Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי הרבה זמן לא הייתי פה,בכ"א-מי שזוכר,היו לי לבטיח חוזרים ומשנים בדבר שידרוג מאסיבי לבמה הקידמית הפשוטה שהייתה לי[MAGNAT BP213]ההתלבטויות נגעו בסאונד סטרים XSC ,פוקל A165,זטק צירכט והאינפיניטי קאפה.

לבסוף לאחר לבטים רבים התאהבתי בדוטק[אבל לא עם הטוטר המקורי MT11] אלא בשילוב עם טויטר יותר דינמי ופתוח ,הMT22[של ההיבריד]ומתאים לסיגנון המוזיקה שלי [שחורה והאוס].

היום סוף סוף הובא הסט אליי חדש דנדש באריזה עם אחריות והכל,ובזמן הקרוב הוא יותקן אצלי [לאחר שאשדרג את החיווט הקיים לחיווט שמתאים לדוטק]שזה יהי בזמן הקרוב.

אני מאד מרוצה וממליץ על דוטק MKII בשילוב עם הMT22 לעומת הטויטר המקורי [MT11] פשוט שילוב מנצח.

הינה טיפלה תמונות טריות של כל העסק.

תודה "לאחד" שעזר לי בכל העסק.:wink:

P7292987.JPG

P7292988.JPG

P7292990.JPG

P7292992.JPG

P7292994.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מטוס זעיר ללא טייס!

ז"א מזל"ט... מזל-טוב נו!!!

בחירה חכמה מאוד שלעולם לא תאכזב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אסף, לדעתי אחרי ששמעתי את הפוקל והדוטק אני מאמין שלמוזיקה שחורה והאוס יותר יתאים הפוקל

החוסר יכולת של המורלים למינהם לתת מיד באס יחסית לפוקל הוא עצום

תנסה להשוות לדוגמא K2P ו הייבריד

אבל אני בטוח שהסט שקנית ישרת אותך נאמנה הוא סט טוב מאוד

פורסם

שמעתי גם את הפוקל [וגם את האינפיניטי] כמו שכבר קודמי אמרו הם טובים יותר בהאוס מהדוטק.

אבל לטעם שלי הדוטק קלעו גם אם המיד שלהם הוא לא קיקי במיוחד עדין הוא מנגן יפה שחורה והאוס ושלא נדבר על הMT22 כולכך ערב לאוזן ולא צורם בכל סיגנון של מוזיקה.

לגבי מחירים אני ימנע מלחשוף את המחיר שאני שילמתי כי הוא לא רלוונטי לצרכן הרגיל.

לגבי החיווט ,החיווט שכרגע רץ אצלי ברכב הוא חיווט עלוב ביותר[כזה שמקבלים בקניית אלמנטים של קליפורניה בום-באיכות ובעובי]לכן אני לא עושה חצי עבודה ו"על הדרך" דואג לחיווט מאסיבי ואיכותי שלא יבייש .

פורסם
אסף, לדעתי אחרי ששמעתי את הפוקל והדוטק אני מאמין שלמוזיקה שחורה והאוס יותר יתאים הפוקל

החוסר יכולת של המורלים למינהם לתת מיד באס יחסית לפוקל הוא עצום

תנסה להשוות לדוגמא K2P ו הייבריד

אבל אני בטוח שהסט שקנית ישרת אותך נאמנה הוא סט טוב מאוד

אין מה להשוות בין K2P של פוקאל למורל הייבריד אוביישן, מדובר על שוני של שמיים וארץ, זה יהיה כמו להשוות בין BMW סידרה 3 לבין אלפא GT רק בגלל שהם בעלות תג מחיר כמעט זהה.

כמוכן, אין דבר כזה"למוזיקה שחורה יותר יתאים הפוקאל", רמקול כמו כל רמקול נועד לשחזר את המקור בצורה המיטבית, אתה יכול להגיד אני אוהב\לא אוהב וכו' וכו' וכו', אבל להגיד שמשהו לא מתאים לסוג מוזיקה X זה שטות.

אני למשל מאוד נהנה לשמוע מוזיקה אלקטרונית ומוזיקה שחורה במורל, כי זה הציווין סאונד שאני אוהב, וזה לא משנה אם זה יהיה ג'אז או רוק או וואט אבר...

גם אומרים שמורל נשמעים הכי טוב עם מוזיקה קלאסית,ג'אז ורוק, ו? גם בפוקל זה נשמע אמיתי,חד,מדוייק זה שאני אישית לא מסוגל לשבת יותר מ15 דקות ולשמוע את הצוויצרים של פוקאל, זה כבר עניין של טעם אישי שלי.

לרמקול אין שייכות מוזיקלית, כמו שאין "סאונד גרמני" , "סאונד אמריקאי" או כל תצורת סאונד אחרת...

האם אתה יודע שלמשל אסטרל פרוג'קשיין ,הלייבל של "קרמבו רקורדס" "MDMA" ,סקאזי,אינפקטד משרום ועוד המון הרכבים ולייבלים אחרים מקליטים את הדיסקים שלהם עם רמקולים מוניטוריים של DYNAUDIO?? ומה ציוון הסאונד של דינאודיו? רמז---> מאוד מזכיר את מורל...

בקיצור, אסף תתחדש, אני מקווה שבאמת תפיק את המירב מהם, יפה שאתה גם הולך מהשורש ומחליף חיווטים ועושה התקנה כמו שצריך.

תראו מה יצא....מ"זבל סיני זה הכי,אחי", לאסף----SQ..:).

תתחדש,

ניר

under construction..

פורסם

תראו מה יצא....מ"זבל סיני זה הכי,אחי", לאסף----SQ..:).

תתחדש,

ניר

10X:-)

כל מה שנישאר לטפל:מגבר 2 CH איכותי וחזק OLD SCHOOL,חזרה לעבודה עם CVR בודד בתיבה אטומה 1.2CF[השידרוג לסאב יבוא בחודשיים הקרובים,השאיפה-נסיגה קלה מהSPL ומעבר לסביבה עם SQ בסיסי]

ניר,אתה כבר יודע את כל התיכנונים שלי,כל מה שנותר לך זה כרגיל[כמו בפעמים קודמות] לכוון אותי לנתיב "הזהב"...

ניר,אם אפשר יהיה נחמד מצידך לצרף קישור לסאב שדיברת והצעת לי אותו [ההוא באיזור ה1100 שח שנוטה כדברייך לSQ]..

פורסם

טוב, אני שדרגתי רק את הטויטרים... לMT22 משולבים עם וופר וקרוס של פולס - ונשמעים פשוט מדהים.

ובאמת כל הדיבורים האלה על רמקולים מסויימים שמתאימים למוסיקה מסויימת זה בולשיט אחד גדול.

אצל חבר שלי יש ברכב V1 של פוקל - הטויטר שלהם פשוט זוועה (לאוזן שלי כמובן) אבל חברי נהנה מזה כי זה מה שהוא בחר ושמע לפני הקניה.

בקיצור, אסף תהנה, טויטר מדהים.

בברכה.

פורסם

לאסף היקר,

גם אני לא מגיב כאן הרבה וכמעט שלא נכנס לפורום מפאת חוסר זמן.

אבל לקרוא על כך שאתה עובר ל- SQ זה תמיד יחמם לי את העין ואת האוזן, במיוחד כשאשמע את השינוי שלוודאי יורגש אצלך באוטו.

הרבה הרבה בהצלחה, ואם אתה צריך עזרה אתה יודע למי לפנות...:)

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רז איש יקר ,כמה זמן לא שמעתי ממך,כן זכור לי שאתה בנאדם זהב ומוכן תמיד לעזור ולתרום[וכבר תרמת ועזרת לי בעבר] .

אגב הרגע חזרתי מהאוטו וכן כן זה קרה,לעת עתה הורדתי סאב אחד מהבגאז[הCVR עם התיבה של ה1.8CF]ונישארתי כרגע עם CVR בודד בתיבה של ה1.2CF. באס פחות אימתני[זה היה צפוי] אבל עכשיו הבאס הדוק יותר ופחות משתלט כמו בהמה על שאר המוזיקה.

שינוי נחמד[כאילו שבעבר לא הייתי עם CVR בודד]אבל צריך איזה יומיים שלושה שוב להתרגל לסאב בודד.

ככל הניראה אני ימכור את הCVR השני האהוב שלי,ומאוחר יותר את אחיו התאום,ויוסיף טיפל'ה גובות ויעבור לסאב SQ .

אך קודם כל צריך לאתר מגבר OLD SCHOOL 2 ערוצים עבור הקומפוננט..

פורסם

אסף,

אני מחזיק לך אצבעות ומאחל לך המון המון הנאה מהשינוי.

רזי.

פורסם

תודה רז,אני בדרך אלייך[שמעתי אתה רוצה להחליף פאנל,חמור אתה -יש לך פאנל סוף!!!}

פורסם

הפנל עוד לא הוחלף ואתה כבר שמעת...? פשששש איך שהשמועות רצות... :)

הפנל שלי "סוף"כמו שהכבלים שלי באוטו "סוף" , באותו הקשר לשרשור הנוסף שמתנהל כאן ברגעים אלו ממש בנוגע לאיכותם של כבלים.

פורסם

GREEN MONSTER - תפקידם של רמקולים אולפניים להקלטה ומיקסינג בד"כ הוא לשחזר איך הסאונד ישמע למשתמש הביתי והממוצע ולאו דווקא לשחזר איך הוא נשמע במקור.

-נועם

• תוכן חדש...