Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז ככה, מי מהחברים שמכיר אותי, יודע שקניתי לפני כמעט חודש ג'וימקס חדש מהחברה, יש לי חשק לנסוע לאילת, ארזתי הכל כבר אני עכשיו ממש מכין שירים בנגן לדרך, הכסף בכיס (הוא תמיד שם לא משנה נו), אני מאושר.

אמא שלי עם השטויות שלה "תמות בדרך זה מסוכן זה פה זה שם" מטריפה אותי.

אני יודע שזה לא מסוכן גם שאלתי בפולגז אם עשו את זה ויש שם בחור שעשה את זה עם גרנדינק ככה שאני לא מיוחד או משהו.

מה הייתם עושים במצב שלי (לנסוע באוטובוס לא אופציה כל הקטע זה החויה מהדרך מצפה רמון וכל זה)

תודה אנשים יקרים, אור.

(אגב, אני לא יוצא בלילה אני יוצא בבוקר עם הזריחה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

סביר להניח שהקטנוע יעמוד במשימה

השאלה היא, אם הגב שלך יעמוד בה...

הממממ, ואני לא מבין למה אתה מתכוון בקטע של נסיעה כיפית בכבישים של מצפה רמון

אתה לא באמת מאמין שהקטנוע הזה "ישחיז רגליות" בסיבובים האלה, נכון?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

תסע, למה לא?

הרפתקה.

אל תסע דרך כביש הערבה - סכנת נפשות לאופנוענים (עקיפות ותאונות), יש כמה שרשורים בפולגז על חבר'ה שנתקעו, לא הייתי ממליץ לרכב לבד, במקרה של תאונה / פנצ'ר אתה בבעייה מבחינת בדואים או עזרה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לירון, לבד, כמו 4 פעמים מתוך 5 מאז גיל 18, לזרוק את הראש על מיטה ולחזור ביום ראשון (נראה לי), תאמין לי זה נשמע משעמם וכולם חושבים שנוסעים לאילת לכייף, גרתי שם וזה העיר הכי מעפנה שיש אני מעדיף לנסוע לת"א בשביל לבלות גם יותר קרוב לבית.

לגבי הנסיעה עם הקטנוע: אני מתכנן עצירה בב"ש ועוד עצירה במצפה רמון, אני הולך לנסוע הכי רגוע שבעולם, הכוונה היא להנות מהנוף. לגבי הגב, הוא יחזיק ;)

קונדי, אני נוסע לבד כמו שכתבתי, אין לי עם מי לנסוע ואני די איש שחי "אם אין אני לי, מי לי" וטוב לי ככה גם אם בדואי יחטוף אותי בינכו אמא שלי לא תרגיש את זה (סתם צוחקים נו)

אני נוסע ממצפה, לחזור אני עדיין לא יודע אבל כנראה גם דרך מצפה.

פורסם

תסע ותחזור דרך מצפה, דובר לע זה רבות בפולגז, ואני יכול לתרום מניסיון אישי ומר שלי - כביש הערבה משול להתאבדות על דו"ג. נקודה.

תעשה טובה לעצמך ולנו - אל תסע משם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קח בחשבון מספר דברים.

1. ספריי לתיקון תקרים - חובה. לא תמיד פותר את הבעיה, אבל שווה לקחת, לפעמים זה מציל אותך.

2. טלפון סלולרי - חובה.

3. החלטה נבונה לנסוע בשעות היום.

4. שים לב - תחנת דלק אחרונה לפני אילת היא במצפה רמון. מדובר בכ-170 ק"מ נסיעה ללא תחנות דלק. אני לא יודע מה קיבולת המיכל של הקטנוע שלך, אבל אל תהמר, אם זה גבולי קח איתך דלק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש לי 14 ליטר דבר טוב אחד לפחות :)

שזה יספיק בהחלט עד אילת ;)

טלפון אני אקח, ספרי פנצ'רים השד יודע מהיכן להשיג אבל אני אקנה בדרך כבר בב"ש או משהו.

עוד דברים ?

פורסם

שמע, לפעמים יש דברים שרוצים לעשות ושום דבר בעולם לא ימנע ממך לעשות את זה.

אם בא לך לעשות את זה אז תעשה את זה.

רק אל תשכח:

לתת לקטנוע לנוח לפחות פעם בשעה

לקחת איתך מתקן פנצ'ר מהיר (לא מתאים להתקע עם פנצ'ר באמצע שום מקום)

לא ללחוץ על הקטנוע לא לסחוט עד הסוף כדי להגיע למהירות גבוהה אחרי הכל זה קטנוע ולא כדאי לתת לו לעבוד בטורים גבוהים מאוד לאורך זמן.

תבדוק מקומות עצירה לתדלוק לא נעים להשאר עם רבע ליטר שיש לך עוד 100 ק"מ.

תעצור מידי פעם למנוחה, הכביש נורא משעמם ויכול לגרום לחוסר תשומת לב מספקת.

תהנה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

סע ותהנה.

כמו שנאמר, רק דרך מצפה.

בדוק לחץ אוויר.

עצור מספר עצירות התרעננות.

נסיעה טובה ותחזור עם חוויות.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג', הכל מוכן לי מבחינת הקטנוע הוא יצא ביום שלישי מסרוסי ;)

לגבי חויות אין בעיה ואין מצלמה.

אני הלכתי לישון.

פורסם
תבדוק ותברר איך הספרי הזה עובד כאשר יש לך גלגל עם פנימית (בהנחה ויש לך פנימית כמובן).

שיהיה בהצלחה, סע בזהירות!

באיזה שנה אתה חיי?

מה זה פנימית?

תהנה,אני מחכה למילואים בשביל לעשות נסיעה כזאת.

אייל

• תוכן חדש...