Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
4. שים לב - תחנת דלק אחרונה לפני אילת היא במצפה רמון. מדובר בכ-170 ק"מ נסיעה ללא תחנות דלק. אני לא יודע מה קיבולת המיכל של הקטנוע שלך, אבל אל תהמר, אם זה גבולי קח איתך דלק.

יש תחנת דלק ביוטבתה לא?

פורסם

פיליפ אני לא אראה את יטבתה כנראה, אני נוסע ממצפה רמון.

מקס, אם אני אחיה על הדעה שלך אני לא אגיע רחוק.

בכל אופן: אני זז להתארגנויות אחרונות ויוצא לדרך, נתראה יום ראשון או שבת.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני בעד, יש לי חשק בעצמי לרדת לאילת על קטנוע מנהלים.

כמה עצות:

1. אמרו לך כבר ואני אומר שוב, שני מיכלים של ספריי מתקן פנצ'רים.

2. אם יש לך אפשרות, שני בקבוקי ליטר וחצי עם דלק just in case.

3. נגן מוזיקה זה נחמד כדי להעביר את הדרך בשממה, אבל לא בעוצמה גבוהה כדי שתשמע את הקטנוע ואת הדרך. תזכור שרוב התנועה שם תהיה מהירה ממך משמעותית.

4. כשאתה רואה משאית, תתרחק! משאית שעוברת ליד קטנוע במהירות של 120 קמ"ש מוציאה אותו מאיזון.

5. את כל הציוד שלך תקשור טוב מאוד לקטנוע.

6. ביגוד ביגוד ביגוד, אם אין לך מעיל רכיבה תקנה.

7. שים לך red bull בתיק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כולה 400 ק'מ, אנשים קפצו פי 50 מזה על מקל פוגו.

שים נעלי בית וסע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יצא בכלל...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

יצאתי, חזרתי היום לצערי עקב מנוע מת בטנדר שאילץ אותי בנסיעה דחופה לשטחים לאשפז את הרכב :(

היה נחמד לנסוע, הרוחות בדרך הלוך הרגו אותי ממש היה קשה, בדרך חזור היה סבבה לגמרי.

MP לקחתי, שמתי אוזניה אחת בלבד.

דלק לא לקחתי, הלך לי בסה"כ עד אילת 14.5 ליטר, מלאתי במצפה רמון והמשכתי לאילת בלי בעיה, לא עצרתי בדרך מלבד התדלוק.

על הספריי פנצ'רים ויתרתי מהסיבה שכדי שיתפוס הוא צריך גלגל מלא אוויר ולא היה לי מקום לקחת קומפרסור.

את הציוד שלי לא נאלצתי לקשור הכל נכנס בתאי הקטנוע (תכננתי לחזור רק מחר).

לסיכום: היה מאוד נחמד להעלם 24 שעות והיו גם 6 אופנועים במלון נובה (ג'יקסרים לדורותיהם ו2 נינג'ות).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...