Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו שנת 95 דגם S75.

ויש נורא אדומה שהיא במן צורה של משפך הפוך, נורה שצריך לחכות כמה שניות שהיא תכבה בהנעה.

והנורה הזאת לפעמים באמצע נסיעה נדלקת לכמה שניות ואז נכבית.

יש למישהו מושג מה הנורה הזאת אומרת?

ואם זה בעייתי?

תודה רבה!!!

פורסם

יכול להיות שזאת נורה של שמן מנוע .תבדוק שמן מנוע (כשהאוטו עומד על מישור לפחות 10 דקות ) אם פחות מהמינימום , אז יש לך חוסר של שמן מנוע .

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

אכן גם לי נראה שזאת נורת השמן, (נורת ה CHECK ENGINE נראת כמו מזרק דלק שיצא ממנו רסס).

בדוק גובה שמן מכיוון כשה הגובה נמוך אז בשיפועים, עצירות ופניות הנורה בהחלט יכולה להדלק.

פורסם

מדובר על נורה של מערכת ההזרקה, הכל בסדר.

היא נדלקת לאחר ההנעה, אחרי כמה שניות מתכבה, הסר דאגה מליבך.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

הנורה הזאת נראית באמת כמו מזרק שיותא ממנו רסס.

ובדקתי שמן, ומצב השמן בסדר גמור בדקתי פעמיים.

אם זה נורה של ההזרקה אז למה היא נדלת לפעמים באמצע נסיעה. האמת שזה קורה בעיקר שנסיעה איטית בתוך העיר וכשהאותו קר.

ואם זה check engine אז מה צריך לעשות.

ואם זה בעיה הנורה לא אמורה לדלוק תמיד?

תודה רבה!!!

פורסם

צריך לגשת לדיאגנוסטיקה ולקרוא את קוד התקלה, יכול להיות שאתה יכול לקרוא את הקוד ללא סקנר דרך הבהובי המנורה. בצע חיפוש בפורום, אני יודע שיש הפניה לאתר שמסביר איך לעשות את זה.

בכל מקרה יכול להיות שהתקלה אינה קבועה בגלל זה המנורה נדלקת ונכבת לפרקים. במצב כזה כשיקראו את קודי התקלה תופיע לצידן המילה Intermittent

פורסם
והנורה הזאת לפעמים באמצע נסיעה נדלקת לכמה שניות ואז נכבית.

מדובר על נורה של מערכת ההזרקה, הכל בסדר.

היא נדלקת לאחר ההנעה, אחרי כמה שניות מתכבה, הסר דאגה מליבך.

ממליץ קורא לפני כותב.
מצטרף להמלצה של ארז

אין בפונטו נורית ביקורת למפלס שמן.

הנורה של מערכת ההזרקה אמורה להידלק לכמה שניות לפני התנעה.אם היא דולקת בכל סיטואציה אחרת ,המצב לא תקין.

גש למוסך בעל סורק תקלות, המתאים לדגם שלך, לקריאת קוד תקלה ופעל בהתאם.

• תוכן חדש...