Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני ירדתי למחתרת :shock:

או אם לצטט מישהו מהשרשור הזה:

אני עדיין מחכה לתגובה של בעלי קליאו... כמה מפתיע שאף אחד לא מגיב.... :roll:

אז מה, עכשיו נחכה לתגובות של בעלי האיביזה ? :roll:

שורה תחתונה לפי און:

"האיביזה החלבית חייבת לצאת אחרונה במבחן הזה. למעט פוטנציאל שיפורים וביצועים אין באמת לספרדייה הקטנה את הכלים הדרושים ממכונית ספורטיבית קטנה. היא אומנם בטוחה, אבל לחלוטין לא מהנה לנהיגה עבור נהג חובב הגה."

ולגבי מלחמת הקליאו במיאטה, כנראה שהפחדתם אותו, הוא פחד להכריע :wink:.

העיקר שהקליאו mk2 לוקחת את ה-mk1, אין מה לעשות, צריך להתחיל לשפר את המחירון שלה :twisted: (ברשד אמנם ניסה אבל לא הצליח לדפוק את זה).

ניר

פורסם
העיקר שהקליאו mk2 לוקחת את ה-mk1, אין מה לעשות, צריך להתחיל לשפר את המחירון שלה :twisted: (ברשד אמנם ניסה אבל לא הצליח לדפוק את זה).

ניר

אני לא רוצה להכנס למערכת השיקולים של און, ויש לי את כל הכבוד לדירוג שלו, אבל בכל זאת אני מוצא את עצמי חייב לומר מספר מילים אישיות (ולא, שום מילה על האיביזה, אני חושב שזה די מיותר כשהיא אחרונה ממילא :wink: )

1. אימפרזה מקום לפני אחרון - אותי זה דווקא לא מפתיע. אם משקללים את כל הגורמים, כולל עלות אחזקה, האימפרזה פשוט לא יכולה להצטיין. מעבר לכך, ה-STI באמת מהווה הפרש משמעותי שמציב את ה-WRX באור שלילי יותר. העניין הוא שרוב קוני ה-WRX לא נהגו על STI, אז אין להם מושג... חוצמזה, בגוון אישי - אם הייתם נותנים לי להתפרע על המסלול עם אחת מהמכוניות הללו, אחרי המיאטה אני מניח שהאימפרזה היא הבאה בתור.

2. סיאט לאון 2 - גם במקרה שלה ושל הקליאו עניין בקרת היציבות עולה כגורם משמעותי הדורש איזכור. אני דווקא לא בטוח שבמכוניות מהשנים הללו מדובר בגורם כל כך עיקרי.

3. קליאו MK1 - מעניין שהיא יצאה אחרי הלאון ולפי מה שאני קורא הסיבות הן חדות והתנהגות פרועה יותר מה-MK2 (מה שאולי הודגש ברכב המבחן בגלל המתלים המשופרים?), וכן מכוניות עייפות בשוק (ואני דווקא מכיר לא מעט קליאו MK1 במצב מעולה). בנוסף, עניין בקרת היציבות עולה כיתרון בולט לדור השני (שוב - לטעמי לא מדובר בנושא שצריך להוריד או להעלות בדירוג). לסיום - נכתב שהפער בין הדגמים לא גדול כל כך, אבל לא נכתב שהפער במחירונים גדול בהחלט - וזהו גורם משמעותי לטובת ה-MK1 (אפילו שהיא נמכרת מעל מחירון).

4. לסיום - על המקום הראשון - בעוונתי לא יצא לי לנהוג מספיק על מיאטה NA, אבל מנהיגה מספקת ב-NB ו-NC, לטעמי הן פשוט מציעות חווית נהיגה עדיפה על הקליאו. לא שאין לקליאו יתרונות עליהן, אבל כיול שלדת ההנעה האחורית הכל כך מוצלח של המיאטה, פשוט מציב אותה בליגה שונה מבחינת תחושות (כמובן שיש עוד השגות, אבל זה לא הנושא) - לדעתי אם טווח התקציב היה גדול יותר, המיאטה הייתה יוצאת ראשונה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אני די מסכים עם כל מה שאמרת.

ברור שכל קביעת מדרג שכזאת תהיה בעייתית כי לכל אחד מערכת שיקולים משלו.

כל אחד יגיע לבחירה אחרת לפי הדרישות שלו (שמעתם בעלי האיביזות ? שכל אחד יהנה מהרכב שהוא בחר עם מערכת השיקולים שלו, זה לגמרי מיותר לנסות לשכנע אחרים שהרכב שלכם זאת גם הבחירה הנכונה עבורם).

ניר

פורסם

מסכים עם דבריו של רוני ואפילו קצת "מאוכזב" מהתוצאה.

מחירון הקליאו דור I (למרות שהן נמכרות מעליו ולא במעט) נשחט לגמרי ע"י לוי יצחק לאיזור ה-46 אש"ח לעומת הדור II שעומד על סביב ה-80 אש"ח לשנת 2003 - הבדל עצום ביחס התמורה לשקל!

לא אשקר, הייתי מעדיף קליאו דור שני על הקליאו שלי אבל זה בגלל מי שאני ובטח לא בגלל מצבה "העייף" של הקליאו שלי ומי שמכיר יודע שהקליאו הנ"ל היא אחת השמורות בארץ...( יוצאת סדנת שראל טיונינג :wink: )

בכל מקרה הייתי מסכם את המבחן הזה כאחד הימים היותר כייפים שחוויתי בתחום המוטורי בארץ...

אייל

נ.ב

האחריות ל"תזזיתיות ולחדות" המוגזמת בהחלט נובעת ממערכת המתלים הספציפית שלי - גם לי לקח לא מעט זמן להתרגל לזה ובהתחלה אפילו הייתי מאוכזב מההתנהגות - היום אני מאושר!

BMW M135I

פורסם

ב- 26/04 כתבתי "לדעתי און יעקובסון צודק", לזה קוראים נבואת הבאבא :lol:

בנאי, אני במקומך הייתי נכנס למחתרת, אבל מסיבות אחרות.

לכל חובבי VAG יש לכם רכבים טובים ואני לפחות מכבד את החלטתו של כל אחד מכם לנהוג את רכבי הקונצרן.

כפי שנאמר בעבר, אין מה לחפש מנצח ו/או מפסיד במבחן הזה פשוט אין מושג כזה, כל רכב מביא יתרונות וחסרונות לשולחן והרוכש הפוטנציאלי יעשה את שיקוליו.

C U BAADEN.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
מסכים עם דבריו של רוני ואפילו קצת "מאוכזב" מהתוצאה.

מחירון הקליאו דור I (למרות שהן נמכרות מעליו ולא במעט) נשחט לגמרי ע"י לוי יצחק לאיזור ה-46 אש"ח לעומת הדור II שעומד על סביב ה-80 אש"ח לשנת 2003 - הבדל עצום ביחס התמורה לשקל!

לא אשקר, הייתי מעדיף קליאו דור שני על הקליאו שלי אבל זה בגלל מי שאני ובטח לא בגלל מצבה "העייף" של הקליאו שלי ומי שמכיר יודע שהקליאו הנ"ל היא אחת השמורות בארץ...( יוצאת סדנת שראל טיונינג :wink: )

בכל מקרה הייתי מסכם את המבחן הזה כאחד הימים היותר כייפים שחוויתי בתחום המוטורי בארץ...

אייל

נ.ב

האחריות ל"תזזיתיות ולחדות" המוגזמת בהחלט נובעת ממערכת המתלים הספציפית שלי - גם לי לקח לא מעט זמן להתרגל לזה ובהתחלה אפילו הייתי מאוכזב מההתנהגות - היום אני מאושר!

אייל, לגבי הקליאו העייפה הוא התכוון לשלי.:roll:

אני לא צריך לספר לך מה זה לסחוב שחיף כמוני בעליות :shock:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

שמעתי את רוני כותב את זה?

המיאטה פשוט מציעה חווית נהיגה עדיפה על הקליאו. כיול שלדת ההנעה האחורית הכל כך מוצלח של המיאטה, פשוט מציב אותה בליגה שונה מבחינת תחושות.

(לאחר עריכה קלה וללא שיבוש המשמעות המקורית)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שמעתי את רוני כותב את זה?

שמעת את רוני מקליד את האותיות במקלדת?

זה יכולת שיש לכל בעל מיאטה? אני רוצה גם...

:lol:

כבוד ללאון 2...לא הופתעתי,אחת האופציות הטובות והכדאיות בשוק לטעמי.

פורסם

לכל הצרפתים כל הכבוד, זה היה עוזר אם התוצאות היו מתפרסמות שלשום (היה לי פחות כובה לאכול...)

בכל מקרה חייב צ'יפ דחוף כי המילה "חלבית" לא נמצאת בלקסיקון שלי.

מצטרף אליכם למחתרת- לפחות עד שנסדר ת'עניינים.

בכל מקרה אני והבורנטית שלי זה אהבת אמת וזה רק אומר שבקרוב נפנק אותה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תאמין לי שגם המחירון של הדור השני נשחק מאוד.

לפני פחות משנתיים המחירון של הרכב שלי היה 110 ועכשיו הוא 80 (או פחות ? לא יודע), זאת לא שחיקה ?

אתה גם השווית רכב דור ראשון מ-2001 לרכב דור שני (מה לעשות, עם יותר תוספות יקרות כמו הקסנון) מ-2003. ברור שיהיה הבדל.

ניר

• תוכן חדש...