Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברור שזה לא פרויק כזה גדול כמו שיש פה אנשים שעושים שמפרקים מכוניות ובונים בניות מפיבר ודברים כאלה אבל ככה מתחילים לא? :-P

אז ככה...סתם היה לי משעמם ואין לי כוח לחכות למשכורת של חודש הבא כדי לקנות ג'אנטים אז אמרתי יאללה אני יצבע את הטאסות שלי באוטו לצבע לבן (אותו צבע של ג'אנטים שנאי מחפש)

קניתי 2 ספריים ב14 שקל +12 אזיקונים שנתנו לי בחינם 8)

התמונות מתחילות מימיל לשמאל-

1. הטאסה אחרי הניקוי השיוף שלה

2. הטאסות אחרי שכבה ראשונה

3. עוד זווית לשכבה הראשונה

4. הטאסה עוברת את השכבה השניה

5. הטאסות מורכבות יום למחרת על האוטו

כל הטאסות עברו 3 שכבות (יום למחרת קניתי את הספריי ה2 וצבעתי אותם שוב נתתי להם להתייבש בשמש)

איך יצא?

DSCF1158.jpg

DSCF1162.jpg

DSCF1165.jpg

DSCF1163.jpg

DSCF1171.jpg

פורסם

לקבלת אפקט יפה יותר מומלץ לצבוע את האטסות לסיום בצבע שקוף, שנותן אפקט מטאלי לטאסות גם אם הן בצבעלבן.

פורסם

זה נורא מזכיר לי פרוייקט שביצעתי בצעירותי, זה נקרא אז "פרוייקט צביעת שטחים בדף באמצעות טושים"

ונעשה בגן חביבה.

אכן - עבודה מעולה, מאוד מורכבת, ואני חושב שלא הבנתי עד הסוף את הקטע של האזיקונים - לא מודגם לגמרי איך השתמשת בהם במהלך הפרוייקט - אשמח אם תוכל להרחיב בנושא

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון, הציניות שלך לא במקום לדעתי.

היה פעם סיני שאמר שכל מסע של מיליון קילומטר מתחיל בצעד אחד קטן.

או במקרה שלפנינו, כל פירוק ראש מנוע בסופ"ש (בשביל הכיף, כמובן) מתחיל בצביעות טאסות.

תתחדש, תמשיך לתקן ולשפר לפי הטעם שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לבחור שאמר שעדיף לשים לקה- אז כן נכנסתי לחנות של טמבור ועבדו שמה 2 אנשים שלא יודעים בכלל איזה ספריי רציתי אני מצאתי את הספריי הזה לבד...ואז כששאלתי אותם על לקה שקופה בכלל הם נשארו עם פה פתוח. אבל שטויות עשיתי את זה סתם כדי להתנסות בכל הקטע של צביעת פלסטיקים אני מתכנן גם ככה חודש הבא אחרי המשכורת לקנות גאנטים פשוטים או משו כזה :)

פורסם

נראה מיקצועי ביותר, אם בעזרת השם אני יצליח לתקן את הסקודה שלי אני יתחיל בפרוייקטים כאלה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אני כולה בן 17 מה אתה רוצה שאני יפרק לך את המנוע ?

אני מכיר שני אחים בני 19 שמפרקים מנועים מכיתה א' :roll:

ויצא לך יפה מאד

סחטיין

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

למה שירד?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עבודה מעולה, צפוי לך עתיד מזהיר בתור צבעי רכב ברשת צ'מפיון מוטורס, תגיד להם שמרק10 מהפורום ממליץ.

אני ממליץ להנהלת הפורום על הדבקה של הפרוייקט !!

בהצלחה בפרוייקט הבא.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...