Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום , לאחר תקופה ארוכה שההגה משך ניגשתי לפנצ'ריה.

התברר שהפרונט לא היה מכוון, והצמיג הקדמי ימני נקרע כמעט כולו.

קניתי שני צמיגים של פירלי P3000 T82, והרכיבו לי אותם מקדימה.

בנוסף, עשיתי "כיוון פרונט קדמי" כי המכונאי אמר שברכב שלי לא ניתן לכוון מאחור. , הכיוון עלה 115ש"ח, והצמיגים 400.

שאלותיי:

א. איך המחירים? והצמיגים?

ב. כבר לאחר נהיגה לא ארוכה מדי, הרגשתי שההגה אינו ישר במאה אחוז, אם כי הדרך היתה טיפה משובשת - זה תקין?

ג. האם זה נכון שברכבי (בחתימה) לא מכוונים את הצמיגים האחוריים?

ד. האם היו אמורים להרכיב את החדשים מקדימה?

תודה מראש, צביקי.

פורסם

היכן עשית את הכיוון פרונט? מחיר זול.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

דיונים על האם לשים את הצמיגים החדשים מקדימה או מאחור היו בטונות בפורום, והסכמה אין. יש יתרונות לכאן ולכאן.

המחיר נשמע סביר, 400 ש"ח לזוג צמיגי פירלי נשמע הוגן. אני מקווה שבדקת את תאריך הייצור שלהם לפני ההרכבה.

ולגבי ההגה - לאחר כיוון פרונט ההגה צריך להיות ישר פלס כשהרכב נוסע קדימה. לפעמים יש פאשלות, ולכן אני מציע שתבדוק את הנושא שוב מחר בבוקר על כביש נורמלי ותחזור למכון לכיוון חוזר במידת הצורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התאריך של הצמיג היה 2006, כמו כן בעל החנות הינו אדם שאני סומך עליו מאוד.

הכיוון נעשה במוסך באריאל.

האם כאשר אני חוזר לכיוון נוסף , הוא אמור להיות בתשלום? כי ההגה אינו פלס. אמנם המצב טוב יותר מאשר קודם, אך עדיין ישנן סטיות לשני כיוונים.

מה לגבי זה שניתן לכוון רק מקדימה?

פורסם

לא, לא אמור לעלות לך כסף. לאחר כיוון פרונט ההגה צריך להיות מיושר לכיוון הנסיעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...