Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעת האם כדי לבצע טיפולים לפי המומלץ בספר הרכב

בעוד שבספר רכב של טויוטה קורולה 98 כתוב שבטיפול 90K יש להחליף שמן ופילטר

במוסך (לא מורשה אך אני מניח שגם במורשה)נמסר לי שכדאי גם להחליף פילטר אויר פלגים

שמן ברקס

האם כדי לעבוד לפי ספר יצרן או שלהקשיב למוסך ?

פורסם

רצוי להחמיר מעט עם הוראות היצרן מכיוון שהדלק פה הוא על הפנים,המון נסיעות במצבים של גז ברקס ,פקקים,בקיץ חם מאוד, ועוד.

פורסם

בהחלט להחליף הכל, במוסך המורשה באמת לא עושים כלום אבל במחיר שאתה משלם להם אפשר לעשות טיפול טוב שכולל החלפת כל הפילטרים והפלאגים רק במוסך רגיל או לבד אם יש ידיים וכלים.

פורסם

אם כך הייתי שמח לקבל המלצות באיזה תדירות כדי להחליף כל חלק וחלק במסגרת טיפול 10K

ע"פ הספר רכב ממולץ לבצע בטיפול

כל 10K

שמן מנוע

מסנן שמן

כל 40K

נוזל קירור

פלאגים

מסנן שמן

מסנן אויר

נוזל בלמים

כל 60K

מסנן דלק

שמן גיר

האם יש לכם המלצות אחרות האם יש "החלפות שכדי לבצע תוך פרק זמן(או יותר נכון תוך מרחק) קצר יותר?

נ.ב

אני מצרף את החשבונית האחרונה של הטיפול 80K שבו הוחלפו הפריטים לפי המפרט הנ"ל האם המחיר סביר?

את הטיפול הנ"ל ביצעתי במוסך מורשה כחלק מישור קו

המחיר הוא ללא מע"מ

עכשיו שהגעתי לטיפול 90K אני מתלבט איפה לעשות בעקבות עלויות

חשבונית טיפול 10K.jpg

פורסם

ספרהרכב בסדר גמור. יש בעיה קלה בזמני ההחלפה של הפלגים ומסנן האויר.

מסנן אויר נהוג להחליף כל 20.000 ק"מ. בטיפול 10.000 מוציאים בודקים אותו ומנקים היטב

בלחץ אויר.אבל אם הוא מלוכלך וסתום יש להחליפו.

לגבי הפלגים . יש סוגי פלגים האמורים להחזיק מעמד 40.000 ק"מ .

מאחר ולא ידוע לי סוג הפלגים אצלך. לא אוכל לעזור במדויק. אולם מניסיון אם אלה פלגים רגילים

של טויוטה.ולא ארודיום וכ'. רצוי להחליף אחרי 20.000 ק"מ .

בהצלחה - אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שמע יחסית למוסך מורשה טויוטה והעובדה שהחלפים מקוריים המחיר יחסית נורמלי למרות שיש כמה דברים מוגזמים כמו עלות של החלפת גומיה חיצונית לציריה או תוספים למיניהם שאין בהם צורך במידה והרכב תקין.

אני הייתי מקפיד כל 10k להחליף גם את פילטר האוויר וגם את הפלאגים לגבי שאר הדברים כמו נוזל הקירור ושמן גיר אפשר להמשיך כמו שזה.

• תוכן חדש...