Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה לגלות את "הספור" ולקלקל את העלילה - אבל נהניתי מהסרט. יותר מ F&F מספר 1 או 2

עכשיו יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר כמה ימים והאמת צפיתי לקבל היום תשובה, וזה לא קרה.... קארספורום SCALE CLUB אסתיאיי ועוד כמה מועדונים קבלנו היחד בסביבות 200 כרטיסי חינם לטרום טרום מורעלים.... ואני עדיין לא יודע ממי ולמה.

הייתי בטוח שמישהו יקום לפני תחילת הסרט ויגיד משהו נוסח "ברוכים הבאים מתנת...."

אני לא יודע איך ולמי להודות על ארוע היוצא דופן הזה שהיה היום. בכל מקרה תודה - WHOEVER YOU ARE

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד לא יצא לי לראות.. , אבל טוב לשמוע שהסרט החדש טוב יותר מהראשון והשני...

באמת מעניין מי אחראי לכל הכרטיסים.. , מי שזה לא יהיה - יצאתה תותח!!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

גם הייתי מטעם מטרו (אופנועים) סרט חמוד מאוד, צריך לבוא עם ראש פתוח

ולא להתפס שם על כל שטות, סה"כ שווה - דריפטים יפים/עלילה קצת חלשה.

לדעתי הראשון היה הכי יפה...

STI 2004

פורסם

סרט יותר מעאפן מהשני, שיותר מעאפן מהראשון, שבעצו היה לא משהו

בקיצור, נהנתי, במיוחד מהדריפטים לתוך הקירות

ומהבחורות, ומהבחורה שהיתה ביציאה מהרט!

אגב, בנצי באמת בא ישר מבר המצווה כמו שיאשה הבטיח

נ.ב

התסריט של הסרט היה ממש עמוק, כמעט בכיתי :-o

פורסם

הסרט באמת יותר יפה מהראשון והשני ושימשיך כך! {נתנו פתח לסרט המשך ,למרות שגם בשני נתנו פתח לסרט המשך ולא עשו איתו כלום... חשבתי כבר ווין דיזל יבוא למוסך שבראין וחבר שלו הזה פתחו, אבל זה כניראה יקרה בסרט הבא אם יהיה:-D }

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

מבחינתי, הם היו יכולים להעיף את כל קטעי ה"עלילה" (אם אתם באמת רוצים לקרוא לזה עלילה) ולהשאיר רק את החצי שעה אקשן שהיה שם. בעצם, גם את רוב האקשן היה אפשר להעיף.

נשברתי סופית פעמיים - פעם אחת כשהבימבו המתחנחנת ליחששה ל-REDNECK הדביל דברי געגועים רומנטיים לעבר הרחוק, בו הייתה מגיעה להרים באמצע הלילה בשביל לעשות דריפטים מטורפים בקורולה שנת 86 שלה, או מה שלא היה לה אז. לא רק בגלל שזה היה מונולוג מטומטם במיוחד, אלא בגלל שהיא עשתה את זה תוך כדי דריפטים מטורפים בהרים באמצע הלילה (ועדיין היה מספיק שקט בפנים בשביל שהם יוכלו להתלחשש יחדיו).

הפעם השנייה הייתה כשהם עושים (כמובן) דריפטים מטורפים בתוך העיר, ויש איזו צומת ענקית שיש בה איזה 60000 איש (שמשום מה הולכים כולם על הכביש), וכשהוייט טראש עם המבטא המעצבן מתקרב לשם בהחלקה היסטרית, כולם זזים בבת אחת ונותנים לו ולחבריו לעבור.

בעצם, על מה אני מדבר. נשברתי בקטע שהוא מגיע ליפן, תוך שעתיים מסתבך עם המאפיה, תוך שלוש שעות הורס לאיזה יפני את האוטו, תוך ארבע שעות מקבל מאותו יפני איוו מטורפת, ותוך חמש שעות בערך, לומד לעשות דריפטים מטורפים כך שהדריפט קינג המקומי חוטף ממנו בראש (ומשיג את הבחורה שלו).

אה, ועוד משהו קטנטן: אם אני לא טועה, הדייג שיושב עם חבר שלו ודג דגים ליד המגרש שבו השון הזה לומד לעשות דריפטינג - נראה לי שזה הדריפט קינג בכבודו ובעצמו (קייצ'י סוצ'ייה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחריד. כל אחד קיבל הזמנה בתואנה אחרת. "הקרנה מיוחדת ללסביות", "הקרנה מיוחדת לעיוורים", "הקרנה מיוחדת לירקנים". ניסיתי להעביר את הכרטיסים שלי הלאה, אבל אף אחד לא רצה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
וין דיזל כבר לא יחזור לסדרת הסרטים הזאת. לאחרונה הוא עבר לעשות סרטים רציניים.
כמו רידיק?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אה, ועוד משהו קטנטן: אם אני לא טועה, הדייג שיושב עם חבר שלו ודג דגים ליד המגרש שבו השון הזה לומר לעשות דריפטינג - נראה לי שזה הדריפט קינג בכבודו ובעצמו (קייצ'י סוצ'ייה).

רוני

קאמיו די משעשע , לא?

לכל האינטלקטואלים של אתר קארספורום - כנראה שאין על מה לדבר איתכם על הסרט CARS ו THE BALLAD OF RICKY BOBBY הרי הם גם יהיו מתחת לרמה שלכם

חחחח כתבתי "תחת" :lol:

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תוכן חדש...