Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהבנתי שיקח לי עוד קצת זמן לחסוך לרכב שרציתי {147 אלפא} החלטתי לחפש רכב גיר ידני עם קצת ערך מוסף באזור ה-40000. יש לי שכן שמוכר גולף 99 1.8 הדגם עם ה20- שסתומים, ידני כמובן!! האם הדגם הנ"ל מומלץ??

כאחד שעבר הרבה הרפתקאות עם מכוניות שונות{ואיטלקיות}. חשבתי ללכת לאזור גרמניה ולחפש בינתיים קצת איכות ברכב!

פורסם

לגיסי יש את הרכב הנ"ל.

אחרי שנתיים אם הרכב אני יכול להגיד לך שהו מאוד מרוצה.

הוא מרוצה מהאכות חומרים הרכב מפנק במיוחד.

מבחינת אמינות רכב אמין מאוד אם מטפלים בו כמו שצריך חלקים וטיפולים מעט יקרים (VW...).

נסיעה הרכב יציב על הכביש יש לו המון כוח זמין ולא אוכל הרבה דלק יחסית (1\10 בעיר).

ביטוח יחסית לא יקר.

זהו בערך...

אגב גם גסי רוצה למכור (עקב מעבר לרכב אטומט) למעוניינים.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם
אחרי שהבנתי שיקח לי עוד קצת זמן לחסוך לרכב שרציתי {147 אלפא} החלטתי לחפש רכב גיר ידני עם קצת ערך מוסף באזור ה-40000. יש לי שכן שמוכר גולף 99 1.8 הדגם עם ה20- שסתומים, ידני כמובן!! האם הדגם הנ"ל מומלץ??

כאחד שעבר הרבה הרפתקאות עם מכוניות שונות{ואיטלקיות}. חשבתי ללכת לאזור גרמניה ולחפש בינתיים קצת איכות ברכב!

אם זה שכן, מה פשוט יותר מלבקש את הרכב לנסיעה קצרה ולהתרשם באופן עצמאי. כמי שמחזיק רכב כזה כבר מספר שנים, אני יכול רק להעיד על שלי. נוח, חזק ואיכותי מאוד בתחושה שהוא מעניק. מחירי אחזקה בפרוש סבירים, אפילו במוסך המרכזי ואמינות טובה, בניגוד לסיפורי הזוועות שמתרוצצים כאן מעת לעת.

על צד השלילה, היגוי שאותי לא מספק, במיוחד אם אלפא היא המדד, למרות שהרכב יציב ומקנה הרגשה מאוד טובה בכל הנוגע לאחיזת כביש. מגרעת נוספת שמאפיינת במיוחד את המנוע הזה, רעש מכני כבד ומטריד מעל 3500 סל"ד.

לסיכום, לדעתי המאוד משוחדת, קניה מצוינת.

פורסם
:-o מאוד מעוניין בדגם הנל עם גיר ידני מתחנן למוצא הישר לאחת שרוצה למכור

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

כן בהחלט המון סיפורים על כביכול מנוע 1.8 20v לא ממש מומלץ. היום אני צריך לעשות נסיעת מבחן ואז נראה.

אתמול הייתי בתוך האוטו וחוץ מקצת שפשופים מכוערים בפלסטיקה של חלונות החשמל וליד מוט ההילוכים הרכב נראה טוב. מה גם שהוא עשה רק 105000 וכל הטיפולים שלו במוסך מורשה{ראיתי קבלות}

• תוכן חדש...