Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אימא ז'יזל לא תאהב את היאריס לפי דעתי, ולמה לקנות אותה שיש את הסיריון עם אותו מנוע בפחות 27 אלף שקל ?!

אני הייתי הולך או על ההונדה סיוויק החדשה או על הסוויפט, זהו

לומר סיוויק (שאגב, לא הועלתה כאופציה) וסוויפט באותה הנשימה זה קצת... :? (כולה הבדל של איזה 35K-40K...של כשליש אוטו:drinking: ). עם זאת אני מסכים לרישא של דבריך בענין היאריס בשל הגיר (לעניין הסיריון מדובר בהפרש קטן יותר אך עדין מעל ל20K ובנוסף שוב עולה השאלה האם יש טעם לרכוש סיריון לעומת סוויפט כשהפרשי המחיר יחסית זניחים).
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זהו אמרו לי שהתיבה של הסוויפט קצת כבדה והוציאו לי את החשק:| אני רואה ששום רכב לא מושלם.

הסיריון נותנת תחושב של קצת זולות עם טכנולוגיה אני חושב שנלך על הסוויפט אלה אם אני אשמע עוד דיעות

פורסם

הסוויפט עדיפה על הסיריון.

מומלץ לרכוש את הגרסה המאובזרת ב-105K שמגיעה עם עוד אבזור אך יותר חשוב, עם עוד כריות אוויר.

אגב באמת לא ברור איך אתה מזכיר סוויפט וסיוויק באותו משפט. אם יש צורך במשפחתית, הסוויפט לא תתאים. תנסה לחשוב מה הצרכים, כמה אנשים נוסעים ברכב ואיזה סוג נסיעות, ומה מתאים יותר.

פורסם

היתה פה המלצה לבדוק את

הניסאן מיקרה-משום מה אין הרבה מידע עליה,שווה לבדוק לטעמי

היאריס יקרה מדי לטעמי,לתיבה צריך להתרגל

הסיריון-נראית מבחוץ כמו צעצוע ולא כמו אוטו ,מבפנים לא ראיתי ,יש הרבה תגובות פה בפורום והרבה מהן מדברות טכנ' מצועצעת ופשוטה מדי

סוויפט-1.5 מוזר למה לא 1.3 כמו השאר-צריך לבדוק את צריכת הדלק

הכל יחסי בעולם...

פורסם
צריכת הדלק של הסוויפט טובה למדי.

ניסאן מיקרה לא נמכרת עדיין, צריכה להגיע בחודשים הקרובים.

נמכרת. עולה 109,900. נוסעת סבבה, אבל קטנה מהסוויפט והיאריס. בנוסף, אם זה משנה לך-

קשה לדעת האם תצליח או לא.

הג'אז מצוינת-אבל יקרה ונמכרת כדגם 2006. כל האחרים מוכרים 2007.

היאריס טובה, אבל יש בה דברים שצורמים

http://www.kvishim.co.il/kvishim/Articles.asp?id=353&sq=יאריס

הסיריון צעצוע, לטוב ולרע. תקרא מבחני דרכים ותיסע על המכונית לפני שתחליט.

הסויפט על הכיפאק. זו המכונית שאני היתי קונה בקבוצה הזו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

גם אני...אבל קודם כל תחליט עם אתה רוצה משפחתית או מיני

עם זה משפחתית אז סיוויק, מיני סוויפט...זהו

פורסם
גם אני...אבל קודם כל תחליט עם אתה רוצה משפחתית או מיני

עם זה משפחתית אז סיוויק, מיני סוויפט...זהו

אתה קצת ממהר כאן עם המסקנות שלך לא?

פורסם

לא

למה ממהר? הוא לא רוצה מאזדה 3, טויוטה ראנקס כבר יש לו, הוא לא רוצה צרפתיות והוא מוכן אך ורק יפנית, אז איזה עוד משפחתית אתה מציע חוץ מסיוויק?!

פורסם

החלטנו שיש תקציב

וכן נוסעים באוטו מדיי פעם אבל נסיעות קצרות

החלטנו על תקציב של עד 118 אלף עד מנוע 1.6 ליטר לא יותר, תחזוקה וטיפולים וביטוחים חייבים להיות זולים, הרכב חייב להיות חדש מהחברה.

אמא שלי רוצה אוטו קטן אז סוויפט ניראת כאופציה טובה אבל אם אפשר שמישהו יסביר לי מה הבעיה של הגיר של היאריס, אמא שלי סה"כ רוצה להכניס ל D ולתת גז במה הוא שונה.

אגז ג'אז נישמע מעולה אבל אם את אומר שנימכרת בתור דגם 06 ולא 07 יש בעיה אבל באמת ג'אז אופציה טובה כי היא מרווחת יחסית גם מאחורה ואני מתלבט בין שניהם :|

בקשר לצריכת דלק של סוויפט ב MOTOCAR ראיתי שזה צריכת דלק סטנדרטית של מנוע 1.6 ואצל היאריס וג'אז פשוט טוב יותר משמעותית.

פורסם

ג'אז אוטו שניהיה כבר די ישן....מבחינת עיצוב הוא לא כזה יפה, מבחינת מחיר הוא יקר מידי.

סיריון גם אופציה טובה, אך אני הייתי לוקח את הסוויפט

פורסם
החלטנו שיש תקציב

וכן נוסעים באוטו מדיי פעם אבל נסיעות קצרות

החלטנו על תקציב של עד 118 אלף עד מנוע 1.6 ליטר לא יותר, תחזוקה וטיפולים וביטוחים חייבים להיות זולים, הרכב חייב להיות חדש מהחברה.

אמא שלי רוצה אוטו קטן אז סוויפט ניראת כאופציה טובה אבל אם אפשר שמישהו יסביר לי מה הבעיה של הגיר של היאריס, אמא שלי סה"כ רוצה להכניס ל D ולתת גז במה הוא שונה.

אגז ג'אז נישמע מעולה אבל אם את אומר שנימכרת בתור דגם 06 ולא 07 יש בעיה אבל באמת ג'אז אופציה טובה כי היא מרווחת יחסית גם מאחורה ואני מתלבט בין שניהם :|

1. תומר הביא לך לינק שבו מוסבר עניין הגיר של היאריס. אין לך את האופציה "להכניס לD ולתת גז" ובגלל זה נאמר לך כאן בשרשור שכנראה שהיאריס לא תהיה "כוס התה" של אמך.

2. לגבי הג'אז אני לא חושב שעניין ה06' לעומת ה07' אמור להוות לך בעייה השיקול כאן הוא נטו כסף.

פורסם

אני לא יודע אם הוא נכנס בתקציב,אבל הניסאן נוט יכול להיות אפשרות לא רעה.

קטן מבחוץ ומרווח מבפנים,צפוי להיות אמין וכו'.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...