Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

סוף-סוף, לאחר 9 חודשים (זה כמו לחכות לילד) של חיפושים, מצאתי את האחת והיחידה - MK1!!!

ועכשיו כמה שאלות:

1. האם לחץ אויר בצמיגים המומלץ ע"י היצרן (קידמי: 33, אחורי: 29), מומלץ גם בארץ בהתחשב במזג אויר, סוג הכבישים וכו'...

2. כחלק מאישור קו אני חושב האם כדאי לעשות כיוון גלגלים/פרונט? בבדיקה לא אמרו כלום לגבי זה, אבל בנסיעה בקו ישר ההגה נוטה טיפה שמאלה (נבדק לחץ אויר זהה בשני הצמיגים הקידמיים), אין רעידות מוחשיות במהירות גבוהה ובבלימה.

3. אני מעוניין להחליף שמן גיר (איכותי כמובן). ראיתי פה שירשורים מעניינים, כמו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=108628&highlight=%F9%EE%EF+%F7%EC%E9%E0%E5+%F1%F4%E5%F8%E8

ומעניינים עוד יותר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103238&highlight=%F9%EE%EF+%E2%E9%F8+%F7%EC%E9%E0%E5

אך בשניהם אין המלצה סופית לגבי סוג השמן...

האם במוסך יסכימו בכלל להחליף שמן שהבאתי איתי?

תודה לכל העונים!

פורסם

קודם כל, לדעתי אין צורך לגשת למוסך בשביל החלפת שמן גיר.

כל מוסך יכול להחליף שמן גיר. לא חייבים מורשה.

כן ישנה המלצה לשמן גיר בשרשור הראשון:

TRANSELF TRX 75W-80

1076.jpg

Veni Vidi Vici

פורסם

התקשרתי ליעקב ברוך והוא אמר שהם לא מייבאים את השמן הנ"ל, אלא רק TRJ ו- TRZ. השאלה היא במה להשתמש. אולי קיים שמן התחליפי לזה או איכותי יותר, ואיפה אפשר להשיג אותו?

פורסם

לך לאילן מצנטרל .

הוא החזיר מדף שלם של ELF רק בגלל שהוא מיוצר מטורקיה והביא ELF אחר שמיוצר במדינה שהוא אמור להיות מיוצר בה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
לך לאילן מצנטרל .

הוא החזיר מדף שלם של ELF רק בגלל שהוא מיוצר מטורקיה והביא ELF אחר שמיוצר במדינה שהוא אמור להיות מיוצר בה...

איפה אני מוצא אותו?

• תוכן חדש...