Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי שיפור/השתלת מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בעיה עם רייסים או עם קו ישר או עם לחיצות.

זה גם סוג של תחביב מוטורי ואני בעד, הבעיה שלי היא הויכוח השטותי הזה מסביב "האוטו של רועי גוזר אימפרזות", האימפרזה המשופרת של גולו מנסרת את הקטן של דודו " וכו...

זה ויכוח עקר.

פורסם
ש XSI עם מגדש סופר או טורבו בלחץ טוב (מעל ל 200 כ"ס) לוקחת את האימפרזה.

לדעתי רועי עם 240 כ"ס ב306 המוגדשת ירגיש בטוח מול הרבה מכוניות.. (כולל האימפרזה).

זה לא שאני חושב שהאימפרזה היא אוטו גרוע או משהו, ההפך, אבל נושא המשקל נותר בעינו. דרך אגב אני כבר ראיתי סיירה שנת 88 שסוגרת 3.08 שניות למאה, ככה שלהגיד מי יותר מהיר בלי לבדוק מה יש באוטו זה לא רציני.

:!:

בלה, בלה, בלה...

ואני עוד ניסיתי להפוך את הדיון המגוחך הזה למשהו רציני, אבל כמובן שהוא יתפתח לדיון על רייסים ומי גוזר את מי...

ל-ROYSPORT - בציטוט למעלה לא אמרת כלום. הרי ברור לך שמדובר כאן על XSI סטנדרטית (צ'יפ, אגזוז ופילטר לא נחשב) מול אימפרזה, וברור לך שאין לה שום סיכוי. לא כל אחד הולך ומשפר את רכבו בעזרת הוספת טורבו. תשאל את רועי כמה עולה לעשות כזה דבר, הוא יספר לך.

אז אם ה-XSI שלך סטנדרטית אין לך סיכוי מול אימפרזה, כמובן, ולהבא - בדוק אולי מה המשקל של 306XSI ומה המשקל של אימפרזה GT. תופתע לגלות שההבדל קטן בהרבה ממה שאתה חושב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
:!:

מהמקום אין לך סיכוי לגזור אימפרזה הוא קופצת כמו צפרדע ועד שתגיע למהירות שלה היא תיהיה הרבה לפנייך מגילגול בשני אולי יש לך סיכוי..אבל גם הוא קלוש.

XSI קופצת כמו צפרדע?

מה זה? מנגנון מובנה נגד רייסים?

ה XSI יודעת שאין לה סיכוי, אז היא מקפצת כיד למנוע את הפאדיחה מהנהג? :lol::p

ולרועי-ספורט - אם אתה רוצה 306 מהירה, תקנה GTI6, ותוריש לי את ה XSI. אני אשמח לגאול אותך ממנו....

!!!!!!!לג'רמי התכוונתי לאימפרזהT ולא ל XSI הייתה טעות בציטוט כנראה.

כשXSI תקפוץ כמו צפרדע....החיים יפים.

פורסם
תנו כבוד !!!!!!

ועוד כבוד !!!!!!!!!

ועוד כבוד !!!!!!!! לאוטו של ROY306

אל ! אבל אל !!! תשוו בין אימפרזה לאוטו של ROY306 בחיים !!!!!

הזמן מהמקום שהאוטו הזה סוגר על אימפרזה הוא דיי מצחיק !!

אני לא מדבר על הילוך שני.....

יש מכוניות שאפילו שהם הנעה קידמית בתאוצות אין להוות ביניהן !!! ומי שמבין מבין !

ואחת האימפרזות החזקות יותר בארץ שעומדת עם אחת המכוניות כאן ( אני לא סגור איזו... :wink: ) קיבלה בראש מה - 306 הבהמה הזאת !

לאלפא יש דברים שאתה לא יודע , אז אל תרשום דברים שהם ( תסלח לי ) מגוכחים !

בסיבובים האוטו שלו יושב לא פחות טוב אם לא יותר טוב מכל דגם של אימפרזה שייצרו !!!! ואני לא ארשום מה יש לו באוטו מספיק יש לי כאב ראש מלקרוא חלק מהדברים כאן.

תסלחו לי שאני קצת תוקפני פשוט מה שקרה כאן כרגע הוא חילולו הקודש !

כן , כן ! חילול הקודש !!!

אה... ויש לו יותר מ - 240 סוסים ( מיותר לציין שאלו סוסי מירוץ....)

האמת אני לא יודע מה רועי השקיע אבל עם כל הכבוד שרועי השקיע ואולי הוא גם יספר לי..

אבל אם נקח אימפרזה טורבו רגילה למדי נשים את הסכום שרועי שם ותראה מה תקבל..שאני אמשיך?............אין לי כוח לוויכוחים של אימפרזה VS שלוש אפס שש.

אבל סתם לידע כללי בתור בסיס לא הייתי לוקח XSI ומדביק לה מנוע מגודש.

באלפא זה סיפור אחר שם זה הנעה אחורית...

פורסם

באמת תודה רבה לכל מי שהתלוצצו על חשבונו של הבן אדם לאורך ת'רד שלם. על הכיפאק.

עכשיו הקשב נא , רועי ידידי-

קודם כל, לפני הכל - יש מצב ש306 תיקח אימפרזה, אבל רק לאחר שיפור מאסיבי.

306 GTI על קמשפטים של פייפר ומיצערות של וובר אלפא לוקחת אימפרזה ללא הגדשה, אבל אין לנו בארץ את הטכנולוגיה לעשות דברים כאלה. עלותו של קיט מצערות, קמשפטים ופורטינג תעבור את עלותה של השתלת מנוע מוגדש.

כפי שרועי יכול לספר לך, ניתן להוציא הספק נאה ממנוע T 16, אבל תהליך הבנייה לוקח 1/2 שנה והחלקים למנוע כזה שווים את משקלם בזהב.

מנוע טורבו של 605/406TB יתאים הרבה יותר.

אין טעם להשקיע במנוע שלך, כי הקראנק והבוכנות לא בנויים לדברים כאלה והחלפתם יקרה.

במחיר של 5000 ש"ח תביא מנוע טורבו של 605.

המנוע מפיק 155 כ"ס בסטנדרט. הכנסתו לא תהיה קלה. הוא מכיל הרבה צנרת גדישה ותצטרך ליצור מקום לאינטרקולר.

מנוע כזה לא בנוי לתת הספק גבוה ועובד על גדישה נמוכה ויחס דחיסה גבוה יחסית.

משחקים בצ'יפ ובגדישה יתנו בערך 170 כ"ס.

170 כ"ס זה הספק יפה ויש גם מומנט מאוד בשרני ומוחשי מ2000 סל"ד - תוצאה של גודלו הקטן של הטורבו.

אם אתה רוצה לטפס בהספק, תצטרך לבצע עוד שיפור אחד - סט בוכנות LOW COMPRESSION של JE .

הסט מטפל בשתי בעיות המנוע העיקריות - בוכנות חלשות ויחס דחיסה גבוה.

משם תוכל להעלות לחץ ולראות בקלות 200 כ"ס.

אם תביא מגדש גדול (כמו ה GARETT T3 שמותקן באר אס טורבו של יאשה והפיצפוצים) תוכל לדחוס הרבה יותר אוויר ולהגיע ל250 כ"ס.

בשלב זה תאלץ לשדרג גם את הגיר לגיר של קסארה טורבו דיזל. ברגע שהמגדש יכנס לפעולה האוטו "ישרוף טורים" - כלומר, ההילוכים יתקצרו משמעותית. בכל הילוך תפרפר ולא תוריד כוח לכביש. יהיו לך אובדני כוח גדולים בתיבת ההילוכים. עם תיבה ארוכה תוכל להוריד כוח.

תיבות טורבו דיזל של פיז'ו סיטרואן בנויות גם לטפל במומנטים גבוהים כמו של הטורבו "שלך".

תזדקק גם לקלאצ' קראמי (הסטנדרטי יחזיק בערך שבוע... :lol::lol: ).

מנוע 605 - 5000

עבודה והוצאות 5000

בוכנות- 4000

מגדש - 2000-3000

גיר 1500

מצמד קראמי 1500.

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תזדקק גם לקלאצ' קראמי (הסטנדרטי יחזיק בערך שבוע... :lol::lol: ).

או :!: זה מושג שהרבה זמן רציתי לשאול אודותיו :oops: , אני קובע בזאת שזה המקום והזמן, שמישהו בבקשה ירים את הכפפה... :p

L'amour Toujours

פורסם

קלאץ קראמי זה קלאץ שעשוי מחומר יותר עמיד וקשה בשביל להחזיק יותר מומנט !

יש פלוס ויש מינוס !

הפלוס הוא אפשרות לאכסנת הרבה סוסים במכסה מנוע ! אפשר גם בחווה , אבל זה לא יעיל !

המינוס הוא אי אפשר ליסוע ביום יום ! ואני אסביר !

תנסה להחנות בין שתי מכוניות.

תנסה לעשות את זה בעליה.

תנסה ליסוע בפקקים .

תנסה לצאת מהמקום עם כביש רטוב.

ואני אסביר :

זה כמו מתג off/ on או שהקלאץ מפריד או שלא אין באמצע!

באסה אז אל תקנו!

ושיהיה לכולם יום טוב גם לרועי306 שבעבודה עכשיו....מסכןןןןןןןןןןןןן

ובלי קשר , אל תאמינו לתומר יש לי אסקורט 1300 ברזיל .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

או קיי, מספר תגובות...

דבר ראשון, כנראה אתם לא מכירים את אותו היאשה, אבל תבינו מייד עם מי יש לכם עסק, הבן אדם גר בחדרה, אז מה אתם מצפים שיהיה לו? RS TURBO? הצחקתם אותי, ראיתי את הרכב שלו ונסעתי בו, כל קשר בינו לRS הוא בחלקים הגנובים שיש עליו.

הבן אדם ערס, הוא הרכיב מדבקות של פולטים של RS על המכסה מנוע, אבל מה הילד לא גאון, אז הוא הדביק אותם הפוך. לגבי הרכב שלו, נראה לי שזה הרכב עם הבגאז' היחידי בעולם שיש לו יותר חלודה מאשר ה-GTV של חייםK, כל האוטו מדבקות ופוזה (וספוילר שהוא גנב וגנבו לו בחזרה [הגונב מגנב וכו']).

אפילו כסף לשיפורים רציניים אין לו, הנה הוא קנה שעון לרכב, אבל מה? הבן אדם קמצן אז הוא קנה שעון עם אור (בשביל לא להחליף נורות בתוך האוטו), אז לא רק שהאור לא תמיד דולק (וכאשר הוא דולק הוא מסנוור) אלא השעון, בגלל חסכנותו (או קמצנותו של יאשה) יש לו סקלה של 10 שעות בלבד :!::!: , חסך 5.40 ש"ח על השעון (הוא אומר שזה בגלל שהוא אף פעם לא ער בשעות 11,12).

עזבו אתכם ממנו, הוא אומר שהאוטו מונמך... :o כן בטח, היו לו בולמים שמתאימים לנהיגה "נמרצת" אבל מה, החמור לא החליף אותם שנתיים, לא פלא שהאוטו על הרצפה. הוא כל הזמן אומר שהאוטו שלו קרטינג :roll: , נכון, הדבר שדומה בין הרכב לקארט הוא ששניהם זולים ואיטיים בטירוף (אבל הקארט לא מחליד).

לגבי הבדיחה שלו "רק קוסמטיקה", אני הייתי משנה את זה ל"רק חלודה, ואולי קצת מיסוך עשן מהמנוע", תאמינו לי שפורד ברזיל זה קפיצת מדרגה לאוטו שלו, תמיד יש לו תירוץ למה ה"טורבו" (לא שיש לו) לא פועל.

ראיתם את המדבקה שיש לו על החלון, מה אתם חושבים שזה של מירוצים :?: , באמת?? אם תורידו אותה תראו את כל החלודה והסדקים, ת'אמת, המדבקה זה הדבר היחידי שמחזיק את השמשה שלו על הרכב... :twisted: .

בקיצור עזבו אותו, עוד ילד/ערס מתלהב מחדרה שלא יודע לפנות.

ולגבי הרכב שלי? הוא לא גוזר אימפרזות (אולי רק את האגו שלי :roll: ) אלא את צינורות משאבת הבלם, בינתיים לא נראה לי שעם 3 גלגלים הוא נותן פייט רציני למישהו (אולי רק לריקשות של צה"ל). בקיצור אל תאמינו לאף אחד, כולם כאן לוקחים חומרים מסוכנים (ולראיה יש את תומר ויאשה) הכל סיפורים על גזירות והדבקות ורכבות (כל אלה הם תחביבים שהיו לי בגן חווה בגיל 4).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

לרועי יש 305 דיזל. היחידה בארץ עם גיר אוטומט.

לפני שנתיים השתילו לו מנוע 50 סמ"ק של טוסטוס והיום הוא גוזר עיתונים...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
לרועי יש 305 דיזל. היחידה בארץ עם גיר אוטומט.

לפני שנתיים השתילו לו מנוע 50 סמ"ק של טוסטוס והיום הוא גוזר עיתונים...

נכון.

305 לשעבר מונית.

:wink:

• תוכן חדש...