Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור ממה שהבנתי זהו גיר חשמלי שצריך לעביר את ההילוך בצורה ידנית קלה (בלי קלאץ' וכו') משמע בהוזזה קלה של הגיר למטה ולמעלה..

פורסם

את לא צודקת.

הכל אוטומטי לחלוטין. אופן הביצוע דומה לאופן שזה מבוצע ידנית. כלומר, במקום שהנהג ילחץ על הקלאץ' עושה את זה משאבה הידראולית. במקום להעביר הילוך עם היד, עושה את זה רובוט (מכאן השם) בתוך תיבת ההילוכים (לא באמצע תא הנוסעים...).

פורסם

קודם כל, היא לא תיובא כל כך בקרוב.דבר עם אנשים בדייהטסו. ספטמבר זה לא מחר.

שנית-לך תדע אם זה יהיה סיפור הצלחה היסטרי. היו בשוק עוד מיני -מיניוואנים, כל מיני מכוניות נישה יפניות (ר' נסיונות עבר של סוזוקי ודייהטסו) - והשוק לא הגיב להם כל כך יפה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אמרו לי שתיבה רציפה היא לא נוחה בכלל.....שההילוכים עוברים אז האוטו מתחיל לקפוץ...למה זה?

פורסם

XBIA-מישהי שאלה כאן איזו מכונית לקנות. אנשים נכנסים ועוזרים לה להחליט. זה הכל. אם יש לך שאלות על תיבות קופצות, מכוניות משפחתיות ופחדים מהגיוס הקרב, תפנה אותן לפורום המתאים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

רגע התבלבלתי עם כל הגירים.

אז לפי מה שמציינים פה הגיר הרובוטי או האווטומטי הזה הוא בדיוק כמו גיר אוטומטי אם הוא מעביר הילוך לבד, אם הוא מוריד ולוחץ על הקלאץ' הניסתר לבד.

אז מה ההבדל בינו לבין אוטומט ולמה לא כל כך משבחים אותו ?!

בקיצור ההתלבטות הרצינית שלי היא בין הסוויפט לג'אז . קשה לי לראות סיבה למה לא ליקנות את הג'אז כיווןש היא מרווחת אבל היא כבר דיי ישנה אבל שימושית ומרווחת.

בקיצור התלבטות :|

• תוכן חדש...