Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל 2-3 דקות קופצת לי ההודעה המצורפת.

אם נגיד אני הולך לכמה שעות ומשאיר את המחשב פתוח, אני צריך לסגור את כל ההודעות שהספיקו להיאגר עד אז.

ממה נובעת ההודעה הזאת? ואיך מעיפים אותה?

untitled.JPG

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה כבר נושא על כך אאל"ט כאן.

בכל מקרה כנס ל:

Start--->settings--->control panel--->Administrative Tools--->Services

חפש את הלשונית messenger לחץ עליה עם קליק ימני כנס למאפיינים, ותעשה על זה DISBALED.

עריכה----

וולו, זה לא ספיוור. מסנג'ר זוהי תוכנה שבאה בתוך הווינדוס, והיא נועדה על מנת לשלוח הודעות ברשת ממחשב למחשב, "הספיוור" הנ"ל משתמש בתכונה הנ"ל ושולח לך פרסומות מציקות.

ROOONEEYY

פורסם

אם כבר אני אתעלק

יש לי XP PRO אנגלית

מסנג'ר 7.5 עברית

אני מתחבר למסנג'ר וממזער אותו לשורת משימות ליד השעון.

כשאני רוצה לפתוח את החלון שלו אני לוחת פעמיים על האייקון שלו בשורת משימות ליד השעון והחלון עם הרשימה עולים לי, העניין הוא שגם מופיעה לי יחד עם זה הודעת ארור של סקריפט, כמו שיש באקספלורר שנכנסים לאתרים עם בעיות.

יש פיתרון חוץ מלמחוק ולהתקין מחדש? הבעיה לא תמיד מופיעה אלא לפי מצבי רוח

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כנראה הבעיה באיזשהו תוסף/סמיילי/תמונה שלא תקינים.

יש לך בעיה עם הסרה והתקנה מחדש? אם כן, תנסה להתקין על ההתקנה הקיימת, את אותה גרסאת מסנגר - אולי זה יסדר את הקבצים, למרות עדיף להסיר ולהתקין מחדש לגמרי.

פורסם

אוקיי תודה, עשיתי מה שאמרת פליקס.

יש לי עוד שאלה.

איך אני מונע מדואר ספאם להגיע אליי?

הפעלתי את המסנן של אאוטלוק, אבל עדיין מגיעים מלא דואר, בצורה בלתי נסבלת.

יש משהו לעשות עם זה?

פורסם

היום לכל ספק אינטרנט יש שירות סינון דואר בעבור כמה שקלים לחודש, תתפלא כמה זה יעיל, אומנם קיבלתי את זה חינם אבל את העבודה שלו הוא עושה מצויין.

VOLVO מה שכתבת היה מיועד אלי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מתחבר למסנג'ר וממזער אותו לשורת משימות ליד השעון.

כשאני רוצה לפתוח את החלון שלו אני לוחת פעמיים על האייקון שלו בשורת משימות ליד השעון והחלון עם הרשימה עולים לי, העניין הוא שגם מופיעה לי יחד עם זה הודעת ארור של סקריפט, כמו שיש באקספלורר שנכנסים לאתרים עם בעיות.

יש פיתרון חוץ מלמחוק ולהתקין מחדש? הבעיה לא תמיד מופיעה אלא לפי מצבי רוח

שווה להכנס להגדרות של האינטרנט אקספלורר ולבטל את ה

Script debugging.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תומר, כן - ההודעה התייחסה אליך...

צחי, האנטי ספאם מופעל אוטומטית אצל מרבית ספקי המייל - דרך מי אתה מקבל מייל?

דרך שרת אימייל של דוד שלי. 90% מההודעות שאני מקבל הם ספאם.

פורסם

כאן זה בעייתי - שרתי הדואר במרביתם מפעילים שרות כזה - אני חושב שמדובר בתוכנה שיושבת על השרת, שבעצם עפ"י תנאים מסויימים בעצם מעבירה את הדואר לתא הספאם.

יש סיבה מסוימת שאתה משתמש דווקא בשרת הזה? הייתי ממליץ על שרת אחר - נענע מומלץ אישית.

פורסם

נענע יכול לעבוד עם אאוטלוק? או שצריך לשלם כסף בנוסף?

הסיבה שאני משתמש בזה, היא שיש לי את היוזר ניים שאני רוצה, והוא לא תפוס, אפשר להגדיר את החשבון באאולוק.

אין לי הגבלות על הדואר, כגון כמה לשלוח, וכמה לקבל.

ואני מקבל את זה בחינם.

פורסם

אתה מקבל גם הרבה ספאם בחינם. ;)

ועכשיו ברצינות - כן, נענע עובד עם אאוטלוק, אתה יכול לבחור את היוזר ניים שלך (כמו בכל האתרים), הוא כ"כ מבוקש?

תנסה גם את GMAIL - אם לא תאהב את נענע, למרות שאני מאוד מרוצה - כבר הרבה זמן משתמש בו, במקום בוואלה שלא עובדים עם אאוטלוק. הרי כל מה שצריך בעצם זה אפשרות לחשבון POP3 - ואת זה יש לנענע לדוגמא, או לGMAIL.

• תוכן חדש...