Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני מדבר על המשתמש הביתי הממוצע.

ואם הזכרת רמות - 100$ כיום זה כבר הMid-Range

אני לא מכיר משתמש ביתי רגיל שבאמת זקוק ליותר מ4600+.

מי שזקוק ליותר שיבצע OC או שישרוף את הכסף שלו על מעבד לא משתלם.

2. שידרוג? המחשב הזה יספיק ל3 שנים הקרובות לפחות.

סביר להניח שאז הPenryn יהיה עגלה (תבדוק איזה מעבדים היו היום לפני 3 שנים - מאי 04')

חוצמזה, התכוונתי לרמת הצ'יפסט, לא ליכולת השידרוג שלו.

3. הABIT מצוין, אבל הוא תומך אינטל.. HEC 300W זה גבולי (מבחינת איכות וכמות). בשביל השקט (תרתי משמע) הייתי לוקח ליברטי 400W.

ספק זה משהו שאפשר לסחוב בשדרוג בין המחשבים. 300W לא יחזיק עוד 3 שנים.

4. כרטיס מסך זה עניין אישי של כל אחד - כמה אתה מוכן לשלם בשביל לראות את המשחק בצורה איכותית יותר.

וככל שההתלבטות תיקח לך יותר זמן - כך תקבל משהו טוב יותר באותו כסף 8)

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע, רגע, עצרו שניה. אל תהפכו את זה לויכוח בגללי. אני מתחיל להבין איך מרגיש ההדיוט הממוצע שמגיע לפורום רכב, שואל שאלה על מכוניות ומקבל עשרות תגובות סותרות מכל מיני גולשים.

בואו נעשה סדר. אפשר להתווכח עד מחר על קבלים נוזליים אבל זה לא יקדם אותי לשום מקום. אני לא מבין את ההבדל בין לוח כזה או אחר ואני לא בטוח שאני צריך להבין. מה שאני צריך לדעת זה מה המפרט המתאים ביותר לצרכים שלי.

אפשר להניח שהצרכים שלי הם כלליים, כלומר אני רוצה הכל מהכל אבל עם דגש על תמורה לכסף, כלומר אין טעם לקנות את המפרט הכי טוב, כלומר את המעבד/כרטיס קול/לוח אם הכי מתקדם בשוק, אלא את זה שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף, ושיהיה שימושי לכמה שיותר זמן.

לכן אני צריך לדעת מה ההבדל האמיתי בין 4300 ל-6300, ל6320 ול-6400, 6600, 6700 וכולי - מי נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף כיום? הרי מתישהו יש קפיצה במחיר שהופכת את זה לפחות משתלם.

אותו הדבר עם לוח האם וכרטיס המסך (מן הסתם דרוש כרטיס מסך נפרד, אבל אין לי מושג איזה GEFORCE לבחור או איזה RADEON.

בנוסף, אם ההבדל מבחינת ביצועים עם 2GB זכרון הוא משמעותי ביחס להפרש של ה-300+ שקלים תוספת, אז אני אקנה 2GB.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שים לב שמ-"התעלקות קטנה" על השרשור זה כבר הפך להשתלטות עויינת, מאז התגובה שלך הפסיקו לענות לבחור שפתח את הת'רד...:roll:

חוץ מזה, מה לגבי ה-"אני מעדיף לוותר על AMD" שלך שזרקת לחלל האוויר (כלומר, הת'רד)? למה?

זה כמו שתפתח בפורום יעוץ ת'רד "מחפש רכב ספורטיבי ב-X ש"ח" ותוסיף בסוף "מעדיף לוותר על רנו/פז'ו/סיטוראן (מחק את המיותר)".

היית אומר לך להריץ חיפוש, אבל אני לא בטוח שזה יעזור כאן :-). נסה במקום זאת להריץ חיפוש בפורום "מפרטי מחשב" באתר hwzone.co.il

המשך סופ"ש נעים :wink:,

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

רוני י'גנב תרדים :wink:... טוב לא נורא, אני כבר החלטתי את מה שהייתי צריך להחליט אז אני משאיר לך את התרד הנ"ל...=)

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

כל המעבדים האלה:

E4300, E6300, E6320, E6400, E6600, E6700 הם אינטל,

4600+, 3800+ הם AMD

לפי מבחני ביצועים (כמו מבחני רכב) אפשר להגיד ש +AMD 4600 שווה לE6400 של אינטל.

לקחתי את המעבדים האלה כי הם נחשבים לסוג של "משפחתיות גדולות" בעולם המחשבים - נותנים יותר מהמשפחתיות הקומפקטיות, אבל ברמת מחירים סבירה.

AMD עולה 650 שקלים, האינטל עולה 1,200 שקלים. כמעט פי 2.

מה שטענתי לאורך כל הת'רד הוא שאתה לא תרגיש בהבדלים בין המעבדים, ולכן מומלץ ללכת על הAMD.

בנוסף, הלוח אם שמתאים למעבד הAMD הוא זול יותר (כ-200 ש"ח הבדל) מהלוח אם שתואם לאינטל.

כלומר מעבד AMD + לוח אם יעלה 1,020 שקל, מעבד אינטל + לוח אם יעלה 1,790.

הפרש של 770 ש"ח עבור אותם ביצועים.

בהפרש הזה אתה יכול לשדרג כל רכיב במערכת שלך.

זכרון 2GB (שני סטיקים של זכרונות 1GB) עולים כיום כ550 ש"ח.

זה מחיר מאוד זול, למרות שאני ממליץ שתקנה עכשיו 1GB ועוד שנה אם תצטרך תוכל לקנות עוד זכרון של 1GB.

כיום אין בעיה לעבוד עם 1G. אני עובד ככה, והמחשב רץ מאוד מאוד מהר.

זכרון גדול צריך בשביל ישומים כבדים - פוטושופ, עריכת וידאו מקצועית, משחק מחשב כבד (Flight Simulator X).

גם אם תקנה את המחשב ואחרי חודש תצטרך תוספת זכרון, זאת ממש לא בעיה לקנות ולהרכיב.

2GB אמור להספיק ל3 השנים הקרובות לפחות (כיום יש מחשבים עם 512mb שמתפקדים לא רע).

לגבי השקט שאתה מחפש - מה שעושה את הרעש במחשב הוא המאווררים.

תשקיע כסף במאווררים שקטים (100 ש"ח תמורת 2 מאווררים איכותיים יעשו את העבודה).

מומלץ גם להחליף קירור למעבד, תוספת של כ100-150 שקל, תלוי בעוצמת הקירור שלו.

ולגבי הכרטיס מסך - תבחר כמה כסף אתה רוצה להשקיע ולפי זה נמליץ לך.

בשביל הסדר גודל: כרטיס שעולה 500 ש"ח יריץ לך את המשחקים ברמה מינימלית, ולא יהיה שווה הרבה עוד שנה-שנה וחצי

כרטיס שעולה 1500 שקל הוא מצוין ויחזיק 2-3 שנים, אבל הוא לא "משתלם".

כרטיסים בטווח ה800-1,000 שקל יתנו את הפשרה הטובה ביותר בין מחיר לאיכות והם יהיו הכי משתלמים.

פורסם

אני רק אחדד 2 נקודות.

כרטיס מסך - כדי שיחזיק זמן ותוכל לשחק במשחק המזדמן אכן הגירסאות ביניים של ה800-1000 ש"ח יהיו הכי טובות בשבילך.

כרגע - הכרטיסים היחידים שיכלו באמת להחזיק כנראה את הזמנים האלו , עם DX 10 ועוד כמה צ'יפורים והם הכי חדשים בשוק הם ה8600GT והGTS החזק יותר (חוץ מעוצמת העיבוד אין הבדל ביניהם , בלי להכנס לזוטות).

ATI עדיין לא נתנו תשובה לכרטיסי מסך עם DX10 וכל הכרטיסים שיש להם כרגע (גם אם הביצועים טובים) נחשבים מיושנים יותר מהNVIDIA המקבילים במחיר.

בקשר ל2 גיגה - בXP בעבודה סדירה אולי אין בעיה , אבל עבור וויסטה ועבור עבודה חלקה לגמרי - 2 גיגה עושים הבדל עצום (לדעתי גם עבור XP , אבל לצערי עברתי ל2 גיגה רק בוויסטה ככה שאין לי "דיווח ממקור ראשון")

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם כל עידו - אתה צודק, באמת ביצעתי השתלטות עוינת. אבל פותח השרשור סלח לי, אז זה בסדר :wink:

בקשר ל-AMD מול אינטל. אני חייב להודות שהסיבה ש"פסלתי" את AMD היא יותר אמוציונאלית, בעיקר שטיפת מוח של חבר שלי שעובד באינטל (וכנראה גם לו שטפו את המוח והוא שכח את הבדלי המחירים). אם אכן מדובר בהפרש כזה גדול - אז אני בעד.

אני מבין שמעבדי ה-AMD כיום הם גם בעלי ליבה כפולה, נכון?

אז בעצם אתם מציעים מערכת כזו:

AMD 4600 פלוס לוח אם (תומך SLI? CROSSFIRE? אני צריך את זה בכלל?) במחיר של כ-1000 שקלים.

2GB זכרון מהיר (DDR2 667?) ב-550 שקלים. (אם ממילא ארצה 2GB, עדיף כבר לקנות עכשיו).

כרטיס מסך ג'יפורס 8600GT בכ-800 שקלים.

דיסק קשיח 250GB (משנה תוצר ודגם?) ב-400 שקלים.

צורב DVD (משנה תוצר ודגם?) ב-150 שקלים.

מארז+מאווררים משופרים - 300 שקלים (או יותר?)

סה"כ - 3200. קצת יותר יקר ממה שתכננתי אבל שיהיה.

מחר אני אברר אצל אייבורי כמה יעלה אצלם הסידור הזה, וכמה יעלה אינטל מקביל.

עריכה:

משיטוט באתר (הדי גרוע) של אייבורי, מצאתי את זה:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=177&CatCode=3

1710 שקלים, ועל זה מוסיפים 170 שקלים עבור 4600, עוד נניח 100 שקלים עבור שדרוג ההרדיסק, עוד 300 שקלים לשדרוג הזכרון ועוד כמה מאות שקלים לשדרוג כרטיס המסך (אני רואה שם ש-7600 עולה עוד 285 שקלים בגרסת GS ו-410 בגרסת GT- מה ההבדל הגדול? כמה עוד יעלה 8600?) בנוסף - מה ההבדל בין הלוחות המפורטים שם?

סה"כ נניח 2800 - נשמע טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

X2 4600 מעולה לצרכים שלך.

אין צורך בלוח אם בעל SLI או CF, כלומר זה לא מה שאמור להשפיע בתקציב נמוך כמו שלך. לך על אחד עם הרבה פיצ'רים וכניסות מאחורה.

2GB זיכרון בהחלט יספיקו לך לעתיד הרחוק, נסה ללכת על 667MHz ב-CL4 - גם CL5 זה בסדר.

8600GT, לפי בדיקות מספק ביצועים מאכזבים, אבל אין משהו אחר.

כונן קשיח חשוב שיהיה SATA2 ורצוי גם 16MB מטמון.

כונן DVD, רצוי מאוד לקנות אחד שמתחבר ב-SATA.

ובקשר למארז, זו כבר החלטה שלך - אבל חשוב שיהיה לך ספק כוח מספיק איכותי.

מעבד:

AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ₪575

לוח אם:

GIGABYTE GA-M55S-S3 ₪465

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪763

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ₪368

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ₪209

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ₪632

מארז:

COMPUCASE CI-6A19-2F ATX SUPER MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ₪338

מחיר סופי (כולל הרכבה): ₪3333

המפרט הורכב ב - http://www.IQPC.co.il

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪763

מארז:

COMPUCASE CI-6A19-2F ATX SUPER MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ₪338

מחיר סופי (כולל הרכבה): ₪3333

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

1. לגבי הכרטיס מסך,

אני הייתי הולך על ה-X1950PRO, שעולה על ה-8600GTS.

החסרון היחיד של ה-PRO הוא החוסר תמיכה שלו ב-DX10.

סדרת ה-8600 מאכזבת יחסית.

2. מארז מעולה, אך הספק חלש מידי.

אני בחרתי ב-Enermax 425W.

בהצלחה! :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
1. אני מדבר על המשתמש הביתי הממוצע.

ואם הזכרת רמות - 100$ כיום זה כבר הMid-Range

אני לא מכיר משתמש ביתי רגיל שבאמת זקוק ליותר מ4600+.

מי שזקוק ליותר שיבצע OC או שישרוף את הכסף שלו על מעבד לא משתלם.

2. שידרוג? המחשב הזה יספיק ל3 שנים הקרובות לפחות.

סביר להניח שאז הPenryn יהיה עגלה (תבדוק איזה מעבדים היו היום לפני 3 שנים - מאי 04')

חוצמזה, התכוונתי לרמת הצ'יפסט, לא ליכולת השידרוג שלו.

3. הABIT מצוין, אבל הוא תומך אינטל.. HEC 300W זה גבולי (מבחינת איכות וכמות). בשביל השקט (תרתי משמע) הייתי לוקח ליברטי 400W.

ספק זה משהו שאפשר לסחוב בשדרוג בין המחשבים. 300W לא יחזיק עוד 3 שנים.

4. כרטיס מסך זה עניין אישי של כל אחד - כמה אתה מוכן לשלם בשביל לראות את המשחק בצורה איכותית יותר.

וככל שההתלבטות תיקח לך יותר זמן - כך תקבל משהו טוב יותר באותו כסף 8)

1. בולשיט, סגמנטי השוק לא השתנו, המעבדים שנכנסו לסגמנטים השתנו. אתה לא מכיר מי שצריך יותר מ-4600? חבל כי אני מכיר אנשים שה-Q6600 מתאים להם כמו כפפה ליד

2. אההה, אז אתה מעדיף לזרוק את אופציות השידרוג לעזאזל בשביל 50 שקל?

אגב אם מדברים על עגלות, הפנרין עוד לא יצא לשוק, ואתה לא יכול לשפוט מעבד שעוד לא יצא לפי מעבדים שהיו ב-04 (להזכירך לא היו כפולי ליבה ב-04), ככה שההשוואה לא נכונה מהבסיס

3. הצעתי מפרט אחד של אינטל, מן הסתם יהיה בו לוח שמתאים לאינטל. והספק לא גבולי, בטח לא מצדיק ליברטי שעולה כמעט פי 3, אפשר ללכת על FSP 350GLN שיעלה עוד בערך 70 שקל

4. לא זה לא עניין אישי, יש הבדל בין כרטיסי מסך, יש בכל מחיר כרטיס עדיף, ויש תקציב למפרט

הכרטיס הכי טוב שנכנס בתקציב ייכנס למפרט, כל כך פשוט

רוני תסתכל על המפרט האחרון שהצעתי כאן

AMD X2 3800 AM2

ASUS M2N-E

2x G.Skill 1GB DDR2-667 NT

Leadtek 8600GT PCI-E

WD 250GB KS

LG H30N SATA

Compucase 6A19 300W

אפשרי להחליף את המארז והספק ב-Compucase 6A19 ללא ספק כוח ו-FSP 350GLN (שלא נמכר ב-IQPC, אבל כבר היו מקרים בעבר שבהם לקוחות ביקשו רכיב ספציפי בחנות הזו והבעלים היו מוכנים להשיג עבורם) או אפילו ב-6A21/6A19 עם הספק 400W של Hec

שוב T-Maxximum

E6400 לא עולה 1200 שקל ( http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=462216 )

ההפרש בלוחות לא 200 שקל (ASUS M2N-E מול Gigabyte 965P-DS3 למשל, שני הלוחות הכי נמכרים לשני המעבדים)

שוב רוני

כל AMD שיש בו את ה-"X2" מסדרת Athlon הוא כפול ליבה

בכל מקרה, לגבי שינויים מהמפרטים המוכנים של אייבורי, צפה לתוספת של לפחות 400 שקל רק עבור השינוי ל-Compucase 6A19 (ואני מדבר על הגירסה של ה-300W, שהמחיר שלה הוא לא 400 שקל)

אני הייתי מדלג על אייבורי, יש חנויות יותר זולות ועם שירות טוב יותר, בוודאי ובוודאי אם אתה בא עם מפרט מוכן אליהם

בכל מקרה אין צורך לדעתי ב-X2 4600, הוא מייקר את העסק ומתיישב במקום חלקים אחרים (שים לב למשל למפרט שלי, הכל דיי צפוף שם מבחינה תקציבית). X2 3800 יעשה את העבודה, לפחות בזמן הקרוב, נכון זה לא אופטימלי, אבל יותר חשוב דברים אחרים מסביב

לגבי הלוח אתה צריך לוח עם ערכת שבבים NForce 550 Ultra או NForce 570 Ultra, ה-CrossFire לא מתאים כאן (מתאים לכרטיסי מסך של AMD-ATI) וה-SLI מיותר (הרבה רעש, הרבה חשמל, ולא מצדיק בביצועים)

לגבי זיכרון אל תתפשר על חברה סוג ח' (אייבורי ינסו לשכנע אותך ש-Ceon זה מינימום G.Skill ויקחו תוספת רצינית על Kingston או OCZ), תדר של DDR2-667 יהיה מצוין

כרטיס מסך לך על ה-8600GT, הוא מצדיק את זה

דיסק קשיח לפי הצורך שלך, SATA2 כמובן

צורב DVD קח בחיבור SATA (חוסך כבלים שמנים והרבה צרות)

מארז - אייבורי ינסו לשכנע אותך לקחת "מארז מהודר 250W" או "מארז מהודר 500W", שניהם זבל, על Compucase כמו שאמרתי הם גובים תוספת מאוד רצינית, לך על Compucase 6A19, רצוי הגירסה עם ה-400W

אוראל

ה-X1950Pro מתחרה ב-8600GTS כמו שאמרת, אבל כאן במפרט יש את ה-8600GT

ה-X1950Pro עולה לפחות 200 שקל יותר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה על העצות, לאחר שיחה עם חבר שלי, הוא טוען נחרצות שאם אני הולך על אינטל, אין לי צורך ביותר מ-4300 כיוון שגם אותו אפשר לשדרג דינמית לצרכים ספציפיים בעזרת תוכנות, וה-6300 לא יותר טוב כאשר ה-6400 והלאה יקרים יותר והבדלי הביצועים לא מספיק משמעותיים).

מעבר לכך, הוא טוען כי חלק ממעבדי AMD המהירים יותר, צורכים יותר אנרגיה באופן משמעותי מאלה של אינטל (יש איזו סקאלת מדידה, לא זוכר בדיוק מה, אבל זה יכול להיות גם קרוב לפי שניים). התוצאה - יותר חשמל = חשבון חשמל גדול יותר = אין חסכון.

הוא גם טוען שבארה"ב בדיוק הייתה ירידת מחירים משמעותית לכל מעבדי אינטל (50-100 דולר) ובהנחה וזה יגיע לארץ בקרוב - שווה לחכות.

אז אם 4300 יעלה דומה לAMD 3800 (זה אכן כך?) אולי שווה לי בכל זאת אינטל?

על שאר המרכיבים אני כבר סגור - דיסק קשיח, צורב, זיכרון. בקשר לכרטיס מסך - בהנחה ואני הולך על ה-GEFORCE, מה ההבדלים במחיר ובביצועים בין 7600 לסוגיו ו-8600 לסוגיו?

ודבר אחרון בקשר למארז - כמה יעלה לי מארז נורמלי? כמה עולה הקומפיוקייס הזה למשל?

אם יש לכם המלצות למקומות טובים יותר לקנייה מאייבורי באזור רעננה בלבד - shoot. חשוב לי השירות במיוחד, האחריות והקרבה לבית. בדברים האלו אייבורי עד כה לא אכזבו אותי. שווה לי לשלם עוד 200 שקלים בשביל זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
1. בולשיט, סגמנטי השוק לא השתנו, המעבדים שנכנסו לסגמנטים השתנו. אתה לא מכיר מי שצריך יותר מ-4600? חבל כי אני מכיר אנשים שה-Q6600 מתאים להם כמו כפפה ליד

ליאור, מי שצריך Q6600 הוא לא משתמש ביתי ממוצע :roll:

מעבר לכך, הוא טוען כי חלק ממעבדי AMD המהירים יותר, צורכים יותר אנרגיה באופן משמעותי מאלה של אינטל (יש איזו סקאלת מדידה, לא זוכר בדיוק מה, אבל זה יכול להיות גם קרוב לפי שניים). התוצאה - יותר חשמל = חשבון חשמל גדול יותר = אין חסכון.

רוני

AMD 3800X2 4200X2 4800X2 - צורכים 65 וואט שזה לא הרבה.

פורסם
תודה על העצות, לאחר שיחה עם חבר שלי, הוא טוען נחרצות שאם אני הולך על אינטל, אין לי צורך ביותר מ-4300 כיוון שגם אותו אפשר לשדרג דינמית לצרכים ספציפיים בעזרת תוכנות, וה-6300 לא יותר טוב כאשר ה-6400 והלאה יקרים יותר והבדלי הביצועים לא מספיק משמעותיים).

הוא גם טוען שבארה"ב בדיוק הייתה ירידת מחירים משמעותית לכל מעבדי אינטל (50-100 דולר) ובהנחה וזה יגיע לארץ בקרוב - שווה לחכות.

אז אם 4300 יעלה דומה לAMD 3800 (זה אכן כך?) אולי שווה לי בכל זאת אינטל?

על שאר המרכיבים אני כבר סגור - דיסק קשיח, צורב, זיכרון. בקשר לכרטיס מסך - בהנחה ואני הולך על ה-GEFORCE, מה ההבדלים במחיר ובביצועים בין 7600 לסוגיו ו-8600 לסוגיו?

ודבר אחרון בקשר למארז - כמה יעלה לי מארז נורמלי? כמה עולה הקומפיוקייס הזה למשל?

אם יש לכם המלצות למקומות טובים יותר לקנייה מאייבורי באזור רעננה בלבד - shoot. חשוב לי השירות במיוחד, האחריות והקרבה לבית. בדברים האלו אייבורי עד כה לא אכזבו אותי. שווה לי לשלם עוד 200 שקלים בשביל זה.

רוני

באופן כללי צריכת חשמל של מעבדים היא נקראת TDP ונמדדת בוואטים, של האינטלים היא סביבות ה-40W, של ה-AMD זה בד"כ 89W (יש גירסאות 65W ו-35W), האמת שזה לא משפיע כל כך על הצריכת חשמל

כי החבר שלך שכח לספר לך שהצריכה הזאת היא רגעית ורק כשהמעבד בעומס מלא

בכל מקרה הירידת מחירים המדוברת היא של ה-22 לאפריל, והמחירים כבר ירדו בארץ

לגבי חנות באיזור רעננה

יש את Com4U בכ"ס, אני באמת לא יודע איך השירות שלהם, אף פעם לא קניתי מהם

וכמו שזה נראה המחירים שם גם לא ממש מעודכנים לרוב

המפרט

AMD X2 4200 AM2

ASUS M2N-E

2x TwinMOS 1GB DDR2-667

Jetway 8600GT

WD 250GB

LG H30N

Compucase 6A19 עם 400W

עולה שם 3650 שקל

זינון, אמנם חלק מהצוות של HWzone הוא באמת לא משתמשים ביתיים, רובם כן, ולחלק לא קטן מהם Q6600 יכול להתאים מצוין

ד"א שים לב ש-X2 עם 65W הם גירסאות ה-Energy Efficient, הגירסאות הרגילות צורכות 89W

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ד"א שים לב ש-X2 עם 65W הם גירסאות ה-Energy Efficient, הגירסאות הרגילות צורכות 89W

המעבדים שצורכים 89W הם הסדרה הישנה, בחדשה 65W זה סטנדרט.

בקשר ל-SLI ו-CrossFire, אין שום צורך במערך זה - אלא אם כן קונים כרטיסי High-End כמו 8800GTX.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...