Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מאזדה 121] סל"ד סרק נמוך, וחיווי נורית בלמים (כורת ערוכה למופת. ממש אומנות)

בימבה121
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הי,

כפי שהבנתם יש לי בימבה 121 קטנה וחמודה,

לאחרונה יש בעיה מוזרה שהאוטו מתכבה ברמזורים, בסיבובים איטיים ואפילו אם רק מדליקים אותו והוא על ניטרל ועם ארמברקס..כמובן שאני ממעטת לנסוע בו, ונוסעת רק בשעות ללא פקקים כדי למזער את הסיכוי להתקע, והוא כבר ביקר במוסך - תיקנו את הדיסטריביוטור, אך כניראה שזה לא הועיל.

ההרגשה היא, כמובן בלי להבין שום דבר בנושא, שאין מספיק דלק, כאילו באיזה רגע חסר לו והוא נחנק.

בנוסף הופיעה בעיה שהמנורה של הארמברקס לא מתכבה גם כשהוא מורד.

מה זה יכול להיות?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את לא האישה הראשונה בפורום, אבל ברוכה הבאה בכ"ז. (הכותרת נערכה)

אם תשתמשי במנוע החיפוש תגלי שגם הגברת הראשונה של הפורום כותבת שרשורים עם כותרת עניינית.

לענין סל"ד הסרק הנמוך - האם הבעיה מתרחשת רק בסל"ד סרק ? האם התחושה של "חוסר דלק" נעלמת בנסיעה ?

לענין נורית בלם היד - גשי למוסך בהקדם לבדוק את הבעיה.

ייתכן והמנורה נשארת דלוקה בגלל קפיץ לא תקין בידית בלם היד, וייתכן שנורת הבלמים הדלוקה מעידה על בעיה במערכת הבלמים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי,

כפי שהבנתם יש לי בימבה 121 קטנה וחמודה,

לאחרונה יש בעיה מוזרה שהאוטו מתכבה ברמזורים, בסיבובים איטיים ואפילו אם רק מדליקים אותו והוא על ניטרל ועם ארמברקס..כמובן שאני ממעטת לנסוע בו, ונוסעת רק בשעות ללא פקקים כדי למזער את הסיכוי להתקע, והוא כבר ביקר במוסך - תיקנו את הדיסטריביוטור, אך כניראה שזה לא הועיל.

ההרגשה היא, כמובן בלי להבין שום דבר בנושא, שאין מספיק דלק, כאילו באיזה רגע חסר לו והוא נחנק.

בנוסף הופיעה בעיה שהמנורה של הארמברקס לא מתכבה גם כשהוא מורד.

מה זה יכול להיות?

תודה רבה.

כנראה זו הבעיה

אירית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהיכן את בארץ ?

העתיקי את מקום מגוריך לנתניה, וחפשי שם מכוון קרבורטורים מומלץ מאוד, שיפתור את בעיית סל"ד הסרק.

בבעיית נורית חווי בלמים טפלי מייד מחר בבוקר.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרז,

הי סל"ד זה הילוך אני מניחה,

התחושה של החוסר דלק - או יותר נכון כאילו לא מגיע מספיק - היא רק במהירות נמוכה,

במהירויות הגבוהות הכל בסדר. הבעיה של נורית החיווי היא ממש בת יומיים שלושה, כך שאולי יש איזשהו קשר.

אני הולכת שוב למוסך, זה לא שאני מזלזלת בנושא, אבל רציתי קצת מושג מאיפה זה יכול לנבוע, כי כאמור בפעם הקודמת הבעיה לא תוקנה וסתם שילמתי על חלק ועבודה שלא הייתי צריכה.תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סל"ד הם ראשי תיבות של סיבובים לדקה.

הכוונה לסיבובי המנוע.

שאלתי היא, האם רק בסרק, בסל"ד נמוך את מרגישה "חוסר דלק", או שמא גם בנסיעה יש לאוטו בעיות סחיבה וקירטועים ?

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש טיפ טיפה קפיצות כאלה, שצריך לתת עוד גז, בכל ההילוכים, אבל ממש בקטנה (וזה קשור גם לבלמים האחוריים שהם לא הכי חדשים), הקרטועים האלו השתפרו מאוד מאז שהחליפו את הדיסטריביוטר, והם לא הבעיה.

הבעיה היא זהאוטו מתכבה בניוטראל, ובהילוכים ראשון, שני, לעיתים רחוקות מאוד שלישי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החליפו רצועת תזמון לאחרונה ? (טיימינג)

האם את שומעת רעש חריג מאיזור המנוע (כיוון הרצועות מנוע) בזמן פעולתו בסרק ? (ניוטרל)

יש לי הרגשה שמדובר ברצועת תזמון.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תצייני מהיכן את בארץ ,נוכל להציע לך להיכן לגשת ובראש שקט.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...