Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי טויוטה קורולה 97 עם:

HU EAGLEROAD 45605 (לא יודע אם יש יציאות)

רמקולים אחוריים DRAGSTER DCE 612 :

16cm, 2 way, 90 watt max, 4 ohm, moun depth 60 mm

לשיפור הסאונד נאמר לי להוסיף מגבר וקומפוננט ב-1800 ש"ח (מקס'). מה כדאי???

פורסם

מה שכדאי זה קודם כל להחליף את ה HU , שהרי המגבר מגביר את הסיגנל שהוא מקבל, הסיגנל (איכות הסאונד) של האיגלרוד , פשוט לא בכיוון של איכויות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אולי כדאי גם לשאול - מה התקציב שלך?

האם אתה אוהב את הסאונד של הדראגסטר? ובכלל מה סוג הצליל שאתה אוהב...

אחרי שני הנתונים האלה יהיה אפשר להרכיב לך הצעה שרצוי שקודם כל תכלול HU טוב יותר ואז סט קדמי + מגבר ולפי ההעדפות שלך יהיה אפשר לייעץ לך לגבי זוג אחוריים או סאב (או שניהם בתוספת של מגבר נוסף או מגבר 5 ערוצים מראש...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. אני מרוצה מהסאונד של הדראגסטר. רק שלפעמים הוא נשמע קצת שטוח. אני משייך את זה ל-HU.

• תוכן חדש...