Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הב.מ.וו שנת 89.

בכל מקרה את לא מבינים משהו, אני בכל מקרה עושה צבע, זה ממש לא קשור למזגן ולחום! אם הצבע והמראה שלה היו מושלמים לא הייתי נוגע בכלל בצבע!

אבל המצב שונה, הצבע רחוק ממושלם, היו לה חצאיות, עכשיו אני מחליף לה דלתות ומכסה מנוע לאלו של הרכב לחלקים שקניתי, פירוט לזה יש בשרשור אחר שלי, הרכב לחלקים בצבע אדום! כבר צריך לצוע, יש קצת חלודה שצריך לטל בה ויש כמה מכות לטפל בהן + הצבע הישן כבר עם פיצוצים! שוב עם הוא היה במצב טוב לא הייתי חושב על זה, אך הרכב זקוק לפחחות וצבע לכן אני גם רוצה כבר להחליף צבע! בטח ובטח לא בגלל החום, אם כ''כ הייתי רוצה שחור הייתי מוצא דרך לחום שבתוכה!

לגב מזגן אחר, יותר מודרני, יותר קט ופחות חפארי אני מוכן לברר... ונראה, אבל בנתיים זאת לא הנק'

וזה הצבע בערך שבא לי (תמונות מצורפות), צבע כתום - אדום, או שבכיוון של יותר כתום.

עמית.

ספרינט (51).jpg

ספרינט (49).jpg

ספרינט (65).jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש בפ"ת בחור שמתעסק עם מזגנים ועושה יופי של עבודה בהתאמת המזגנים לרכב שמובא אליו.

הוא לא זול אבל עושה עבודה מצויינת ולא רואים שזה לא מקורי מומלץ בחום לפנות אליו.

הוא יושב ברח' הראשי בסגולה

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

שלום עמית

הפזו' שלי בצבע שחור ואני רוצה לומר לך שהאוטו חם כמו כל רכב אחר בכל צבע ההבדל הוא אולי ב 2 מעלות בתוך האוט ככה שזה לא באמת משנה הצבע אלא יותר הבידוד שיש באוטו והשמשות, הצבע השחור גורם אך ורק לפח לסבול יותר בשמש, אני מציע לך להשאיר את הרכב שחור ופשוט להוסיף בידוד בריפוד של הגג.

עשו פעם בעיתון אוטו בדיקה של כמה צבעים בסובארו ומה ההבדל בטמפ' והתוצאות היו ממש דומות בכל הצבעים, השחור והאדום סבלו ממש מעט יותר.

לגבי המזגן לדעתי כדאי לך להשאיר אותו אבל להתקין אותו בצורה מיקצועית יותר.

ואגב בצהוב היא תהיה מהממת.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ורוד.

ובאמת, המבחן עם הסובארו באמצע היום בשמש הראה כי ההבדל זניח. גם ככה שרכב סגור הוא מגיע ל70 מעלות בערך, 68 או אפילו 50 זה לא יעשה את ההבדל.

אדום פרארי.

משכנתא זה קל

פורסם

ליאור הכסוף מטאלי אני לא אוהב, אני גם לא מחפש משהו מקורי אלה יותר משהו יחודי.

את השחור אני לא כ''כ אוהב, את האמת!

כשהרכב יעבור ריפוד גג בהחלט הבידוד יחודש ואולי האפקט יהיה טוב.

לגבי צבע צהוב, אם זה לא היה צבע של מוניות שמסתובבות פה דיי הרבה אז אולי הייתי חושב על זה.

7e9a20fc2d0c7a6811e701ec15143979.jpg

c8989dd931c4401f1dd55f8917f9b581.jpg

921a0075ac7cdeb6ee1e50459fcd3f1e.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שחור, שחור! ורק שחור!

זכית בספרינט שחורה ואתה מתלונן?

הספרינט שלי כסופה (הרבה פחות יפה לטעמי) ומנסיון בקיץ, לא משנה מה יהיה הצבע שלה, הטמפ' בספרינט תמיד תהיה פי 2 בריבוע מאשר בחוץ. זה הגיע למצב שהמקשים במערכת שלי נמסו והתפוררו לגמרי.

אגב, המזגן אצלי מהתקנה מקומית ועובד (כרגע נותקה הרצועה) פיקס, ההשפעה על המנוע היתה זניחה אבל בכל מקרה גם לא הייתי משתמש בו.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

צבעים שלדעתי היו "יושבים טוב" על האוטו שלך הם (לפי סדר ההעדפה שלי, אם היתה לי ספרינט אלו היו הבחירות שלי):

1) שחור מט (יש לי חולשה לצבע הזה)

2) צהוב-צהוב (כזה שכואב בעין כשיש שמש ;))

3) כתום, מאותה מישפחה של הצהוב-צהוב (וגם הוא נועד כדי שגם חרשים יוכלו להנות!), יש כאילו פחות "כואבים" אבל הם על בסיס מטאלי (שזה גם מאוד יפה)

4) לבן פנינה עם דגש על גוון ה"פנינה" כאדום

5) אדום מטאלי עם גוון פנינה

6) ציבעי הדגל של איטליה משולבים ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לי יש רכב שחור ללא מזגן, עברתי כבר פעמיים את תק' הקיץ ולדעתי זה לא כזה גרוע כמו שמציגים את זה.

תיכנון נכון יותר של היום (נסיעה בבוקר או לחליפין בערב פותרת הרבה בעיות) אגב, גם נסיעה בצהריים היא לא כזאת בלתי אפשרית מאחר והתנועה יותר חופשית וניתן לפתוח חלונות.

בימים שממש חם אני באמת מעדיף לא לנסוע אבל ימים כאלו קיצוניום כמעט ולא היו לי.

מנסיעה ברכב דומה (ללא מזגן אבל לבן) אני יכול להגיד לך שבתחושה האישית שלי כמעט ולא היה הבדלים. אני מעריך שלשטח החלונות ולמבנה שלהן יש השפעה גדולה יותר מאשר לצבע.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ב myth busters עשו ניסוי בין שני רכבים אחד לבן ואחד שחור ויצא הבדל גדול.

הבעיה לפי דעתי היא שבכלל ההבדל נובע מצבע הריפודים והדש בורד ולא מצבע החוץ.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אני זוכר שכאשר עשו ניסוי בין רכב שחור לשאר הצבעים ההבדל היה חצי מעלה :roll:

לא קריטי.

לטעמי הורדת המזגן היא מיותרת, זה לא שבלי המזגן קיבלת פתאום פרארי אנזו ועם המזגן יש לך פורד מודל T, נכון?

מה שאולי משנה זה המשקל של המזגן עצמו שהורדת, וגם זה לא כ-ז-ה קריטי.

האלפא מהנה לנהיגה, לא בגלל המהירות אלא בגלל התקשורת. עדיף להיות קצת יותר איטי אבל עם חיוך על הפנים מאשר קצת יותר מהיר אבל אדום כמו עגבנייה בגלל החום.

שיקול שלך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חכו אני אצלם את חלקי המזגן שתראו מה זה ולמה הורדתי אותו.

יש מצב קטן שיותקן מזגן אחר... אבל את זה אראה אחרי שהיא תיסע.

גם הציק לע בעין לראות שהרדיאטור של המזגן חוסם את הרדיאטור הרגיל! לי לא קרה אבל יש כאלה שאמרו שכאשר המזגן פעל זה גרם להתחממות הרכב... אין לי מושג איך ולמה כי לי זה לא קרה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ההבדלים לא משמעותיים, היה בעבר פרסום על זה באיזה כתבה

אבל לצורך המחשה אתן לך דוגמה שאולי תעזור לך להבין.

שני רכבים זהים אחד לבן, אחד שחור, נמדדים באותו פרק זמן ובאותו מקום.

הלבן מגיע תוך 12 דקות לטמפרטורה מקסימלית של 63 מעלות.

השחור מגיע תוך 9 וחצי דקות לטמפרטורה מקסימלית של 67 מעלות.

גם ב- 63 מעלות אתה נשרף וגם ב- 67 מעלות אתה נשרף.

נכון שב-67 מעלות אתה נשרף יותר, אבל אם ההרגשה לשבת ב- 63 מעלות עושה לך טוב יותר, אז תצבע בלבן.

מסקנת המחקר היתה שההבדל לא משמעותי עד שזאת לא צריכה להיות הסיבה לבחירת צבע.

ושלא יהיו לך אי הבנות הנתונים הם רק דוגמא ולא מדוייקים.

עם אמצא את הכתבה אשים קישור

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם הציק לע בעין לראות שהרדיאטור של המזגן חוסם את הרדיאטור הרגיל! לי לא קרה אבל יש כאלה שאמרו שכאשר המזגן פעל זה גרם להתחממות הרכב... אין לי מושג איך ולמה כי לי זה לא קרה.

אז יש כאלו שאמרו. זה מגיע כך היישר מהמפעל ברוב המכוניות. זו הצורה להרכיב את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...