ואח"כ בדברים היותר גדולים- למכור את ה-205 ולהתנייד זמנית באוטובוסים, או לחזור לגור עם

ההורים, עם כל הצער שבדבר.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

בורסה (מניות, אופציות וכד') אין טעם, צריך לדעת מה אתה עושה ועדיף שיהיה לך גב כלכלי ולעבוד עם סכומים קצת יותר רציניים בשביל שהרווח יהיה תואם למשך השעות שהוא ישקיע בעניין, כמו כן יש כל מיני תשלומים לבנק שיהיו יותר גדולים מהרווח כך שזה לא שווה בסכומים הללו.

במה הוא עוסק? כמה מרוויח?

שיחפש דירה יותר זולה להשכרה/ יותר שותפים וכד',הוא יכול למכור את האוטו ולנסוע זמנית בתחבורה ציבורית/ אופניים על מנת לחסוך.

שיחפש עבודה יותר מכניסה, עבודה עם יותר שעות, וההצעה הטובה מכל היא ללמוד משהו, לפחות משהו שיעזור לו באם ירצה להקים עסק פרטי ולא להיות פועל של עבודות שחורות לכל החיים.

-----עריכה--

ZIK הקדמת אותי אוף.

צודק בכל מילה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לא אני ולא הוא לא מבינים בכדורגל,הדבר היחיד שאנחנו יודעים על כדורגל זה שפעם אוחנה שיחק בביתר

פורסם

בוא אני אסביר לך משהו, בכדי לחסוך טוב עליך לעבור כמה וכמה שלבים, למשך תקופה כולשהי שהיא תיהיה תקופה מצומצמת ויהיה טיפה קשה להסתדר איתה.

א. קודם כל שיבנה לעצמו תוכנית חיסכון בבנק ש20% מהמשכורת שלו או אפילו 30% יכנסו לתוכנית חיסכון.

ב. להפסיק להתשמש בכרטיסי אשראי וצ'קים וזאת על מנת להשאר מפוקסים על ההוצאות והככנסות.

ג. לנסות ולשלם בהקדם פריסות של תשלומים כך שתסיים את כל המחוייבויות ויתפנה זמן להתרכזות בכסף שיש לך נטו.

ד. לחפש הכנסה נוספת שלהכנסה הזאת תקח אפילו 60%-50% לתוכנית החיסון (אם הוא סטונדט או משהו בסיגנון כדאי שיחשוב על כך וזה יביא אותו לסעיף הבא)

ה. צימצום נסיעות והוצאות, אם זה על דלק ואם זה על יציאות לנופש ואם זה על פינוקים קטנים, כל הדברים הנ"ל נשמעים בסיסיים אבל בשביל לחסוך במשוכרת שהיא לא משהו זה הרבה מאוד.

ו.צימצום קניות לבית שזה משתייך גם לסעיף שציינתי מקודם - דברים אלו לוקחים כסף, אני לא מדבר על נושאים בסיסים כמו צימצום ממתקים או מוצרי נוי לבית, אני מדבר על דברים שלא הכרחיים כל כך.

ז. במידה וכל זה לא יעזור תמיד אפשר למכור את האוטו ולקנות אוטו במחירון יותר נמוך (פיאט אונו?) להתסדר עם זה כמה שצריך וכשיהיה כסף לקנות את האוטו.

ישנם עוד המון שלבים אבל הם יותר מתקדמים כל השקעות למינהן שיכולים להכפיל את החיסכון, אבל זה בשבלבים מאוחרים יותר.

*המידע והשלבים מבוססים על ניסיון עצמי ועל ניסיון עם יועץ פיננסי.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

הצעחה חצי רצינית- שיעבור לגור באוטו. הייתה כתבה על אחד שעובד בחנות של אפל בניו יורק ולומד באוניברסיטה, והחליט לעבור לגר באוטו כדי לחסוך את העלויות של הדירה, וככה להחזיר את חובות האשראי שנוצרו לו. הוא עשה לו מועד כניסה ומועד יציאה ואפילו אחרי שעבר הזמן של היציאה, הוא נשאר כי הוא התרגל, ובינתיים הוא כבר נכנס לרווחים יפים מזה. בגלל שאני עדיין צעיר, עליי אין מס הכנסה, אז אני לא יודע כמה הוא מרוויח וכמה עולה דירה, אבל אני משער שהוא יכול לחסוך ככה איזה 2000 בחודש.

נ.ב:

הוא לא עבר לגור בוואן, הוא עבר לגור בפיק אפ טראק פורד הדי פשוט שלו, לא הפיקאפ טראק הארוכים. זאת אומרת עם ארגז עם גג כמובן.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תוכן חדש...