Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשדרג את המחשב שלי, היום ניגשתי לחנות מסויימת וקיבלתי הצעת מחיר:

- מעבד אינטל Core 2 Duo 6300 1.86/2mb מחיר 958 ש"ח.

- לוח אם אסוס P5B 965P מחיר 667 ש"ח.

- כ. מסך Gigabyte 7300GT Pci-E 256MB מחיר 371 ש"ח.

- זיכרון KINGSTON 1GB DDRII 667MHz מחיר 305 ש"ח.

- דיסק קשיח WD 250GB SATA-II 16MB מחיר 395 ש"ח.

מחיר כולל: 3113 ש"ח.

כל שאר הציוד שלי. (מארז, כ. קול וכו')

מה אתם אומרים? המחיר שווה?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המחיר שווה?

אם זה מה שאתה צריך - כנראה שזה שווה לך :) (רוב האנשים יסתדרו מצויין גם עם חצי מזה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למה אתה צריך את המחשב? משחקים, אינטרנט, פורנו?

תחליף את הזכרון ל-2 של 512MB, בשביל מהירות משופרת.

לוח, לא צריך 965, גם 945 יספיק ויעלה פחות.

המחירים בסדר גמור.

אתה בטוח שהמארז שלך יתאים? יש לך ספק מתאים?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

את המחשב אני צריך בעצם להכל... עבודה שותפת, משחקים.

יש לי מארז A-TOP חדש... וספק ENERMAX 400W.

פורסם

אנרמקס הוא רחוק מג'נרי

אם זה 420W זה NoiseTaker (אני מניח II) ואם זה 400W זה Liberty שהוא ספק מצוין גם במונחים של היום (אפשר לחשוב שהוא וותיק בשוק)

המארז לא מי יודע מה, אבל המערכת לא מצריכה יותר מזה

בכל מקרה הייתי כן לוקח 2x 1GB של DDR2-667, התוספת הכספית לא כ"כ משמעותית (סביבות 350 שקל), אבל ההבדל ביצועים הוא שמיים וארץ

הלוח 965P (בהנחה שזה אכן ASUS P5B ולא דגם אחר של הסדרה P5B) במחיר מצוין ויאפשר לשדרג גם בעתיד למרובעי ליבה אם תרצה ויאפשר אוברקלוק אם תחליט לעשות (בבסיס ה-E6300/E4300 ובכלל ה-C2D הם אוברקלוקרים מצוינים)

הכרטיס מסך דיי בסיסי, אם אתה מצפה ממנו להריץ משחקים אני ממליץ להשתדרג ל-7600/8600 כלשהו, בתקציב שהתפנה מהמעבר למעבד שאני מציע

והמעבד שאני מציע הוא ה-E4300, הוא יותר זול משמעותית, ונותן את אותם ביצועים

בכל מקרה ה-E6300 לא משתלם יותר, הוא הוחלף ב-E6320 (שיש לו 4MB זיכרון מטמון משותף לעומת 2MB ב-E6300, לא משמעותי, אבל ה-E6320 דווקא יותר זול)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מחזק את רוב מה שהבחור מעלי כתב

ENERMAX ממש לא גנרי - זה ספק ברמה גבוהה שיסחוב מערכות רציניות בהרבה

זכרון - מומלץ 2 גיגה.

מעבד - לדעתי - תשאר עם הE6300 או 6320 אם תמצא במחיר דומה - הE4300 טוב יותר אם אתה מתכנן OC.

וכרטיס מסך - לפחות 7600GT או 8600GT ( בשביל הDX10) - הבדל של שמיים וארץ בביצועים וכמה שיחזיק לטווח יותר ארוך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הזיכרון ישודרג עם הזמן ל2 או אפילו ל4 ג'יגה.

כ. מסך לקחתי כזה בכוונה מאותה סיבה שאני לא גיימר כבד... פעם ב אני מריץ איזה משחק פה ושם לכן לא לקחתי משהו בומבסטי.

OC לא מתוכנן ולא יתבצע בכלל.

פורסם

יש מחשב עם מעבד כזה, 512 זיכרון באייבורי מחשבים עם ציוד היקפי חוץ ממסך ב 1200 ש"ח בערך.כמובן שHD קטן יותר ולוח אם פחות טוב, גם כרטיס מסך.אבל עדיין הבדל גדול במחיר, פנה אליהם ותשאל אותם כמה המפרט הזה יעלה אצלם.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
עדיף לך ללכת על מעבד AMD כלשהו, כמו ה-X2 4800 שמחירו נמוך יותר וביצועיו טובים יותר מה-E6300.

פעם הייתי יותר ממסכים איתך, אבל כרגע אתה טועה ובגדול. שום סדרה של AMD לא מתקרבת ל COR2DUO ! לא ב CACHE ולא בשום דבר.

ואני AMD FAN הרבהההה זמן

פורסם

בסביבת ה-1100-1000 שח ניתן לקנות שני מעבדים מאוד טובים- AMD 5600X2 ו-INTEL E6400

לאינטל אין ביצועים טובים בהרבה כמו שמתואר ע"י השניים למעלה. הביצועים דיי שווים והולכים לפה או לפה, תלוי בבאנצ'מרק.

http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=696&model2=433&chart=188

לא משנה מה, הוא לא יפול בבחירה שלו.

• תוכן חדש...