Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל אלא שאומרים ללחוץ על הבלמים ראו פעם מה קורה לדוושות במכוניות בזמן תאונה?

ברוב המכוניות אני מתכוון לאלא שאין להן 5 כוכבי בטיחות הדוושות יפרקו לכם את הרגליים

כמובן הכוונה לתאונה חזיתית אבל אם המכונית מאחורה נכנסת בכם מספיק חזק יש מצב שהאוטו שלכם יכנס בתוך האוטו לפניכם

וירסק לכם את הברכיים :-(

אתה קורא מה שאתה כותב?

מדובר בתאונה מאחור וגם אם אכנס ברכב שלפניי אני מעדיף רגל מרוסקת ממפרקת שבורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כודם כל, לדעתי(למזלי לא היתי מעורב בתאונות קשות), אם את/ה רואה שתקרא תאונה, ואין לאן לברוח(יש מישהוא מקדימה), אבל יש זמן להגיב, חובה לצפור! שגם הזה מקדימה יתכונן.

ללחוץ על בלם או לא, תלוי במהירות הזה שעומד להכנס בכם, אם המהירות נמוכה, עדיף ללחוץ, פחות נזק לרכב, ופחות סיכוי שתעופו לאמצע צומת מלא בתנוע.

אם הזה שעומד להיכנס בכם נוסע מהר, איזבו את הבלמים! כך תספגו הרבה פחות אנרגיה, אם יש אפשרות, רצוי אפילו להאיץ כמה שיותר לפני המקה, ככל שההפרש בין מהירויותיכם יהיה קטן יותר, כך תקתן המכה שתקבלו!

אבל, לא משנה אם המקה מאחורה או מקדימה, בשלב כלשהוא הרגליים והידיים יעופו אחורה, ואז/או לפני זה קדימה, אז רצוי לא להחזיק רגליים על הדוושות בעת המכה, כי יש סיכוי רב שהן יסתבכו הין הדוושות וכו', אבל גם תחזיקו ככה, שלא תקבלו מכה מהידיים שיעופו אחורה, אליכם.

אבל במציאות הסיכוי שתספיקו להגיב הוא אפסי כמאט, לכן עצם האובדה שאתם מודעים שאכשיו יכנסו בכם חזק, כבר הפגיעה תהיה פחות חמורה, לכן כמו שהמורה לנהיגה שלי לימד אותי, תמיד כשעוצרים בודקים במראה האמצעית האם מישהוא טס לעבריכם

מיכאל

פורסם

חתיכת הקפצה עשית לנו פה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תרים הנד-ברקס, תלחץ הכי הכי חזק על הבלמים, תפעיל אורות מצוקה (ארבעה וינקרים), שאם הוא ייזכר להסתכל עליך, הוא יבלום, שים את הראש על משענת הראש, כדי שפגיעת הראש לא תהיה רצינית, תהדק את החגורה סביבך, תעביר ידית הילוכים ל-P או אם זה ידנית ל-N. ידיים משולבות לחזה, רגליים על איזורים תומכים, והכי חשוב - לא לנעול מרפקים או ברכיים. זה אסור.

נ.ב. תזמין משטרה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
תרים הנד-ברקס, תלחץ הכי הכי חזק על הבלמים, תפעיל אורות מצוקה (ארבעה וינקרים), שאם הוא ייזכר להסתכל עליך, הוא יבלום, שים את הראש על משענת הראש, כדי שפגיעת הראש לא תהיה רצינית, תהדק את החגורה סביבך, תעביר ידית הילוכים ל-P או אם זה ידנית ל-N. ידיים משולבות לחזה, רגליים על איזורים תומכים, והכי חשוב - לא לנעול מרפקים או ברכיים. זה אסור.

נ.ב. תזמין משטרה.

אורות מצוקה כן - אבל אין זמן לזה.

לגבי ללחוץ הכי חזק על הבלמים? ובנוסף להרים בלם יד?

מקווה מאוד מאוד! שמישו לא יקח את התגובה שלך וישתמש בה.

דרך אגב, אם הוא יתגלגל על ידי לעזוב את הברקס/לתת טיפה גז המכה תהיה פחות חמורה!

אם יש לי זמן לכל זה,אולי אני גם אתקשר לסוכן ביטוח לפני? ואברר עלויות?

פורסם

נ.ב. תזמין משטרה.

צא מהאוטו, תשים משולש אזהרה כדי שהוא יזכור להסתכל עליך, אבל לפני שאתה יוצא מהאוטו אל תשכח לקחת את האפוד הזוהר הרי לא בא לך לחטוף דו"ח על אי לבישת אפוד זוהר. בו זמנית תרוקן את הפח אשפה מכל מיני דברים שאח"כ הם לא יעופו עליך ולא יתפרקו לך בפנים ותפרק את המראה הפנורמית שלא תעוף לך לראש, תוך כדי שאתה לוקח את המשולש מהבגאז' תיקח את הצמיג ספייר ותתקין אותו בפגוש, ככה האנרגיה של המכונית תיבלע בצמיג ספייר. :screwy:

ROOONEEYY

פורסם

מצחיק, אבל אתה לא ריאליסטי. זה קרה לחבר שלי, והפעולות הללו הצילו אותו!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם
אני עומד מאחורי רכב, עומדים לפגוע בי מאחור- מה עושים?

שלח את ההצעה הזו ל-Euro NCAP בתור תרחיש תאונה נוסף ותהנה מתמלוגים במשך כל חייך. :wink:

MCS 2008

פורסם

גדול! רק שהוא יצטרך עו"ד והוכחות שזה שלו, לא?

פורסם
גדול! רק שהוא יצטרך עו"ד והוכחות שזה שלו, לא?

מה, שרשור בקארז זה לא מספיק???

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אי אפשר לדעת מה פתאום יעלה בראשם של האנשים שם...

• תוכן חדש...