Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר פריצה לרכבי נותרתי עם מינוס חלון נהג אחד באוטו.

ביטוח השמשות מספק שמשות מתוצרת אורן - ORAN הישראלית בלבד.

אין לי עם זה בעיה, אלא שלרכב, מסתבר שיש.

לאחר ההרכבה של השמשה החלופית מסתבר שהחלון לא נסגר - אלא עולה רק עד "כמעט".

מכיוון שהחלון הקודם המקורי של הרכב נסגר עד הסוף - אין לי אלא לפנות אל ORAN כדי לקבל את ההתייחסות שלהם לנושא.

דגם הרכב שלי הגיע עם שתי צורות שונות של חלונות, בעקבות שוני במנגנוני המרימים, לאורך השנים, לפיכך עולה בי חשש \ חשד אמיתי שהחלון שהורכב לא הוא לא החלון המתאים.

האם למישהו יש נסיון איתם? יש איזה לינק לCROSS-REFERENCE שלהם?

[מספרי מק"ט מקוריים של היצרן מול המקט"ים שלהם - כדי שאוכל להשוות האם קיבלתי חלון מתאים או לא]

רון.

אגב, קיימת גם הצעה של בעל המקצוע "להרים" לי את המנגנון ככה שהוא ייסגר, אבל אני סולד למדי מחאפריות, כך שגם פתרון כזה לא בא בחשבון

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
למה שלא תיגש אל זגג הרכב שביצע זאת כדי שיפתור הבעיה או ע"י החלפת החלון לאחר מתאים או ע"י איזה תקון אם יש תקלה אחרת.

בברכה - רפי לין :-)

1. אל חשש - אני ניגש [לא חשבתי אחרת]

2. כי מדובר בכל זאת בבעל מקצוע ישראלי [שיודע הכל, מכיר הכל, פירק והרכיב את רוב מכוניות העולם החדש] אני מעדיף לעשות שיעורי בית ולא להתקל בפינת ה"הנה אני מרכיב לך חלון של מיני-מיינור, יוצר בסדרה מיוחדת עבור ב.מ.וו משערות ערווה של חמוס", כי לצערי, זו הרמה המייצגת של רוב בעלי המקצוע בארץ

רון.

oo==00==00

פורסם

שים לב שהחלון החדש והלא מקורי, כנראה עבה יותר וכבד יותר מהמקורי, מה שמקשה מאוד על המנוע החשמלי של החלון, ועלול להוביל לשריפתו (מנסיון). אני במקומך הייתי מחפש חלון מקורי מפירוק.

פורסם

עדכון וסוף סיפור:

חזרתי אליהם, הראיתי [פירקנו את דיפון דלת הנוסע] שהחלון שהורכב אינו החלון המקורי.

נערכו בירורים - אורן לא מייצרים חלון חלופי לדגם הזה.

בירור בקמור - צריך להזמין בגרמניה, ייקח שבועיים.

בירור קצר אצל מספר זגגים באיזור, נמצא חלון מקורי מתאים - הובא והורכב.

זהו

"אסור לפתוח חלון עד מחר - תן לתושבות ולדבק להתייבש"

רון.

oo==00==00

• תוכן חדש...